vsetky servery co ti hra "odporuca" su novecompleX napísal:chcem sa vas spytat ako sa da zistit kedy a ake servery su nove, chcel by som zacat s hrat novu postavu lenze tak aby sme tam boli vyrovnane levely (tato otazka sa tyka offi)
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
omg myslis ze som tam nepozeral ale ja chcem aby mi poradil niekto kto za huntera hral alebo hraHovniak napísal:http://wow.curse.com/downloads/search/?q=hunter+UI&g=1
-
Wishmaster
Medium Professional
Takze ja hram na offiku - DrakThul a hram za huntera-=wolf=- napísal:omg myslis ze som tam nepozeral ale ja chcem aby mi poradil niekto kto za huntera hral alebo hra
Ale co hram za huntera, tak !zakladom! je Omen - je dobry na aggro, aby si nepreagroval peta a mob nesiel po tebe
Tu je odkaz na ten Zhunter mod
Kód: Vybrať všetko
http://wowui.incgamers.com/?p=mod&m=4775To že sa na offi cheatruje je zname. Co sa týka toho bota tak ano samozrejme ťažko sa na to dá prisť ale videl som to na vlastné oči a keď si už niesu schopný zabezpečiť si to nejak, keď je to zakázane tak mam obavi ,čo by sa ešte dalo robiť na offi nepozorovane.Ak sa nájde nejaký šikovný programátor urobí si cheater tak pochybujem keď bude dávať pozor že ho chytiamalinko tvojmu postu nerozumiem, wow na ofiku neznamena za budes mat bota - to je oficialne zakazane a jedine jako sa to da spozorovat je ze postava robi nelogicke pohyby, co je pri pocte postav niekolko tisic online tazko detekovatelne a nie je to ani cheat, ale wowko v kombinacii s nejakym externym programom ktory hraje za tie postavy a robi powerleveling
Čo sa týka ostatných .... free server by som odporučil www.mystiq.cz/org.
nie je tu toho tak vela ale urcite by ti po vymaknuti banovali ACCSchYzo napísal:cheateruje je nejaky novy vyraz?a napis mi jeden jediny cheat na wow
cheatovanie a botovanie je rozdiel vies...
/edit:btw tipujem ze za tento post zas dostanem 10x k- ale mam u prdele, napisal blbost tak som ho poopravil
http://www.d3scene.com/forum/wow-hacks/
//inak sa vam dajak drbe to quote okno
jo a este by som sa chcel spytat hracov ofiku ze ako dlho mi ostane na serveri postava ak za acc prestanem platit? - neplanujem to ale moze sa stat ze dojdu zlate zasoby..
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
acc ostava nafurt tzn oni nemaju pravo ho zmazat ak neporusis pravidla takze iba bude locknute kym nezaplatis a potom normalka frcis dalejSheep napísal:nie je tu toho tak vela ale urcite by ti po vymaknuti banovali ACC
http://www.d3scene.com/forum/wow-hacks/
//inak sa vam dajak drbe to quote okno
jo a este by som sa chcel spytat hracov ofiku ze ako dlho mi ostane na serveri postava ak za acc prestanem platit? - neplanujem to ale moze sa stat ze dojdu zlate zasoby..
-
maximilian
Novice
WoW BC
Neviete pomoct , aj vam sa to stava , co mam spravit
OMG
to vyzera na chybu servera, inak ty zijes v USA ze mas enUS? teda aspon u nas sa hrava s enGBmaximilian napísal:cafte mam problem z WoW BC enUS 2.3.0 ... Vzdy ked spravim quest alebo , duel , predam vec , kupim vec , atd ... tak nemozem nic robit ako by sa to seklo ale neselko lebo chodit mozem hoci kde ale nemozem pisat nemozem prijat dalsi quest ani nemozem predat , kupit nic aj ked nam exit game tak to nejde nic nefunguje ... IBA Alt+F4 a mozem si to zapnut znova a zasa to iste nieco idem urobit urobim to a posere sa to
![]()
Neviete pomoct , aj vam sa to stava , co mam spravit![]()
OMG
//s tym kontom som aj ja pocul ze po pol roku vymazu ale to sa mi nezda, ked na neofiku su aj niekolko rokov neaktivne postavy a su stale tam tak neviem preco by na ofiku mali byt zmazane...podla mna su postavy majetkom hracov
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
cely acc je majetkom blizzuSheep napísal://s tym kontom som aj ja pocul ze po pol roku vymazu ale to sa mi nezda, ked na neofiku su aj niekolko rokov neaktivne postavy a su stale tam tak neviem preco by na ofiku mali byt zmazane...podla mna su postavy majetkom hracov
-
xH4wK
Re: WoW BC
maximilian napísal:cafte mam problem z WoW BC enUS 2.3.0 ... Vzdy ked spravim quest alebo , duel , predam vec , kupim vec , atd ... tak nemozem nic robit ako by sa to seklo ale neselko lebo chodit mozem hoci kde ale nemozem pisat nemozem prijat dalsi quest ani nemozem predat , kupit nic aj ked nam exit game tak to nejde nic nefunguje ... IBA Alt+F4 a mozem si to zapnut znova a zasa to iste nieco idem urobit urobim to a posere sa to
![]()
Neviete pomoct , aj vam sa to stava , co mam spravit![]()
OMG
Kód: Vybrať všetko
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html;jsessionid=8253B84B00675E2F1B6E6A089290DF37?topicId=2967988291&sid=1nzGo to My Computer
Right click and choose properties
Hardware tab
Devce manager
Network adapter
There may or may not be a plus sign, if so click it.
Right click the adapter and choose properties choose the advanced tab
If you have a Checksum Offload Option,Hardware Checksumming etc,disable it. You may lose your Internet for several minutes. If it does not come back try rebooting. Check under speed or media and make sure your Duplex settings are set to Full 100
Retry the game
no takze ja ten Zhunter nechem pretoze na bary a podobne pi*ov*** pouzivam CTMod. Titan Panel pouzivam aj ja s pridavkom Pet Happines, Atlas pouzivam aj ja, je to dobra vecicka, na questy pouzivam nQuestLog + qComennt co mi zobrazuje komenty z wowheadu, MobInfo pouzivam, na UI playera, raidu a targetu pouzivam Perl, Bonus Scanner tiez, Omen pouzivam ale momentalne vypnuty pretoze som nevedel ze to zobrazuje aj aggro petaWishmaster napísal:Takze ja hram na offiku - DrakThul a hram za hunteraMomentalne beham po kadejakych freeckach, lebo nemam cvaknuty acc
Ale co hram za huntera, tak !zakladom! je Omen - je dobry na aggro, aby si nepreagroval peta a mob nesiel po tebeA potom este pouzivam Zhunter mod - kde mas pekne rozdelene aspecty, traps, beast mastery(myslim ako feed pet, mend pet, revive pet...) a tak.. A popritom pouzivam(vseobecne) Atlas+AtlasLootEnhanced, Mobmap(na questy), Titan Panel, ChatMod(pekne rozsiri chat okno), MetaHud, HK_questinitiators(na mape tiukaze poziciu - dobre na questy), MobInfo+mobhealth, Bonus Scanner.. asi tak vsetko
Tu je odkaz na ten Zhunter modKód: Vybrať všetko
http://wowui.incgamers.com/?p=mod&m=4775