Ako prve Ta poprosim, nepis x misto ch, to Ti az tak vela neda, dakujem.larry6 napísal:"To Momo46" ee nemam 10 ani 9 rokov mam 20.
Emo ma uz cez 30 rokov, takze si myslim ze tak skoro nezanikne, bolo len otazkou casu kedy to sem pride...v inych statoch to uz bolo aj pred 10 rokmi napr., teraz to prislo sem, no a daktorym sa to paci , daktorym nie, proste je to tak a nik s tym nic nenarobi.... Suhlasim ale s vami v tom ze daktory ako ste pisali 13 - 14 rokov ani nevedia co to je...vytvaraju potom take blogy ako ten nwm ako sa volal inblog.cz myslim, a potm to tak dopadne ze ludia si myslia o tom svoje, skoda zej e to takbo pravda je uplne ina....
Emo je o pocitoch, o laske k ludom , o laske k partnerovi, dalo by sa povedat ze ukazuju spolocnosti to na co sa pomaly zabuda...LASKA, PRIATELSTVO. Daktory ludia uz na to zabudli, bezia za peniazmi, za kariernym rastom, aby sa im zilo co naj, a nepozeraju sa okolo seba...
a este k tym klipom a napr obrazkom na ktorych su nejake obrazocky smutneho dievcata, ktore ma napr v ruke pistol, prosiiiiiim pochopte ze to nieje o tom ze sa xe zabit, ale o tom ze ju opustila laska, ktoru milovala a citi sa tak zle ze by sa xela zabit, ale nezabije sa pretoze veri v lasku...thats all
Ako druhe sa chcem opytat: ako dlho si EMO Ty?
Ako tretie: Zitepunkom ma predbehol, na tiehodnoty, co tu spominas clovek skutocne nemusi byt EMO. Take veci predsa hlasa krestanstvo uz 2000 rokov a ani nemaju potrebu pisat basne, sediet v rohu a vylievat si srdce nad tym, ze ich nikto nechape. Nedokazem pochopit ako moze mat niekto taku neuveritelnu predstavivost, ze dokaze sam seba uzavriet do sveta apatie a deziluzie, kotry vobec neexistuje. Pochopim, ze niekoho prepne ked mu zomrie cela rodina alebo sa stane iny tazko znesitelny skutok. Ale rezat sa ci pomyslat na samovrazdu pre dva faktory: stratena laska + teraz leti byt smutny pre stratenu lasku je uplne nezmyselne. Vztahy sa rozpadali uz aj predtym a nemyslim si, ze by cele generiacie pred nami citili potrebu o tom pisat na internete a fotit sa na hajzli.