OFF TOPIC ako z obrázku...táto téma mala pomocť vyformovať prsia a zvrhlo sa to na toto..rozoberáte tu že dotyčná dáma musí vyzerať ako prasa...inač ERICA *THUMBS UP*...neviem či to bol len žart ale v tých plavkách by si sa nemala začo hanbiť...kludne sa nám možeš pochváliť nejakou fotkou
uz sa tu neda viac napsiat!! mastermind mal si to zamknut. aj tak viac ludi ked sem napise k teme tak napise but ze sa to vobec neda alebo ze treba cvicit alebo sprchovat sa v studenej vode atd proste take co tu uz bolo!! chlapik tu ma par rad tak nech si vyberie omg...a uz tu dlho nic nenapisal podla mna mu je to uz u prdele...
ZitePunkom napísal:amozrejme....aj vloejbalisti,kt.trénujú,resp.ktorí hrávajú za reprezentáciu...výška 210,alebo viac a okolo 100 kg...a vyzerajú úplne "tenko"...teda niektorí...tak isto aj ženy...
jj volejbal je v tomto dobry sport, ja 193cm 98kg a nikto mi nechce verit
berynatorko napísal:ale povedzme si uprimne kto videl beachvolejbalistky vie ze to je kraaaasny sport
heh prave som to siel podotknut ...len kvoli tym babam sa chodim niekedy pozriet na turnaje ...posledne leto som bol len na jednom v Piestanoch a stalo to za to
miso2911 napísal:no ano moj maju ale prsa nejsu svaly ale zlazy ktore nemozno vycvicit chapes?
ake svaly podla teba maju rozdielne ? okrem pohlavnych (ale to je snad kazdemu jasne ...) ...
o dalsich nejak neviem ale ty si mozno unikatny typ ktory ma nejake specialne svaly ... to ma strasne zaujima
ob3l1x napísal:ake svaly podla teba maju rozdielne ? okrem pohlavnych (ale to je snad kazdemu jasne ...) ...
o dalsich nejak neviem ale ty si mozno unikatny typ ktory ma nejake specialne svaly ... to ma strasne zaujima
miso2911 napísal:no ano moj maju ale prsa nejsu svaly ale zlazy ktore nemozno vycvicit chapes?
Mno prsa nesu len len zlazy > "skladaju" sa z hlavnych a vedlajsich svalov m.pectoralis major a minor ,tukoveho tkaniva(to bude asi tu problemove),vaziva (obsahujuce kolagen a elastin) a uz vyssie spomenutych zliaz.
Ale vpodstate mas pravdu,cvicenim mozno dosiahnut len maleho spevnenia,ale takto ich mozno zmensit =>menej tuk. tkaniva a tym vyssia pevnost. Ale najjednoduchsie si bude asi urobit dieta a zacat kojit;) ...vtedy nastava fyziologicky proces kedy zlazy zdvojnasobia svoju velkost ucinkom hormonu prolactinu...(mozno sa daju zohnat aj synteticke ,ale dakto bude musiet pit to mliecko:) )
penis a vagina alebo myslis ze to je len koza a nejaky tuk ?
pipiak napísal:Mno prsa nesu len len zlazy > "skladaju" sa z hlavnych a vedlajsich svalov m.pectoralis major a minor ,tukoveho tkaniva(to bude asi tu problemove),vaziva (obsahujuce kolagen a elastin) a uz vyssie spomenutych zliaz.
Ale vpodstate mas pravdu,cvicenim mozno dosiahnut len maleho spevnenia,ale takto ich mozno zmensit =>menej tuk. tkaniva a tym vyssia pevnost. Ale najjednoduchsie si bude asi urobit dieta a zacat kojit;) ...vtedy nastava fyziologicky proces kedy zlazy zdvojnasobia svoju velkost ucinkom hormonu prolactinu...(mozno sa daju zohnat aj synteticke ,ale dakto bude musiet pit to mliecko:) )
a to ma kojit kolko rokov podla teba ? ved ked prestane kojit vrati sa to spat do povodnych kolaji ... a bude to este horsie ...
ob3l1x napísal: a to ma kojit kolko rokov podla teba ? ved ked prestane kojit vrati sa to spat do povodnych kolaji ... a bude to este horsie ...
Do povodnych nie, trochu sa zmensia, ale povodnu velkost uz nedosiahnu. Vid Andrea Veresova
btw pipiak: ona nepotrebuje prsia zvacsit ale spevnit...
SchYzo: kkt nie je sval, to je take nejake hubovite tkanivo ci co
Nebol by dobry napad zacat robit nejake cviky na prsia?Ako tie kulturistky cim viac cvicia tym mensie kozy maju.Niekto mi to spominal ze preco ale uz si nespominam ako to bolo
Tie kulturistky to je len namalovaný chlap s dlhými vlasmi. Vôbec sa mi to nepáči. Vlastne nesúhlasím s takýmto formovaním pŕs, však to je zbytočné. Radšej nejakú push-up si dať a mať pokoj než nevedieť ležať na bruchu.
Tie kulturistky to je len namalovaný chlap s dlhými vlasmi. Vôbec sa mi to nepáči. Vlastne nesúhlasím s takýmto formovaním pŕs, však to je zbytočné. Radšej nejakú push-up si dať a mať pokoj než nevedieť ležať na bruchu.
no tak kulturistky,boze,sak to uz ako vyzera ved je to celkom nechutne,sak ako mozu hentake nieco robit,to nie je formovanie,oni sa chcu citit ako muzi,chcu byt silny ako muzi,proste hentake bLEEE...
Element napísal:no takze takto kamoška to skuša tak ze si spevnuje prsia v podprsenk.. no tka ze stahuje si ich podprsenkou a vravela ze uz vidi nejaek vysledky
No tak to si ich moze zaliat rovno do betonu. Za dva tyzdne ich bude mat ako kamen.