VSETCI NAPISTE KDE HRATE OFFIK/FREECKO
Pre upresnenie...
A najlepsi je podla mna Magtheridon.eu de som hraval ..DT tam je vela noobov takze je to freecko so systemom offiku
Zavulon napísal:VSETCI NAPISTE KDE HRATE OFFIK/FREECKO
Pre upresnenie...
A najlepsi je podla mna Magtheridon.eu de som hraval ..DT tam je vela noobov takze je to freecko so systemom offiku
tam sa chystam.. si pozrite ranking roznych realmov a Kazzak je 3ti.. taky Drak Thul je 34ty tusim
Kazzak je 3 v clearnuti celeho TBC tusim,ale noobov tam je urcite dost ako na kazdom inom servri.Ty si myslis ze ked pojdes na Kazzak tak ta invnu do guildy ktora ma cleared BT/MH a pojdete spolu raidovat?
aruN napísal:Kazzak je 3 v clearnuti celeho TBC tusim,ale noobov tam je urcite dost ako na kazdom inom servri.Ty si myslis ze ked pojdes na Kazzak tak ta invnu do guildy ktora ma cleared BT/MH a pojdete spolu raidovat?
sibe ? nie nemyslim..ale istotne percentualne zastupenia noobov a lam ako na Drak Thule
nusuey hras taM? ci len kecas to co si pocul (co je pravdepodobne ˇ)
zatial co hram tak som sa moc s lamami nestretol vsetci su to velmi dobri chapavi hraci .. ked je niekto noob neznamena ze je lama... taky druid ked sme isli rfk otvorene povedal ze to hra prvy krat - nic sa nedeje vysvetlili sme mu co a jak - a hiloval velmi dobre - takze neviem preco kydas na server na ktorom nehras...
co sa tu ohanate s ratingami a somarinami, podla coho ratuju servery? podla vykonu servera? podla poctu lam, alebo co? mne jako hracovi je uplne jedno ze je DT na 34 mieste v nejakej tabulke, kupou hry mam pravo mat rovnake moznosti na kazdom serveri ktory blizzard prevadzkuje
hraval som za Ali na DT potom chvilu hordu na Dragonmawe, zase Ali na DT a teraz som hordak na DT
neviem ako to je s mentalitou ludi inde ale niektory su tu fakt je***...ako pustil som LFG a momentalne som doma chory tak som musel odskocit od compu a ist si pobrat lieky atd. no samozrejme vdobe mojej nepritomnosti ma invitlo do grupy ked som sa vratil tak im vravim ze bol som afk atd...no lenze leader mi povedal ze tam caka uz 25 min...pritom v tej grupe som bol ak som dobre videl cca 7min takze som niak nechapal preco mi to vycita...no lenze potom ma kickol..ked som sa chcel vyrozumiet preco tak po par whispoch si ma dal do ignoru hold neviem co si o tych par ludoch mam mysliet :-/
pls chlapci hram prvy krat za huntera a chcel by som vediet ktore addony sa za neho hodia najviac, ja zatial pouzivam huntersku Vendetu, ci ako sa to vola ale chcel by som vedet od ostatnych hunterov
-=wolf=- napísal:pls chlapci hram prvy krat za huntera a chcel by som vediet ktore addony sa za neho hodia najviac, ja zatial pouzivam huntersku Vendetu, ci ako sa to vola ale chcel by som vedet od ostatnych hunterov
chcem sa vas spytat ako sa da zistit kedy a ake servery su nove, chcel by som zacat s hrat novu postavu lenze tak aby sme tam boli vyrovnane levely (tato otazka sa tyka offi)