Help s hackermi
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A vedel by si zistit MAC adresu toho modemu a skotrolovat z MAC adresou z logu...........ja osobne sa v tych logoch moc nevyznam,akurat viem , ze co je co.........ale nemoze to byt napr. ten modem??..........Pred routrom mam kablovy modem od chella ale s tym so nemal nikdy problemy. Ten vykon vysielania sa neda znizit nejak hardwarovo?
Dik za pomoc
-
patrez
Amateur
Ee urcite nie lebo ked vypnem Wifi tak to prestane, cize je to 100% kvoli niekomu co byva odomna v okruhu 100 metrov. Lenze kedze byvam na sidlisku tak to bude problem zistit ze kto sa nudi.Don_Pipino napísal:A vedel by si zistit MAC adresu toho modemu a skotrolovat z MAC adresou z logu...........ja osobne sa v tych logoch moc nevyznam,akurat viem , ze co je co.........ale nemoze to byt napr. ten modem??..........
-
Don_Pipino
Darca
Takze si 100% presvedceny , ze je to nejaky trulko co sa nudi.........uff tak to je zle, bo sice ti ho firewall routra odraza, ale zaroven ta spomaluje, ja by som mal jeden napad, sice je to potiahnute za vlasy ale co uz............skusit zrusit tvoju terajsiu wifi siet a vytvorit novu, s novym nazvom, inym zabezpecenim, resp. ziadnym mozno len MAC filter.......a tym padom to mozno prenho nebude vyzva tak s tym prestaneEe urcite nie lebo ked vypnem Wifi tak to prestane, cize je to 100% kvoli niekomu co byva odomna v okruhu 100 metrov. Lenze kedze byvam na sidlisku tak to bude problem zistit ze kto sa nudi.
-
patrez
Amateur
S tym nicenim som to uz skusal ma nezabezpecenu adhoc siet lenze kym som sa dostal do jeho kompu tak vypol siet:D A to s tou zmenou siete som uz tiez skusal dal som uplne iny nazov iny kanal ale mal som zapnute WPA2.Don_Pipino napísal:Takze si 100% presvedceny , ze je to nejaky trulko co sa nudi.........uff tak to je zle, bo sice ti ho firewall routra odraza, ale zaroven ta spomaluje, ja by som mal jeden napad, sice je to potiahnute za vlasy ale co uz............skusit zrusit tvoju terajsiu wifi siet a vytvorit novu, s novym nazvom, inym zabezpecenim, resp. ziadnym mozno len MAC filter.......a tym padom to mozno prenho nebude vyzva tak s tym prestane.A ak nie, tak sa naser, prepni svoj router do rezimu klienta, vyhladaj si jeho............dostan sa mu do PC zaviruj..........vymaz znic.......
-
Don_Pipino
Darca
-
patrez
Amateur
To by som ho nechal spravit len vtedy keby som si bol na 100% isty ze mi nic nespravi s kompom. Btw neviete ako najlepsie zabezpecit vistu aby mi nic nemohol pokradnut alebo zavirit??Don_Pipino napísal:jaj aky vedia byt ludia otravny ked chcu, tak skus ho pustit do siete , akoze hura sa dostal do tvojej siete.........medzitym zisti jeho IPcku a zvol protiutok..........
.
-
Don_Pipino
Darca
-
patrez
Amateur
Viete mi poradit ako dostat syslog automaticky do mojho kompu? Na routri to mam zapnute ale neviem ako to prijimat na kompe tak aby som videl co sa deje. Ficim na viste ale to som uz tusim niekde spominal. Chcel by som to takto spojazdnit lebo ma nenapadne zakazdym navstevovat web routru a pozerat logy. Takto by som to mal pekne zaznamenane v kompe a mohol by som si to aj filtrovat. Poradte nejaky program
-
Don_Pipino
Darca
-
patrez
Amateur
Dik na tom routri som to nasiel ale viem ze sa to da posielat aj na comp len neviem ako to zachytit. S packet snifferom to zachytim ale to je dost neprakticke tak som chcel vedet ci na to neni nejaky program priamo urcenyDon_Pipino napísal:Neviem ci sa to vobec inak da, okrem priameho sledovania na routri.A k tomu wifi, router by mal mat volbu WDS (alebo nieco podobne),kedy sa chova ako klient........
flashovo som preletel topic a mas tam 2 typy 'utokov' zo siete (chella) a z wifi.. vzhladom na ten jeden konkretny port to vyzera,ako nainstalovany botnet na tvojom pocitaci
(pri p2p su tie porty vacsinou rozne)
co sa tyky wifi,tak ti mozem povedat,ze tie connection chyby ti moze robit samotna wpa2 a slabsi signal,, co sa tyka 'utokov' na wifi, je to velmi podozrive,,pripomina mi to packet injection a program airocrack
co sa tyky wifi,tak ti mozem povedat,ze tie connection chyby ti moze robit samotna wpa2 a slabsi signal,, co sa tyka 'utokov' na wifi, je to velmi podozrive,,pripomina mi to packet injection a program airocrack
-
patrez
Amateur
Hmm a jak sa mohol do mojho compu dostat botnet? Ved NOD mam od nainstalovania systemu a na podozrive stranky nechodimvilko napísal:flashovo som preletel topic a mas tam 2 typy 'utokov' zo siete (chella) a z wifi.. vzhladom na ten jeden konkretny port to vyzera,ako nainstalovany botnet na tvojom pocitaci![]()
(pri p2p su tie porty vacsinou rozne)
Dik
mozno nejaky rootkit,,ale pri p2p sietach su poziadavky roznych peerov na rozne porty,, tie poziadavky iba na jeden port su velmi podozrive... mozno mal niekto pred tebou tu istu ip a v pocitaci nejakeho bota.. wpa2 a slaby signal raz za cas zblbne,, celkovo su sifrovacie algoritmy narocnejsie nielen na pripojenie,ale aj na kvalitu signalu..co sa da predpokladatpatrez napísal:Hmm a jak sa mohol do mojho compu dostat botnet? Ved NOD mam od nainstalovania systemu a na podozrive stranky nechodimCo sa tyka tej wifi ako to myslis s tym WPA 2 a hrozi mi nieco z tych packet injection??
Dik
-
patrez
Amateur
Cize keby som znizil kryptovanie dajme tomu na wep tak by to az tak nezatazovalo router alebo co?vilko napísal:mozno nejaky rootkit,,ale pri p2p sietach su poziadavky roznych peerov na rozne porty,, tie poziadavky iba na jeden port su velmi podozrive... mozno mal niekto pred tebou tu istu ip a v pocitaci nejakeho bota.. wpa2 a slaby signal raz za cas zblbne,, celkovo su sifrovacie algoritmy narocnejsie nielen na pripojenie,ale aj na kvalitu signalu..co sa da predpokladatz packet injection metod ti nic nehrozi, pokial ti ich router zaregistruje a zablokuje