Cawko !
mam taky problem.. teda nie ja, ale moj otec... Na jeho compe mu este vcera isiel internet normalne v pohode, a dnes vobec nesiel.. neskor som zistil ze mu zmizlo Local Area Connection 2 cez ktore sa pripaja na internet... ale obidvaja sme pripojeny na net cez jeden modem, kazdy ma kabel do compu.. a mne internet normalne ide, a jemu nie.. plz poradte mi ako bud vytvorit tam to spojenie este raz alebo nieco aby to islo.. diky..
Zmizlo pripojenie? plz help !!
-
vladino001
Light Professional
Re: Zmizlo pripojenie? plz help !!
Sieťovka je funkčna? je integrovana alebo zasuvna. v spravcovi zariadeni je všetko ok (win + pause)?makoss napísal:Cawko !
mam taky problem.. teda nie ja, ale moj otec... Na jeho compe mu este vcera isiel internet normalne v pohode, a dnes vobec nesiel.. neskor som zistil ze mu zmizlo Local Area Connection 2 cez ktore sa pripaja na internet... ale obidvaja sme pripojeny na net cez jeden modem, kazdy ma kabel do compu.. a mne internet normalne ide, a jemu nie.. plz poradte mi ako bud vytvorit tam to spojenie este raz alebo nieco aby to islo.. diky..
-
vladino001
Light Professional
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Inac sranda, ze mu zmizlo, to local concetion 2, bo mne ked odisla sietovka integrovana, tak mi hlasilo, len ze som odpojeny zo siete, ale pripojenie tam bolo.Aj ked sa javilo ako odpojene.Ak tebe to pripojenie slape , tak ak mas vo svojom PC externu sietovku, tak ju vyber a daj ju do tatkovho PC a uvidis, ci to pomoze.Pripadne skus na jeho PC vytvorit nove pripojenie.