Hitman

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Jackop
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jackop »

Tak toto je tak chujny film az to nieje mozne...zle obsadenie Hitmana, zle stvarnený Hitman (odkedy ma 47 nejaké city a este aby sa zalubil-maximálna kktina), maximálna demoštrácia Hitmanovej osobnosti a povahy-z ticheho zabijaka robia teroristu...kvalitne dokktene ako som napisal...škoda...dobrý namet, zlé spracovanie...niet čo dodať
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Jackop napísal:Tak toto je tak chujny film az to nieje mozne...zle obsadenie Hitmana, zle stvarnený Hitman (odkedy ma 47 nejaké city a este aby sa zalubil-maximálna kktina), maximálna demoštrácia Hitmanovej osobnosti a povahy-z ticheho zabijaka robia teroristu...kvalitne dokktene ako som napisal...škoda...dobrý namet, zlé spracovanie...niet čo dodať
americky happyend.. co viac dodat... urcite to nemali pomenovat hitman a urobit z toho filmovu verziu hry... dobre si napisal
i ked ako film to bol fajn.. ale urcite nie tak ako hitmana pozname
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

prave som bol natom v kine a cakal som ze to bude horšie ubudlo sice trocha z Hitmanovho flegmatizmu ale stale to bolo dobre to s tymi citmi neberiem nejako velmi negativne aj ked je to take čudne :D najlepšia hlaška bola ostan tu :D ti co videli vedia
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Hitman.R5.LINE.XViD-PUKKA released, najdete napr. na lamky.net
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vobec to nebolo take zle ako stale vsetci omielaju. Nieje to ten nas hitman, chladnokrvny zabijak ktory vas radsej otravi a pozrie sa ako umierate pri veceri z budovy cez ulicu. Nieje to ta arogantna persona ktora sa nad samotnou ideou emocie zasmeje. Ale je to stale hitman, a aj ked sa film nedrzal presne predlohy, nesiel jej cestou, neznamena to ze jeho cesta bola zla. Ja osobne som sa pri filme dobre bavil a tak mi je tu z vasho rumadzgania zle. Len debil si neuvedomuje ako zle to mohlo dopadnut, a ze za to co z toho vzniklo moze Gensovi nohy bozkavat. Btw hlaska "Pekne miesto vsak?" bola fakt brutalna :lol:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

hmmm no co povedat. ako akcny film to nebolo zle , ale ako Hitman to stalo dost za hovno. Hitman mal byt vykresleny ako chladnokrvny vrah , bez citov a mal vrazdit stylom , zabit tu objednanu osobu a potichu sa vyparit a nie zlikvidovat celu protiteroristicku jednotku , Olyphant nebol zly hitman , ale dej mohol byt ovela lepsi.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No nic moc teda... cely cas som mal pocit ze reziser vykrada Kuriera a okrem toho ze hlavny hrdina tvrdas si nevrzol som v tomto filme nic nove nevidel.
Ale pacila sa mi scena ked 47 prechadzal izbou v kt. hrali hitmana, velmi napadite.
/inak príšerný strih, bŕŕŕ
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mi-chau napísal:No nic moc teda... cely cas som mal pocit ze reziser vykrada Kuriera a okrem toho ze hlavny hrdina tvrdas si nevrzol som v tomto filme nic nove nevidel.
Ale pacila sa mi scena ked 47 prechadzal izbou v kt. hrali hitmana, velmi napadite.
jj úresne ta scena bola super :) ako sa xichtili tie decka
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak to co som pisal hore uz nieje pravda ... byvam v diere na považí, do nasho kina to prijde mozno tak v maji, ked nebude cas a pochybujem ze v tescu to budu pustat v sekcii elektro :-D ... tak som si pozrel R5 ... ta co prave vcera ci predvcerom vysla bola v dost dobrej kvalite a tak sa ospravedlnujem za velkohube reci, ze budem cakat az na dvdrip a pod. :-) ...

... however ... bol to fakt dost dobry film, ked som pocul ze tam bude hrat olyphant, tak ma mrazilo v chrbte, nakoniec to mylsim zahral celkom "hitmanovsky" ... Nika mohla byt aj krajsia mrska, ale nebol to film o tom :-) ... trosku prehnana pasaz bola ked fajtili v tom metre, totiz od toho aby sa mlatil jak opica je tu ten azijsky baby-tiger liu neviem aky so svojimi velavravnymi pokrikmi áááájjjjííííííí ... dalsia trosku prestrelena vec bola hlava na 4 km vo veternom rusku, ale nevadi, efektne :-) ... tie city sa mi nezdali az take premrstene, totiz hitman preukazal urcitu porciu citu aj v Silent assassin, ked mu uniesli "padreho", beriem to skor tak ze nevinnu niku ochranil, nie sa zamiloval :-) ... aqk teda nahodou pride hitman navstivit aj kino u nas na velkej dedine, tak si to pojdem vychutnat v tom "dolby saraunde" :-) ...

... 4* za film + 1/2* za to ze je to hitman :-D :-D :-D
Lukkino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukkino »

tak aj ja som si stiahol R5 a mam presne taky isty nazor ako nordkap newiem cim to bude
film sa mi paci :)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

prave som dopozeral, v pohodicke taka oddychovka film :) sice daktore sceny boli az moc "akcne", ale inac v pohodicke taka oddychovka pri ktorej netreba moc rozmyslat :) aten herec co hra hlavnu postavu bol dobry :) a co sa tyka T-Baga... je to vidno ze nie je rus ako hra a to mi tam dost vadilo :) davam 80%
matko44
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matko44 »

bol som v kine na tom..nebolo to najhorsie ale nebolo to ani nic moc..taky priemer pre mna..na csfd to odomna dostalo ***
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

dnes sme to s kamosom zacali kukat no boli sme troska po "zurke" a nejako nas to nechytilo a mne to osobne ani moc nebavilo tak sme to v polke vypli..ale mozno dokukam...cakal som viac
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

nikdy by som nepovedal ze ten herec ( hlavna uloha ) hral v Smrtonostna PAsca...

film -SUPA ! 75%
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Naco tam bola ta zenska? Nasli ste pre nu aj nejaky iny zmysel ako, ze mala chodit hore bez a tvarit sa sexi?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

axXis napísal:Naco tam bola ta zenska? Nasli ste pre nu aj nejaky iny zmysel ako, ze mala chodit hore bez a tvarit sa sexi?
j preto.. aby filmu dodala trosku stavy
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Šu-Do napísal:j preto.. aby filmu dodala trosku stavy
Neviem o akej stave hovoris Ty, ale mne zapadla len do hesla "sex sells". Ako by sa zmenil film keby sa vypustila scena s balkonom a paralyzerom?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Film sa mi pacil, hlavne, ako stvaril Hitmana. A aj ta kamera v hoteli napriklad, ked bola za nim, ako v hre. Bude pokracovanie, podla mna.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

najlepsia cast bola ked ta zenska sla na balkon a sa prehla. vtedy sme to s kamosom stopli a 10minut sme na to bez slova pozerali...
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

keby tam nehra Robert Knepper (s prison break) tak by som si to asi nepozrel, ale inac film celkom fajn, mohlo sa to skoncit troska krajsie, napr. ze by sa dali dokopy a zili by spolu az kym by nepomreli :)
Napísať odpoveď