Strelne Zbrane

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate nejaku strelnu zbran (prip rodinny prislusnik)?

Ano
51
30%
Nie, ale chcem
68
40%
Nie, ani nechcem
51
30%

Celkom hlasov: 170

Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

bolo tu par postov ze si chcete kupit pistole, no k cemu vam su? s pistolou sa nelovi, takze jedine ze budete stat na strelnici a strielat na terc :D

jo a k tym zbraniam, tak jak decko som mal rad airsoftky a celkom by sa mi pacila nejaka replika no nepocitil som mat potrebu vlastnit realnu zbran aj ked niekedy mam chut zabijat :D :smt071
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

kinjeril napísal:A co uvedies ako dovod, koli comu ju chces zlegalizovat?
chodit s nou na strelnicu...pravdaze nie k osobnej ochrane...to kde by som ju vlacil :lol: len na tu strelnicu...da sa to?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

S takym argumentom neobstojis u policajtov. Chodit s nou na strelnicu? Heh...
Pokial si dobre pamatam zakon o strelnych zbraniach a strelive, takato zbran sa da zaradit len do kategorie "A", co su zbrane specialneho urcenia. Na drzanie takejto zbrane musis mat zbrojny preukaz sk. A, ktory sa vsak nevydava len tak kde-komu. ;)
Samozrejme taky argument, ze by si ju mal ako lovecku zbran, taky by ti tiez nepresiel. Dynosauri vyhynuli uz. :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:S takym argumentom neobstojis u policajtov. Chodit s nou na strelnicu? Heh...
Pokial si dobre pamatam zakon o strelnych zbraniach a strelive, takato zbran sa da zaradit len do kategorie "A", co su zbrane specialneho urcenia. Na drzanie takejto zbrane musis mat zbrojny preukaz sk. A, ktory sa vsak nevydava len tak kde-komu. ;)
Samozrejme taky argument, ze by si ju mal ako lovecku zbran, taky by ti tiez nepresiel. Dynosauri vyhynuli uz. :)
a ten preukaz A...to najprv potrebujem B hej? a Acko mi daju ak budem splnat ake podmienky?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nj riadna blbost...v USA rozni zberatelia maju doma bazuky, kulomety a podobne kktiny legalne...a tu si clovek pomaly nemoze vyblbnut ani s poriadnou puskou...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

SchYzo napísal:nj riadna blbost...v USA rozni zberatelia maju doma bazuky, kulomety a podobne kktiny legalne...a tu si clovek pomaly nemoze vyblbnut ani s poriadnou puskou...
No hej...ale koľko majú v USA vrážd...veď aj ten čierny "zbrojársky" priemysel...im kvitne ako prvosienky na jar... :roll: podľa mňa je to dobre tak,ako to je...Keby môže mať každý zbraň,nebolo by to príliš dobre... :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

SchYzo napísal:nj riadna blbost...v USA rozni zberatelia maju doma bazuky, kulomety a podobne kktiny legalne...a tu si clovek pomaly nemoze vyblbnut ani s poriadnou puskou...
Ano je to tak ze tam hocikdo kto ma cisty register dostane zbran, ale preco je to tak? tam to ludia maju na osobnu ochranu, vela ludi zije na odlahlom vidieku a dokym by tam dosla policia tak uz je clovek davno v p***, tam ti bezne moze do domu prist na navstevu medved, alebo vykradaci domov. Alebo v niektorych mestach je vysoka kriminalita tak sa obyvatelia brania takto, tam ta kedyvolvek moze dakto napadnut. Ano to sa moze stat aj tu ale nebudem predsa nosit pistol vo vrecku len preto aby som sa ubranil prefetovanemu degesovi. A ked uz mas nejaky problem tak das echo a policia je do 5 minut na mieste, takze ja si myslim ze ziadnu zbran ti netreba. :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

som pisal ze tu zbran nechcem a ochranu ale na to ze sa vyblbem na strelnici...a ako som cital ten zakon (dakujem Kinjeril) tak aj u nas je vynimka ze taku zbran si mozem zaobstarat pre zberatelske ucely...snad sa mi to niekedy podari :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

A aj to, keby ju chces na zbetatelske ucely, musel by si ju dat odborne znehodnotit. Potom by ti bola v podstate na sve veci. :) Aj ked, viem si ju predstavit niekde v izbe, na "okrasu"... Heh, Dragunov 7.62x54R. :smt025 Riadne yeby to pluje... pfu. :sok:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak SVDcko to uz je ine kafe....

Aby som teda osobne prispel, zatial logicky nie, do 21 este daleko, ale potom by som si rad zaobstaral nieco na rekreacnu strelbu, nejaku sikovnu 9mm.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... _Rifle.jpg

posledna zatial verzia dragunova..vyzera sexy 8) ....a preco myslis zeby mi ju museli znehodnotit? o tom sa v tych zakonoch co si mi dal nepise...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Ak nie si drzitelom zbrojneho preukazu sk. "A", nemozes mat doma takuto funkcnu zbran.
A vobec, pochybujem, ze by si ju dostal cez hranice. ; )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

trochu sa ti to pletie: tam sa pise ze na zbrane kategorie A treba zbrojny preukaz F a udelenie vynimky od ministerstva....o znehodnoteni sa nic nepise
/edit: cize kebyze si zaobstaram ten preukaz kategorie F a tu vynimku tak to mam v suchu heh...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Ak sa rata aj AS tak mam TM M3 Shorty 3BB naraz :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nino napísal:Ak sa rata aj AS tak mam TM M3 Shorty 3BB naraz :)
preco sem pleties AS? toto je tema o realnych strelnych zbraniach...je tema aj o AS takze mozes prispiet tam :wink: :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Mame doma vzduchovku :D
Inak sa zbraniam nebranim, ale uznavam len strielanie na terc, nie do ludi :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Theking napísal:uznavam len strielanie na terc, nie do ludi :D
no to ked vyskusas do ludi, uz by ta do tercu ani nebavilo :lol: ...joke

no ale k teme...zbrane mam rad, vzdy ma fascinovali a raz, ci uz to bude v dohladnej dobe alebo neskor, si zbrojny preukaz zaobstaram :)...so vzduchovkami som uz nieco odstrielal a je to skvele ;)...aj strelba na holuby (tie hlinene :D) ma svoje caro...
dostal som sa uz aj k Berette a to bolo zuuuzo :D

btw. kin...aku velku (mozno skor malu :)) sancu ma bezny clovek aby sa dostal k Ackovemu zbrojaku?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:no to ked vyskusas do ludi, uz by ta do tercu ani nebavilo :lol: ...joke

no ale k teme...zbrane mam rad, vzdy ma fascinovali a raz, ci uz to bude v dohladnej dobe alebo neskor, si zbrojny preukaz zaobstaram :)...so vzduchovkami som uz nieco odstrielal a je to skvele ;)...aj strelba na holuby (tie hlinene :D) ma svoje caro...
dostal som sa uz aj k Berette a to bolo zuuuzo :D

btw. kin...aku velku (mozno skor malu :)) sancu ma bezny clovek aby sa dostal k Ackovemu zbrojaku?
Ackovy zbrojak neeistuje!!!! su skupiny D,C,B a F! :wink: A - to je kategoria zbrani - zakazane zbrane
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

AFAIK skupiny zbrojneho preukazu su od A do F, pricom A ta opravnuje nosit zbran pripravenu na pouzitie :)
Napísať odpoveď