kok%t ktory nevie argumentovat sa moze len smiatDigital napísal:
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
rockonhustla
Light Star
:idea: :D
-
rockonhustla
Light Star
-
lekoklatik
VIP
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: :idea: :D
Jak možeš povedať že samplovanie s kradnutych skladieb a samplovanie je rozdiel ?rockonhustla napísal:kok%t ktory nevie argumentovat sa moze len smiat
-
rockonhustla
Light Star
ja som nepovedal samplovanie z kradnutych skladieb ale pouzivanie kradnutych samplov, je rozdiel ci nieco vysamplujes sam alebo pouzijes hotove samplesDigital napísal:Jak možeš povedať že samplovanie s kradnutych skladieb a samplovanie je rozdiel ?
-
Digital
Guru
jááj tak soráč zle som ťa pochopil !! my badrockonhustla napísal:ja som nepovedal samplovanie z kradnutych skladieb ale pouzivanie kradnutych samplov, je rozdiel ci nieco vysamplujes sam alebo pouzijes hotove samples
hosi chcel by som sa vas spytat ci neviete komu bola venovana pesnicka od KF pockaj tam na nas hore ?...najpr som niekde videl a myslel ze pre fichta (ten co havaroval na motorke) no pisal som si s tipkom co ho poznal a poprel to...tak pre koho to je ? dokonca som pocul take priblble reci ako ze zomrel mikiho moru syn
no total odveci...
mne zas raz kamarat na diskoteke krici do ucha, ze ci viem, ze ta pesnicka je venovana KajdzasoviTomAss napísal:hosi chcel by som sa vas spytat ci neviete komu bola venovana pesnicka od KF pockaj tam na nas hore ?...najpr som niekde videl a myslel ze pre fichta (ten co havaroval na motorke) no pisal som si s tipkom co ho poznal a poprel to...tak pre koho to je ? dokonca som pocul take priblble reci ako ze zomrel mikiho moru synno total odveci...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
jj, celkom dobry clanok... ak chcete, mozem ho sem preskenovat...Key5ers0ze napísal:dnes som v Zivote cital rozhovor s Rytmusom a ak na tie otazky odpovedal naozaj on, tak musim uznat, ze je to celkom rozumny chlap, nikdy som KF nepocuval a nikdy ich pocuvat nebudem, ale na Rytmusa som trosku zmenil nazor
ano Rytmus je rozumny clovek. Sam som sa snim rozpraval na jednej akcii a bol som dost prekvapeny. Dokonca Ego robil väcsie p*coviny a popritom ma vysoku skolu.Key5ers0ze napísal:dnes som v Zivote cital rozhovor s Rytmusom a ak na tie otazky odpovedal naozaj on, tak musim uznat, ze je to celkom rozumny chlap, nikdy som KF nepocuval a nikdy ich pocuvat nebudem, ale na Rytmusa som trosku zmenil nazor
sirmisoturbo: no to by si mohol
-
kore
Light Professional
Ako ked do tejto temy napisem ze cely hip-hop neznasam, proste nepocuvam to a ani nebudem, a nikdy ho nebudem chciet pocuvat tak ma hned vseci odsudite, ako viem a hned tam pribude asi 10 k-, ako viem, ale co uz moj názor na hip-hop : Neznasam hip-hop, taka hovadina pre male deticky. nechapem ako to mozte pocuvat..
// : Ked nahodou budete davat k- tak sa podpiste,
// : Ked nahodou budete davat k- tak sa podpiste,
-
p4ra
Redeemer
hojko: Cital si, co som pisal tamto? Odhliadnuc od nadavok, ktore vobec nie su podstatne v tych textoch a su tak tretorade. To, ze sa v nich niektori wannabe rapperi vidia je nieco uplne ine. Ale, ked uz ludia, ako je moj otec, ci jeho kamarat, ktory je generalny riaditel uspesnej firmy na Slovensku dokazu niektore texty a ocenit a povedat, ze maju myslienku (Kdo je horsi sa vola pesnicka konkretne), myslim si, ze na tom nieco bude pravdy.