Vyformovanie zenskych prs

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

mi-chau napísal:No kazdopadne na fotke nevidim prascu ale sympaticku babu s dobrou postavou.
Tak mi napada, co hojko s p4ra-orechom netrpia neakym uplne zvlastnym a vzacnym druhom anorexie.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

GothaR napísal:Tazke kosti :D Podla mna skor ide o styl zivota, pretoze ak napriklad chodi aspon behat alebo do fitka, tak to je vidiet. Takisto chlap ktory vazi 90 kg a necvici vyzera inak ako ten, ktory chodi do posilky a vazi rovnako.
//mi-chau: true, true
Fakt kamo-tazke kosti.. :) Skus postudovat troska a zistis,ze kosti"huste",zdrave maju o dost vacsiu vahu,ako kosti riedke..A na to ma vplyv z velkej casti presne to co si napisal-zivotny styl.Posilnovanie,prijem stravy bohatej na vitaminy,urcite ohladom kosti Ca-vapnik.A aj samotny vypracovany sval ma vasciu vahu,ako ten isty objem,ale nevypracovany-"zatukovany"..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ehm, to dievca na fotke vyzera celkom normalne, asi. Musel by som vidiet nazivo.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja mam 185/80 a kamarat mi povedal ze david ty musis vazit aspon 73 :D takzie nieje vsetko take ako vyzera z oboch pohladov

a to topic tomu dievcatu sa mozno zmensia aj same a ked schudne tak nemusi z hrudnika
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lebo aj je normalna ... 64kg na 165 nieje ziadna katastrofa ... ak baba nesedi cely zivot na riti.
p4ra mas nejake skreslene dojmy.
a hojko ... ta baba pri aute vyzera uplne normalne ... tie zvysne su trochu divne ... Hlavne ta prva z hora ... ta 59 urcite nema
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

tie fotky co tu dal hojko, predsa nemozete brat vazne. To ze si nejaka kocka napise do profilu ze ma 59 kg este neznamena ze tolko naozaj ma.

eritrea je pekna mlada baba, tak som velmi zvedavy co na to povie hojko. Ozaj by ma zaujimalo ci este siahne po vyraze "prasa".
Erica
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Erica »

ja neviem co tu riesite ze ta holka je prasa ked ma 165/60 a tie fotky co tam hojko hodil tak pochybujem,ze ta posledna ma fakt 175/64 ci nejak tak,,,

ja mam 172/63 a vyzeram ako prasa? myslim ze ani nie...mozno nemam dokonalu postavu, som trosicku baculka ale prasa to nie...:?

ved sami posudte :!:
Prílohy
takze tak...
takze tak...
takze asi ja...
takze asi ja...
Erica
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

:)
Prílohy
:P
:P
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Erica, v nohaviciach sa to nedá dobre posúdiť, byť na tvojom mieste, ak chceš počuť dokonalý posudok od chlapov, chcelo by to fotku v plavkách, aby sme sa vedeli dokonale zažrať do každej tvojej partie tela :)
Erica
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

pinco..ja nemam fotky v plavkach :D ja moc nechodim na kupko vies...hanbim sa :P
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

skvele...nova baba, pekna a hned aj fotky :P ...to sa ceni ;)

podla mna, vaha nema nejaku vypovednu hodnotu...mam kamaratku co vazi 64 a druhu co ma 59 a pri rovnakej vyske (173+-) je ta prva chudsia na prvy pohlad...ono ide aj o to, kde su tie kila ulozene ;) a samozrejme aj o vahu kosti, ako tu uz bolo spominane - kto sa vyznate v bicykloch skuste to vysvetlit cez odlahcene ramy :D
pre hojka a p4ru...nie vsetko co ma vahu ako prasa, prasa naozaj aj je ;)

EDIT:
Erica napísal:pinco..ja nemam fotky v plavkach :D ja moc nechodim na kupko vies...hanbim sa :P
cas nejake urobit :D
Erica
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

no tak to je pravda no..neviem kde mam tie kila rozlozene ja ale tak vidite sami ze ako prasa nevyzeram...teda dufam :D heh...no jasne, cas nejake urobit...zas az tak dobre na tom nie som ako tie modelky ktore nemaju problem obliect sa do plaviek...:P
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Erica napísal:pinco..ja nemam fotky v plavkach :D ja moc nechodim na kupko vies...hanbim sa :P
zamiloval som sa.

Ak má ženská nad 170 cm, tak váhu do 65 kg by som so zažmúrenými očami zniesol, iného pomeru by som sa asi bál.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Eritrea ci Dudo02 ci kto tam dal tu fotku, je k dispozicii aj fotka z profilu??? 8)

Erica: 7cm na vyske spravi dost ;)
Erica
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:S takou postavou sa ani necudujem.
ani ja...ale zasa urazat nemusis...ja tiez velmi nemusim ludi ktorym sa pacia iba dievcata s mierami 90-60-90 omg...zacnite zit v realite ze nejde o postavu ale o rozum......
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

heker napísal:S takou postavou sa ani necudujem.
Hmmm a neyebe ti trocha? Sak zdravemu chlapovi sa pri fotkach co sem dala musia "zbiehat slinky". Bez urazky Erica vies ako to myslim. Mozes ist na kupko kedy chces, neviem co riesis :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

No, tak videl som aj ostatne fotky od Eritrea a ... nebudem komentovat, resp. takto, stojim si za tym, co som predtym povedal a priklanam sa na stranu hojka tentokrat, aby ten, ktory napisal odkaz mal srdce na mieste.

Erica, I would hit.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Klud, zoznamke by stacilo, venujte sa radsej teme.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hojko napísal:Klud, zoznamke by stacilo, venujte sa radsej teme.
hojko ale tu uz sa neni comu venovat...vsetky rady su uz vycerpane...mala uz ostat zamknuta obelix urobil dobre...ty si ju odomkol len koli tomu aby tu mohla pokracovat hadka ty a para vs ostatni, to neni fer podla mna. radsej ju zas zamkni lebo nic ine ako flame tu uz ani nebude.

/edit: hmm p4ra mne sa skor zda ze ty vidis len seba a nikoho ineho...inac by si nenapisal o slovakoch to co si napisal :evil:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

My sa nehadame, len prezentujeme svoj nazor, a ako to vidime my.

Schyzo: Neviem, co teraz riesis? Ja hovorim, ze aj hojko, aj ja mame na to iny pohlad a preto to tebe pride, ako hadka. Heh, uz to pochop, ze aj to, co som napisal o Slovakoch NETVRDIM o vsetkych, tak sa cez to prenes a neposer sa z toho.

Btw. este k teme. Moja priatelka ma 169cm/56kg. Cize nemam ziadnu uchylku na anorexiu, ako niekto pisal. :)
Napísať odpoveď