Hitman
Tak toto je tak chujny film az to nieje mozne...zle obsadenie Hitmana, zle stvarnený Hitman (odkedy ma 47 nejaké city a este aby sa zalubil-maximálna kktina), maximálna demoštrácia Hitmanovej osobnosti a povahy-z ticheho zabijaka robia teroristu...kvalitne dokktene ako som napisal...škoda...dobrý namet, zlé spracovanie...niet čo dodať
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
americky happyend.. co viac dodat... urcite to nemali pomenovat hitman a urobit z toho filmovu verziu hry... dobre si napisalJackop napísal:Tak toto je tak chujny film az to nieje mozne...zle obsadenie Hitmana, zle stvarnený Hitman (odkedy ma 47 nejaké city a este aby sa zalubil-maximálna kktina), maximálna demoštrácia Hitmanovej osobnosti a povahy-z ticheho zabijaka robia teroristu...kvalitne dokktene ako som napisal...škoda...dobrý namet, zlé spracovanie...niet čo dodať
i ked ako film to bol fajn.. ale urcite nie tak ako hitmana pozname
Vobec to nebolo take zle ako stale vsetci omielaju. Nieje to ten nas hitman, chladnokrvny zabijak ktory vas radsej otravi a pozrie sa ako umierate pri veceri z budovy cez ulicu. Nieje to ta arogantna persona ktora sa nad samotnou ideou emocie zasmeje. Ale je to stale hitman, a aj ked sa film nedrzal presne predlohy, nesiel jej cestou, neznamena to ze jeho cesta bola zla. Ja osobne som sa pri filme dobre bavil a tak mi je tu z vasho rumadzgania zle. Len debil si neuvedomuje ako zle to mohlo dopadnut, a ze za to co z toho vzniklo moze Gensovi nohy bozkavat. Btw hlaska "Pekne miesto vsak?" bola fakt brutalna 
hmmm no co povedat. ako akcny film to nebolo zle , ale ako Hitman to stalo dost za hovno. Hitman mal byt vykresleny ako chladnokrvny vrah , bez citov a mal vrazdit stylom , zabit tu objednanu osobu a potichu sa vyparit a nie zlikvidovat celu protiteroristicku jednotku , Olyphant nebol zly hitman , ale dej mohol byt ovela lepsi.
jj úresne ta scena bola supermi-chau napísal:No nic moc teda... cely cas som mal pocit ze reziser vykrada Kuriera a okrem toho ze hlavny hrdina tvrdas si nevrzol som v tomto filme nic nove nevidel.
Ale pacila sa mi scena ked 47 prechadzal izbou v kt. hrali hitmana, velmi napadite.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak to co som pisal hore uz nieje pravda ... byvam v diere na považí, do nasho kina to prijde mozno tak v maji, ked nebude cas a pochybujem ze v tescu to budu pustat v sekcii elektro
... tak som si pozrel R5 ... ta co prave vcera ci predvcerom vysla bola v dost dobrej kvalite a tak sa ospravedlnujem za velkohube reci, ze budem cakat az na dvdrip a pod.
...
... however ... bol to fakt dost dobry film, ked som pocul ze tam bude hrat olyphant, tak ma mrazilo v chrbte, nakoniec to mylsim zahral celkom "hitmanovsky" ... Nika mohla byt aj krajsia mrska, ale nebol to film o tom
... trosku prehnana pasaz bola ked fajtili v tom metre, totiz od toho aby sa mlatil jak opica je tu ten azijsky baby-tiger liu neviem aky so svojimi velavravnymi pokrikmi áááájjjjííííííí ... dalsia trosku prestrelena vec bola hlava na 4 km vo veternom rusku, ale nevadi, efektne
... tie city sa mi nezdali az take premrstene, totiz hitman preukazal urcitu porciu citu aj v Silent assassin, ked mu uniesli "padreho", beriem to skor tak ze nevinnu niku ochranil, nie sa zamiloval
... aqk teda nahodou pride hitman navstivit aj kino u nas na velkej dedine, tak si to pojdem vychutnat v tom "dolby saraunde"
...
... 4* za film + 1/2* za to ze je to hitman

... however ... bol to fakt dost dobry film, ked som pocul ze tam bude hrat olyphant, tak ma mrazilo v chrbte, nakoniec to mylsim zahral celkom "hitmanovsky" ... Nika mohla byt aj krajsia mrska, ale nebol to film o tom
... 4* za film + 1/2* za to ze je to hitman