Multimedialna klavesnica Genius KB-19e + VLC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Multimedialna klavesnica Genius KB-19e + VLC

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, mam tutu klavesnicu, zaujimalo by ma, preco mi pri winampe nefunguje play, stop, next track atd. vo windows media player to ide... v driver nastaveniach neni skoro nic, ani toto... ako to nastavit, aby to slo ako ma? dakujem pekne, je to tato konkretne:
http://shop.sunsoft.sk/?Mode=Sti&StiId=26942
(teraz tak kukam, ja som ju kupil o 200 sk drahsie)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

V nastaveniach winampu najdi polozku global hotkeys a tam si nastav prislusne klavesy.
2Pacaveli
Addict
Addict

hmm, ale tam by trebalo zadat nejaky nazov pre tu klavesu konkretnu, ale neviem aky... lebo teraz tam mam ctrl + x + y...

//ked sa postavim na to policko, kde sa da prepisat to ctrl + x + y tak kliknem na nho, stlacim klavesovu kratku play/pause a mi ju tam da, ale ked dam close, tak vypise ze hotkey registration failed...

//resp, ta skratka ide, ale funguje len ako play a ked dam play, tak mi len hodi song od zaciatku...

//uz to mam, dik gothar k+

//este jedna otazka, mam na klavesnici tlacitko media, neda sa nejako nastavit, aby ked nanho kliknem rukou, otvoril sa mi ulozeny playlist winampu??? dik

//este otazka, ako vo winmape ulozim playlist???
2Pacaveli
Addict
Addict

up
Gothar
Moderátor
Moderátor

up po 30tich minutach? :D
Inak playlist ulozis takym tlacidlom na konci playlistu. A spustit ho...ja mam ku klavesnici (Logitech) a tam je aj moznost ze po stlaceni tlacidla sa otvori subor. Ak to genius nema tak smola :) Inak je podla mna praktickejsie ulozit si playlist na plochu a spustat ho normalne.
//nz
2Pacaveli
Addict
Addict

teraz som nic nenastavil, stlacil media a spustilo winamp :D uvidim, co sa stane, ked resetnem pc... potom napisem a zatial dik.

//jak ulozim ten playlist??? nikde tam nic take nevidim co by som stlacil a ulozil :D mam ten klasicky skin ten oldschool :)
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

ja to tam vidim. sa spamataj, nikto ti nic nebude ukazovat a kreslit ako v skolke. neviem kolko mas rokov ale uz by si mohol aj trosku hladat. dnes mam dobry den tak ti poradim - hladaj v playliste v pravom dolnom rohu :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

omg, tak sorry, ze som si to nevsimol... nechces mi preto uje*at jednu? dik aj tak za radu, k+ :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

este mam otazku, mam vlc player a zaujimalo by ma, ked nemam spusteny winamp, ako nastavit, aby fungovalo play/pause, stop, ovladanie hlasitosti na klavesnici? nikde to nevidim v nastaveni, popr. ktory prehravac (dobry) to podporuje? staci nazov, dik.
Gothar
Moderátor
Moderátor

ach...skus najprv prehladat nastavenia a potom sa pytat, ja som to nasiel na prvykrat. Daj rozhranie - klavesove skratky a tam si to nastavis. A pokial viem, tak hlasitost sa na klavesnici nastavuje pre cely windows.
2Pacaveli
Addict
Addict

klavesove skratky? to tam nemam... mam tam len nejake gesta mysou a pod.

//uz to mam...

//funguje mi len volume +/- a mute... play/pause nejde, ani ked to prestavim na space... kde moze byt chyba?
Napísať odpoveď