jo a k tym zbraniam, tak jak decko som mal rad airsoftky a celkom by sa mi pacila nejaka replika no nepocitil som mat potrebu vlastnit realnu zbran aj ked niekedy mam chut zabijat
Strelne Zbrane
bolo tu par postov ze si chcete kupit pistole, no k cemu vam su? s pistolou sa nelovi, takze jedine ze budete stat na strelnici a strielat na terc
jo a k tym zbraniam, tak jak decko som mal rad airsoftky a celkom by sa mi pacila nejaka replika no nepocitil som mat potrebu vlastnit realnu zbran aj ked niekedy mam chut zabijat

S takym argumentom neobstojis u policajtov. Chodit s nou na strelnicu? Heh...
Pokial si dobre pamatam zakon o strelnych zbraniach a strelive, takato zbran sa da zaradit len do kategorie "A", co su zbrane specialneho urcenia. Na drzanie takejto zbrane musis mat zbrojny preukaz sk. A, ktory sa vsak nevydava len tak kde-komu.
Samozrejme taky argument, ze by si ju mal ako lovecku zbran, taky by ti tiez nepresiel. Dynosauri vyhynuli uz.
Pokial si dobre pamatam zakon o strelnych zbraniach a strelive, takato zbran sa da zaradit len do kategorie "A", co su zbrane specialneho urcenia. Na drzanie takejto zbrane musis mat zbrojny preukaz sk. A, ktory sa vsak nevydava len tak kde-komu.
Samozrejme taky argument, ze by si ju mal ako lovecku zbran, taky by ti tiez nepresiel. Dynosauri vyhynuli uz.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a ten preukaz A...to najprv potrebujem B hej? a Acko mi daju ak budem splnat ake podmienky?kinjeril napísal:S takym argumentom neobstojis u policajtov. Chodit s nou na strelnicu? Heh...
Pokial si dobre pamatam zakon o strelnych zbraniach a strelive, takato zbran sa da zaradit len do kategorie "A", co su zbrane specialneho urcenia. Na drzanie takejto zbrane musis mat zbrojny preukaz sk. A, ktory sa vsak nevydava len tak kde-komu.![]()
-
Začiatok Konca
Professional
No hej...ale koľko majú v USA vrážd...veď aj ten čierny "zbrojársky" priemysel...im kvitne ako prvosienky na jar...SchYzo napísal:nj riadna blbost...v USA rozni zberatelia maju doma bazuky, kulomety a podobne kktiny legalne...a tu si clovek pomaly nemoze vyblbnut ani s poriadnou puskou...
Ano je to tak ze tam hocikdo kto ma cisty register dostane zbran, ale preco je to tak? tam to ludia maju na osobnu ochranu, vela ludi zije na odlahlom vidieku a dokym by tam dosla policia tak uz je clovek davno v p***, tam ti bezne moze do domu prist na navstevu medved, alebo vykradaci domov. Alebo v niektorych mestach je vysoka kriminalita tak sa obyvatelia brania takto, tam ta kedyvolvek moze dakto napadnut. Ano to sa moze stat aj tu ale nebudem predsa nosit pistol vo vrecku len preto aby som sa ubranil prefetovanemu degesovi. A ked uz mas nejaky problem tak das echo a policia je do 5 minut na mieste, takze ja si myslim ze ziadnu zbran ti netreba.SchYzo napísal:nj riadna blbost...v USA rozni zberatelia maju doma bazuky, kulomety a podobne kktiny legalne...a tu si clovek pomaly nemoze vyblbnut ani s poriadnou puskou...
-
Hotwire
Addict
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... _Rifle.jpg
posledna zatial verzia dragunova..vyzera sexy
....a preco myslis zeby mi ju museli znehodnotit? o tom sa v tych zakonoch co si mi dal nepise...
posledna zatial verzia dragunova..vyzera sexy
no to ked vyskusas do ludi, uz by ta do tercu ani nebaviloTheking napísal:uznavam len strielanie na terc, nie do ludi
no ale k teme...zbrane mam rad, vzdy ma fascinovali a raz, ci uz to bude v dohladnej dobe alebo neskor, si zbrojny preukaz zaobstaram
dostal som sa uz aj k Berette a to bolo zuuuzo
btw. kin...aku velku (mozno skor malu
-
Hotwire
Addict
Ackovy zbrojak neeistuje!!!! su skupiny D,C,B a F!Aiden napísal:no to ked vyskusas do ludi, uz by ta do tercu ani nebavilo...joke
no ale k teme...zbrane mam rad, vzdy ma fascinovali a raz, ci uz to bude v dohladnej dobe alebo neskor, si zbrojny preukaz zaobstaram...so vzduchovkami som uz nieco odstrielal a je to skvele
...aj strelba na holuby (tie hlinene
) ma svoje caro...
dostal som sa uz aj k Berette a to bolo zuuuzo
btw. kin...aku velku (mozno skor malu) sancu ma bezny clovek aby sa dostal k Ackovemu zbrojaku?