Zmizlo pripojenie? plz help !!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zmizlo pripojenie? plz help !!

Príspevok od používateľa makoss »

Cawko !
mam taky problem.. teda nie ja, ale moj otec... Na jeho compe mu este vcera isiel internet normalne v pohode, a dnes vobec nesiel.. neskor som zistil ze mu zmizlo Local Area Connection 2 cez ktore sa pripaja na internet... ale obidvaja sme pripojeny na net cez jeden modem, kazdy ma kabel do compu.. a mne internet normalne ide, a jemu nie.. plz poradte mi ako bud vytvorit tam to spojenie este raz alebo nieco aby to islo.. diky..
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: Zmizlo pripojenie? plz help !!

Príspevok od používateľa vladino001 »

makoss napísal:Cawko !
mam taky problem.. teda nie ja, ale moj otec... Na jeho compe mu este vcera isiel internet normalne v pohode, a dnes vobec nesiel.. neskor som zistil ze mu zmizlo Local Area Connection 2 cez ktore sa pripaja na internet... ale obidvaja sme pripojeny na net cez jeden modem, kazdy ma kabel do compu.. a mne internet normalne ide, a jemu nie.. plz poradte mi ako bud vytvorit tam to spojenie este raz alebo nieco aby to islo.. diky..
Sieťovka je funkčna? je integrovana alebo zasuvna. v spravcovi zariadeni je všetko ok (win + pause)?
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

no toto je screen toho
Prílohy
takto to vyzera :(
takto to vyzera :(
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

No sieťovka ti tam chýba :-( a ako to odstraniť neviem asi iba odinštalovať drivre a dať znova. sieťovku ti to nezisti ako new HW? (možno odišla)
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

ak ju nerozbehnes tak skus behnut do najblizsieho pc shopu (aby is sa tolko nenachodil) a kup nejaku sietovku za kilo. ved za skusku nic nedas a nejde o nejaky extremny peniaz.. pravdepodobne odisla ak ju nehlasi a nemas ju zablokovanu v biose.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Inac sranda, ze mu zmizlo, to local concetion 2, bo mne ked odisla sietovka integrovana, tak mi hlasilo, len ze som odpojeny zo siete, ale pripojenie tam bolo.Aj ked sa javilo ako odpojene.Ak tebe to pripojenie slape , tak ak mas vo svojom PC externu sietovku, tak ju vyber a daj ju do tatkovho PC a uvidis, ci to pomoze.Pripadne skus na jeho PC vytvorit nove pripojenie.
Napísať odpoveď