no ja som stiahol podobny pocet:D...cez vikend aj zo 30 and more...dufam ze sa nam podari prestatsirmisoturbo napísal:mozno rok som fajcil tak, ze kazdy den zo 5-10... podla chuti... niekedy, ked som nervozny vonka tak si proste musim zapalit... inak uz nefajcim zas (aspon sa pokusam, som bez cigarety uz skoro mesiac)
Fajcite?
-
Johnyy
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
No to by si sa divil. Par krajin so zakazom fajcenia v podnikoch uz je, a ziadna masivna krachovacka nebola. Prave naopak. Do podnikov zacali chodit aj ludia, ktori tam predtym chodili menej/vobec len pre to, ze nefajcili a ten dym im vadil. To je hola skutocnost.fruxo napísal:ved to by skrachovali tie podniky,cluby a vsetko mozne
-
Začiatok Konca
Professional
takze..od noveho roka som prestal fajcit a zatial ma to ani moc nelaka
ponukal mi najlepsi kamarat, aj moja velka laska, aj par dalsich ludi, ktorych mam fakt rad, ale nedal som si
a to som este na Silvestra vyfajcil okolo 25-30 kusov...
najvacsou motivaciou bolo, ze mi nikto neveril, ze prestanem - vacsina z nich to tiez uz skusala, ale vsetci neuspesne a vydrzali maximalne 3 dni...
a spominam si na jeden rozhovor s kamaratkou na ICQ este ked som fajcil:
ja: ale ved prestat fajcit je najlahsia vec na svete - osobne som prestal uz aspon 100x
ona: nie, nie...prestat fajcit je druha najlahsia vec...najlahsia je znovu zacat...

najvacsou motivaciou bolo, ze mi nikto neveril, ze prestanem - vacsina z nich to tiez uz skusala, ale vsetci neuspesne a vydrzali maximalne 3 dni...
a spominam si na jeden rozhovor s kamaratkou na ICQ este ked som fajcil:
ja: ale ved prestat fajcit je najlahsia vec na svete - osobne som prestal uz aspon 100x
ona: nie, nie...prestat fajcit je druha najlahsia vec...najlahsia je znovu zacat...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
skerka
Medium Expert
no tak ja už nefajčím,ale ked som fajčila tak to boli maximálne 2 denne...ale na dobrej akcii kde sa ja pilo ich išlo dole veľmi veľa...najlepšie sú petra light a petra slim-ružové
ale nefajčím od nového roku a držím sa...a už aj frajer prestal a dúfam,že ani nezačne!!! ved prečo míňať prachy na niečo z čoho nič nemá?nervy si môže ukludniť aj inak ako cigou...
a ja to mám mať po kom to,že fajčím..mamina minimálne 20denne...niekedy myslím aj viac ako 40
zabila by som ju zato!!! ale ona povie,či jej na ne zarábam ja....tak už nič nezmôžem...a ked fajčí tak v kuchyni...ale ona o mne nevedela,že fajčím,ale myslela si,lebo párkrát našla zapaľovač a chýbali jej cigi... 
a ja to mám mať po kom to,že fajčím..mamina minimálne 20denne...niekedy myslím aj viac ako 40
-
blitzkrieg
Professional