Multimedialna klavesnica Genius KB-19e + VLC
Multimedialna klavesnica Genius KB-19e + VLC
caute, mam tutu klavesnicu, zaujimalo by ma, preco mi pri winampe nefunguje play, stop, next track atd. vo windows media player to ide... v driver nastaveniach neni skoro nic, ani toto... ako to nastavit, aby to slo ako ma? dakujem pekne, je to tato konkretne:
http://shop.sunsoft.sk/?Mode=Sti&StiId=26942
(teraz tak kukam, ja som ju kupil o 200 sk drahsie)
http://shop.sunsoft.sk/?Mode=Sti&StiId=26942
(teraz tak kukam, ja som ju kupil o 200 sk drahsie)
hmm, ale tam by trebalo zadat nejaky nazov pre tu klavesu konkretnu, ale neviem aky... lebo teraz tam mam ctrl + x + y...
//ked sa postavim na to policko, kde sa da prepisat to ctrl + x + y tak kliknem na nho, stlacim klavesovu kratku play/pause a mi ju tam da, ale ked dam close, tak vypise ze hotkey registration failed...
//resp, ta skratka ide, ale funguje len ako play a ked dam play, tak mi len hodi song od zaciatku...
//uz to mam, dik gothar k+
//este jedna otazka, mam na klavesnici tlacitko media, neda sa nejako nastavit, aby ked nanho kliknem rukou, otvoril sa mi ulozeny playlist winampu??? dik
//este otazka, ako vo winmape ulozim playlist???
//ked sa postavim na to policko, kde sa da prepisat to ctrl + x + y tak kliknem na nho, stlacim klavesovu kratku play/pause a mi ju tam da, ale ked dam close, tak vypise ze hotkey registration failed...
//resp, ta skratka ide, ale funguje len ako play a ked dam play, tak mi len hodi song od zaciatku...
//uz to mam, dik gothar k+
//este jedna otazka, mam na klavesnici tlacitko media, neda sa nejako nastavit, aby ked nanho kliknem rukou, otvoril sa mi ulozeny playlist winampu??? dik
//este otazka, ako vo winmape ulozim playlist???
up po 30tich minutach? 
Inak playlist ulozis takym tlacidlom na konci playlistu. A spustit ho...ja mam ku klavesnici (Logitech) a tam je aj moznost ze po stlaceni tlacidla sa otvori subor. Ak to genius nema tak smola
Inak je podla mna praktickejsie ulozit si playlist na plochu a spustat ho normalne.
//nz
Inak playlist ulozis takym tlacidlom na konci playlistu. A spustit ho...ja mam ku klavesnici (Logitech) a tam je aj moznost ze po stlaceni tlacidla sa otvori subor. Ak to genius nema tak smola
//nz