ale toho psika (Samanthy) mi bolo luto
I am Legend
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
predtym nez som siel do kina som bol skepticky kedze som si cital tuto diskusiu no tento film ma milo prekvapil.celkom sa mi pacilo prevedenie,pribeh,prostredie,herecky vykon a samozrejme aj soundtrack (three little birds je asi jedna z mojich naj pesniciek vobec).
pocas filmu som sa ani raz nenudil a dokonca ma sklamalo ze sa tak skoro skoncil.
dal by som mu 9/10
//maybe je moje hodnotenie ovplyvnene tym ze posledne filmy ktore som videl v kine boli Alvin a chipmunkovia a Taxi 4
pocas filmu som sa ani raz nenudil a dokonca ma sklamalo ze sa tak skoro skoncil.
dal by som mu 9/10
//maybe je moje hodnotenie ovplyvnene tym ze posledne filmy ktore som videl v kine boli Alvin a chipmunkovia a Taxi 4
-
AXO
Professional
mam taku otazku, kdesi(pravdepodobne na lamkach) sa tocilo o alternativnom konci, kedze neviem ci sa mi to oplati stahovat(myslim ten alternativny koniec) tak by som rad vedel ako to vlastne ako alternativa konci ? videl to niekto ? ak ano, nemohli by ste v strucnosti napisat o co tam islo ?
moc dik, ak bude co citat, tak poslem karmu
// pisat uz nemusite, nemam co robit, tak som to stiahol a idem to mrknut...
// pisat uz nemusite, nemam co robit, tak som to stiahol a idem to mrknut...
-
Soviet
Darca
jj je niečo také..dá sa to tiež stiahnuťAXO napísal:mam taku otazku, kdesi(pravdepodobne na lamkach) sa tocilo o alternativnom konci, kedze neviem ci sa mi to oplati stahovat(myslim ten alternativny koniec) tak by som rad vedel ako to vlastne ako alternativa konci ? videl to niekto ? ak ano, nemohli by ste v strucnosti napisat o co tam islo ?
no ano su dva konce.. neviem ci to tu môzem napisat, ale tak ked velmi chces tak napisem.. TAKZE KAZDY CO TEN FILM NEVIDEL A NECHCE VEDIET AKO TEN FILM MOZE SKONCIT NECH TOTO NECITA!!AXO napísal:mam taku otazku, kdesi(pravdepodobne na lamkach) sa tocilo o alternativnom konci, kedze neviem ci sa mi to oplati stahovat(myslim ten alternativny koniec) tak by som rad vedel ako to vlastne ako alternativa konci ? videl to niekto ? ak ano, nemohli by ste v strucnosti napisat o co tam islo ?
takze kamos mi vravel ze alternativny koniec je taky ze ked sa ten "tvor" dobyja do tej sklennej klietky tak to skonci tak ze si vezme tu zensku co tam lezala .. kuk tento link.. je to na youtube
koniec
-
Soviet
Darca
obsahuje spoil druhého konca
No mne sa viac páčil originál koniec
Tento mi pripadal taký kus čudný..Len tak zrazu sa tie "tvory" skľudnia a vynesú telo? dosť nepravdepodobné..Pokračovanie na tento film neviem či by nejaký úspech prinieslo..Veľa nového by nemali čo spraviť..I keď viem že škála filmárov je veľká ale dokaziť kvalitu filmu radšej nemusia, ťým že vypadjú nepodarenú dvojku (viď butterfly effect) 
No mne sa viac páčil originál koniec
podla mna ten originalny koniec nemal tak hlboku mysleinku, ako ten alternativny...Soviet napísal:obsahuje spoil druhého konca
No mne sa viac páčil originál koniecTento mi pripadal taký kus čudný..Len tak zrazu sa tie "tvory" skľudnia a vynesú telo? dosť nepravdepodobné..Pokračovanie na tento film neviem či by nejaký úspech prinieslo..Veľa nového by nemali čo spraviť..I keď viem že škála filmárov je veľká ale dokaziť kvalitu filmu radšej nemusia, ťým že vypadjú nepodarenú dvojku (viď butterfly effect)
v tom druhom sa potvrdilo, ze ti zombici su inteligentny a ten hlavny, ze si prisiel pre svoju druzku...
lebo smith si myslel, ze ked ju chytil a ten hlavny vysiel na slnko len kvoli tomu ze je hladny, lenze on sa ju snazil chranit
mne sa film pacil a to velmi sice mam net down 60kb/s ale podla mna sa oplatilo aale ten koniec bol lepsi ktory bol vo filme ale ten alternativny tiez nebol zly... apson sa nepotvrdili americke filmy....vsetko statne skonci
cakal som koniec ze vsetko dobre dopadne zombici sa sami vyliecia ked budu v tej miestnosti...chvalabohu to tak nebolo
vsetko najlepsie hojkooo
vsetko najlepsie hojkooo