Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

compleX napísal:chcem sa vas spytat ako sa da zistit kedy a ake servery su nove, chcel by som zacat s hrat novu postavu lenze tak aby sme tam boli vyrovnane levely (tato otazka sa tyka offi)
vsetky servery co ti hra "odporuca" su nove :lol:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

SchYzo napísal:vsetky servery co ti hra "odporuca" su nove :lol:
omfg on mysli novo zalozene s low populaciou .... no tusim ze na blizzard strankach sa objavuju informacie o servroch tusim
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Hovniak napísal:omfg on mysli novo zalozene s low populaciou .... no tusim ze na blizzard strankach sa objavuju informacie o servroch tusim
sak recommended servery su novozalozene s nizkou populaciou nie? :roll:
warham
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa warham »

ludia neviete preco ked hram na nejakom zahranicnom servery (okrem cz samozrejme) tak mam vysoku latenci/ping, na vsetkych cz/sk mam celkom slusny... mam wi-fi
Sweal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sweal »

mno to asi preto ze ten server je daleko... tak je odozva vysoka...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Sweal napísal:mno to asi preto ze ten server je daleko... tak je odozva vysoka...
a ked ti poviem ze aj do ameriky mam ping 20-30ms nahnevas sa? :D (nie vo WoW)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

omg myslis ze som tam nepozeral ale ja chcem aby mi poradil niekto kto za huntera hral alebo hra
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

-=wolf=- napísal:omg myslis ze som tam nepozeral ale ja chcem aby mi poradil niekto kto za huntera hral alebo hra
Takze ja hram na offiku - DrakThul a hram za huntera :) Momentalne beham po kadejakych freeckach, lebo nemam cvaknuty acc :D

Ale co hram za huntera, tak !zakladom! je Omen - je dobry na aggro, aby si nepreagroval peta a mob nesiel po tebe :) A potom este pouzivam Zhunter mod - kde mas pekne rozdelene aspecty, traps, beast mastery(myslim ako feed pet, mend pet, revive pet...) a tak.. A popritom pouzivam(vseobecne) Atlas+AtlasLootEnhanced, Mobmap(na questy), Titan Panel, ChatMod(pekne rozsiri chat okno), MetaHud, HK_questinitiators(na mape tiukaze poziciu - dobre na questy), MobInfo+mobhealth, Bonus Scanner.. asi tak vsetko :)

Tu je odkaz na ten Zhunter mod

Kód: Vybrať všetko

http://wowui.incgamers.com/?p=mod&m=4775
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

hrate niekto na onlinegamers - serg? :D
NeSHo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NeSHo »

malinko tvojmu postu nerozumiem, wow na ofiku neznamena za budes mat bota - to je oficialne zakazane a jedine jako sa to da spozorovat je ze postava robi nelogicke pohyby, co je pri pocte postav niekolko tisic online tazko detekovatelne a nie je to ani cheat, ale wowko v kombinacii s nejakym externym programom ktory hraje za tie postavy a robi powerleveling
To že sa na offi cheatruje je zname. Co sa týka toho bota tak ano samozrejme ťažko sa na to dá prisť ale videl som to na vlastné oči a keď si už niesu schopný zabezpečiť si to nejak, keď je to zakázane tak mam obavi ,čo by sa ešte dalo robiť na offi nepozorovane.Ak sa nájde nejaký šikovný programátor urobí si cheater tak pochybujem keď bude dávať pozor že ho chytia :P...................
Čo sa týka ostatných .... free server by som odporučil www.mystiq.cz/org.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

[/quote]To že sa na offi cheatruje je zname[/quote]cheateruje je nejaky novy vyraz? :lol: a napis mi jeden jediny cheat na wow :lol: cheatovanie a botovanie je rozdiel vies...
/edit:btw tipujem ze za tento post zas dostanem 10x k- ale mam u prdele, napisal blbost tak som ho poopravil
Sheep
Addict
Addict

SchYzo napísal:cheateruje je nejaky novy vyraz? :lol: a napis mi jeden jediny cheat na wow :lol: cheatovanie a botovanie je rozdiel vies...
/edit:btw tipujem ze za tento post zas dostanem 10x k- ale mam u prdele, napisal blbost tak som ho poopravil
nie je tu toho tak vela ale urcite by ti po vymaknuti banovali ACC
http://www.d3scene.com/forum/wow-hacks/

//inak sa vam dajak drbe to quote okno

jo a este by som sa chcel spytat hracov ofiku ze ako dlho mi ostane na serveri postava ak za acc prestanem platit? - neplanujem to ale moze sa stat ze dojdu zlate zasoby.. :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

uff no niekto mi vravel ze 6 mesiacov niekto 12 a dokonca som pocul aj to ze nastale :-) tak ale no predsa hrat sa neprestava 8)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Sheep napísal:nie je tu toho tak vela ale urcite by ti po vymaknuti banovali ACC
http://www.d3scene.com/forum/wow-hacks/

//inak sa vam dajak drbe to quote okno

jo a este by som sa chcel spytat hracov ofiku ze ako dlho mi ostane na serveri postava ak za acc prestanem platit? - neplanujem to ale moze sa stat ze dojdu zlate zasoby.. :D
acc ostava nafurt tzn oni nemaju pravo ho zmazat ak neporusis pravidla takze iba bude locknute kym nezaplatis a potom normalka frcis dalej
maximilian
Novice
Novice

WoW BC

Príspevok od používateľa maximilian »

:arrow: cafte mam problem z WoW BC enUS 2.3.0 ... Vzdy ked spravim quest alebo , duel , predam vec , kupim vec , atd ... tak nemozem nic robit ako by sa to seklo ale neselko lebo chodit mozem hoci kde ale nemozem pisat nemozem prijat dalsi quest ani nemozem predat , kupit nic aj ked nam exit game tak to nejde nic nefunguje ... IBA Alt+F4 a mozem si to zapnut znova a zasa to iste nieco idem urobit urobim to a posere sa to :cry:
Neviete pomoct , aj vam sa to stava , co mam spravit :?:
OMG :x
Sheep
Addict
Addict

maximilian napísal::arrow: cafte mam problem z WoW BC enUS 2.3.0 ... Vzdy ked spravim quest alebo , duel , predam vec , kupim vec , atd ... tak nemozem nic robit ako by sa to seklo ale neselko lebo chodit mozem hoci kde ale nemozem pisat nemozem prijat dalsi quest ani nemozem predat , kupit nic aj ked nam exit game tak to nejde nic nefunguje ... IBA Alt+F4 a mozem si to zapnut znova a zasa to iste nieco idem urobit urobim to a posere sa to :cry:
OMG :x
to vyzera na chybu servera, inak ty zijes v USA ze mas enUS? teda aspon u nas sa hrava s enGB

//s tym kontom som aj ja pocul ze po pol roku vymazu ale to sa mi nezda, ked na neofiku su aj niekolko rokov neaktivne postavy a su stale tam tak neviem preco by na ofiku mali byt zmazane...podla mna su postavy majetkom hracov :wink:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

problem s tym ze ma stiahnutu US verziu? nieje .. s US verziou mozes hrat na EU servroch, pokial si zmenis realmlist a teda mas konto na EU ..

nevies? :)
ale stejnak on hra na nejakom privatnom servri ..
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Sheep napísal://s tym kontom som aj ja pocul ze po pol roku vymazu ale to sa mi nezda, ked na neofiku su aj niekolko rokov neaktivne postavy a su stale tam tak neviem preco by na ofiku mali byt zmazane...podla mna su postavy majetkom hracov :wink:
cely acc je majetkom blizzu :) ale netusim preco by to oni mali zmazat :) ale urcite ak niesi isty napis na technical support :)
xH4wK

Re: WoW BC

Príspevok od používateľa xH4wK »

maximilian napísal::arrow: cafte mam problem z WoW BC enUS 2.3.0 ... Vzdy ked spravim quest alebo , duel , predam vec , kupim vec , atd ... tak nemozem nic robit ako by sa to seklo ale neselko lebo chodit mozem hoci kde ale nemozem pisat nemozem prijat dalsi quest ani nemozem predat , kupit nic aj ked nam exit game tak to nejde nic nefunguje ... IBA Alt+F4 a mozem si to zapnut znova a zasa to iste nieco idem urobit urobim to a posere sa to :cry:
OMG

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html;jsessionid=8253B84B00675E2F1B6E6A089290DF37?topicId=2967988291&sid=1
Go to My Computer
Right click and choose properties
Hardware tab
Devce manager
Network adapter
There may or may not be a plus sign, if so click it.
Right click the adapter and choose properties choose the advanced tab
If you have a Checksum Offload Option,Hardware Checksumming etc,disable it. You may lose your Internet for several minutes. If it does not come back try rebooting. Check under speed or media and make sure your Duplex settings are set to Full 100

Retry the game
nz
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Wishmaster napísal:Takze ja hram na offiku - DrakThul a hram za huntera :) Momentalne beham po kadejakych freeckach, lebo nemam cvaknuty acc :D

Ale co hram za huntera, tak !zakladom! je Omen - je dobry na aggro, aby si nepreagroval peta a mob nesiel po tebe :) A potom este pouzivam Zhunter mod - kde mas pekne rozdelene aspecty, traps, beast mastery(myslim ako feed pet, mend pet, revive pet...) a tak.. A popritom pouzivam(vseobecne) Atlas+AtlasLootEnhanced, Mobmap(na questy), Titan Panel, ChatMod(pekne rozsiri chat okno), MetaHud, HK_questinitiators(na mape tiukaze poziciu - dobre na questy), MobInfo+mobhealth, Bonus Scanner.. asi tak vsetko :)

Tu je odkaz na ten Zhunter mod

http://wowui.incgamers.com/?p=mod&m=4775
no takze ja ten Zhunter nechem pretoze na bary a podobne pi*ov*** pouzivam CTMod. Titan Panel pouzivam aj ja s pridavkom Pet Happines, Atlas pouzivam aj ja, je to dobra vecicka, na questy pouzivam nQuestLog + qComennt co mi zobrazuje komenty z wowheadu, MobInfo pouzivam, na UI playera, raidu a targetu pouzivam Perl, Bonus Scanner tiez, Omen pouzivam ale momentalne vypnuty pretoze som nevedel ze to zobrazuje aj aggro peta :oops: no nic, zapnem, potom pouzivam este MobMap, tiez dobre na q a Venetanes, dobry hunter addon, avsak chatmod nemam rad pretoze ked postnem nieaky item tak ti co nemaju chat mod to nevidia, pouzivam tiez Auctioneer zo vsetkymi jeho blbostami, na mapu pouzivam Cartographer avsak z addonov ktore si ty spomenul tak jedine si mi pomohol aby som si zapol Omen, inak diky moc :lol:
Napísať odpoveď