I am Legend

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
warham
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa warham »

celkom dobry film by som povedal, davam tak 8/10
ale toho psika (Samanthy) mi bolo luto :cry:
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

co na tom filme vidite?podla mna uplna kravina..vobec ma to nebavilo, ziadny herecky vykon, pribeh?..uff.. no podla mna velmi slabe..
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

marcus-16 napísal:co na tom filme vidite?podla mna uplna kravina..vobec ma to nebavilo, ziadny herecky vykon, pribeh?..uff.. no podla mna velmi slabe..
podla coho ty posudzujes herecky vykon? jeho herecky vykon bol užasny, zahrat tu situaciu určite nebola brnkačka.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

slabota, onicom film, horsi som nevidel uz dlho.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

predtym nez som siel do kina som bol skepticky kedze som si cital tuto diskusiu no tento film ma milo prekvapil.celkom sa mi pacilo prevedenie,pribeh,prostredie,herecky vykon a samozrejme aj soundtrack (three little birds je asi jedna z mojich naj pesniciek vobec).
pocas filmu som sa ani raz nenudil a dokonca ma sklamalo ze sa tak skoro skoncil.
dal by som mu 9/10
//maybe je moje hodnotenie ovplyvnene tym ze posledne filmy ktore som videl v kine boli Alvin a chipmunkovia a Taxi 4 :roll:
Vankisss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vankisss »

V pohode film na take 4ri hviezdičky by som povedal prostredie perfektne len chbalo mi tam viac akcie ale v celku dost dobry.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

najlepsi bol will a tie absurdity ked si daval budik podla slnka alebo srnky v NY :lol:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

mam taku otazku, kdesi(pravdepodobne na lamkach) sa tocilo o alternativnom konci, kedze neviem ci sa mi to oplati stahovat(myslim ten alternativny koniec) tak by som rad vedel ako to vlastne ako alternativa konci ? videl to niekto ? ak ano, nemohli by ste v strucnosti napisat o co tam islo ?

moc dik, ak bude co citat, tak poslem karmu :wink:

// pisat uz nemusite, nemam co robit, tak som to stiahol a idem to mrknut...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

AXO napísal:mam taku otazku, kdesi(pravdepodobne na lamkach) sa tocilo o alternativnom konci, kedze neviem ci sa mi to oplati stahovat(myslim ten alternativny koniec) tak by som rad vedel ako to vlastne ako alternativa konci ? videl to niekto ? ak ano, nemohli by ste v strucnosti napisat o co tam islo ?

jj je niečo také..dá sa to tiež stiahnuť :) áále zatiaľ som to ani nepozeral tak neviem..
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

AXO napísal:mam taku otazku, kdesi(pravdepodobne na lamkach) sa tocilo o alternativnom konci, kedze neviem ci sa mi to oplati stahovat(myslim ten alternativny koniec) tak by som rad vedel ako to vlastne ako alternativa konci ? videl to niekto ? ak ano, nemohli by ste v strucnosti napisat o co tam islo ?

no ano su dva konce.. neviem ci to tu môzem napisat, ale tak ked velmi chces tak napisem.. TAKZE KAZDY CO TEN FILM NEVIDEL A NECHCE VEDIET AKO TEN FILM MOZE SKONCIT NECH TOTO NECITA!! :) dik

takze kamos mi vravel ze alternativny koniec je taky ze ked sa ten "tvor" dobyja do tej sklennej klietky tak to skonci tak ze si vezme tu zensku co tam lezala .. kuk tento link.. je to na youtube

koniec
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

inak podla mna bol alternativny koniec lepsi ako original
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Šu-Do napísal:inak podla mna bol alternativny koniec lepsi ako original
inac aj podla mňa..
ale mozno keby je v normalne verzii tento a videli by sme ako alternativny ten pôvodny mozno by sa nam pacil viac ten druhy..
is it clear? :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hmm.. ee.. mne sa proste pacil tento.. pretoze to znamena ze je velka sanca na pokracko tohoto dobre filmu..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

obsahuje spoil druhého konca
No mne sa viac páčil originál koniec :) Tento mi pripadal taký kus čudný..Len tak zrazu sa tie "tvory" skľudnia a vynesú telo? dosť nepravdepodobné..Pokračovanie na tento film neviem či by nejaký úspech prinieslo..Veľa nového by nemali čo spraviť..I keď viem že škála filmárov je veľká ale dokaziť kvalitu filmu radšej nemusia, ťým že vypadjú nepodarenú dvojku (viď butterfly effect) :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No ale to telo bola zena veduceho zombie, ktory im povedal slow down gentlemans. Preto ten klud. Inak sa mi tiez pacil original koniec.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ja som za alternatívny koniec a pokračovanie ma vždy pri zaujímavých filmoch poteší :)
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Soviet napísal:obsahuje spoil druhého konca
No mne sa viac páčil originál koniec :) Tento mi pripadal taký kus čudný..Len tak zrazu sa tie "tvory" skľudnia a vynesú telo? dosť nepravdepodobné..Pokračovanie na tento film neviem či by nejaký úspech prinieslo..Veľa nového by nemali čo spraviť..I keď viem že škála filmárov je veľká ale dokaziť kvalitu filmu radšej nemusia, ťým že vypadjú nepodarenú dvojku (viď butterfly effect) :)
podla mna ten originalny koniec nemal tak hlboku mysleinku, ako ten alternativny...
v tom druhom sa potvrdilo, ze ti zombici su inteligentny a ten hlavny, ze si prisiel pre svoju druzku...
lebo smith si myslel, ze ked ju chytil a ten hlavny vysiel na slnko len kvoli tomu ze je hladny, lenze on sa ju snazil chranit :)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

mne sa film pacil a to velmi sice mam net down 60kb/s ale podla mna sa oplatilo aale ten koniec bol lepsi ktory bol vo filme ale ten alternativny tiez nebol zly... apson sa nepotvrdili americke filmy....vsetko statne skonci 8-) cakal som koniec ze vsetko dobre dopadne zombici sa sami vyliecia ked budu v tej miestnosti...chvalabohu to tak nebolo

vsetko najlepsie hojkooo
Napísať odpoveď