analyza basne

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

potrebujem sa zajtra dostat do NYC...treba mi 20k na letenku...potrebujem cislo na cloveka, ktory mi tych 20k do zajtra da...a nep1cujte do mna, ze som si ich mal zarobit skor...ani neprijimam ziadne rady ako co najskor tie prachy ziskat...ja za to nemozem, ze som si na to spomenul az dnes :roll:

ked sa budes ako debil spravat, bude sa s tebou ako s debilom jednat :roll:...spamataj sa a nauc sa jednat zdvorilo...vela krat sa ti to zide

iba tolko k tebe...

sry vsetkym (-jeffo007 samozrejme) ale nedalo mi to...
jeffo007
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jeffo007 »

nechcem nikoho urazit ale mam pocit ze toto je spam forum...lebo az na par vynimiek mi poradi ini budu len vymyslat co mi napisu aby ma urazili,...abo aby tu robili formu ze co su a co sm ja...mohli tu byt 3 prispevky k teme a nic viac a nie tu je skoro 20 prispevkov a z toho jeden k teme...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jeffo007 napísal:nechcem nikoho urazit ale mam pocit ze toto je spam forum...lebo az na par vynimiek mi poradi ini budu len vymyslat co mi napisu aby ma urazili,...abo aby tu robili formu ze co su a co sm ja...mohli tu byt 3 prispevky k teme a nic viac a nie tu je skoro 20 prispevkov a z toho jeden k teme...
No vec sa ma tak, ze ked sa da poradit, tak radime, ale pre teba je uz neskoro :) Ved si staci pozriet ine temy. Keby si to sem hodil aspon v piatok, tak by sa MOZNO dalo nieco robit, ale je to dost specificky problem a vacsinou sa tu najrychklejsie riesia iba problemy ohladom PC. A tiez tu uz niekolkokrat padlo, ze domace ulohy tu druhym nikto robit nebude.
jeffo007
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jeffo007 »

"20 stranova analyza diela? boze ty si debil chlape mas tam o nulu viac" tak toto je ina rada fakt...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jeffo007 napísal:"20 stranova analyza diela? boze ty si debil chlape mas tam o nulu viac" tak toto je ina rada fakt...
No to vzniklo hlavne z toho, ze si to sem dal neskoro. A mozno aj preto, ze tvoja poziadavka vyznela z prveho prispevku tak, ze chces aby ti to niekto napisal. Potom vsak vysvitlo, ze to ma mat 20 stran(co ak si na strednej sa mi zda ako riadna blbost, my sme na strednej pisali maximalne na 4-5 stran a to boli polrocne slohove prace, teda ak neratam SOC) a vela ludi vratane mna malo vsak "zaznamenany" ten prvy dojem, ze ti to ma niekto napisat. Tymto je tvoj problem de facto neriesitelny, lebo musel by si mat velke stastie aby tu pracu mal niekto vobec napisanu a este vacsie stastie aby ju mal niekto aj v PC a bol ochotny ti ju len tak dat.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

jeffo:neviem či hľadáš skutočne 20 stranovú analýzu nejakej básne ,alebo si len chcel vyvolať konflikt tuto medzi usermi ktorý sú tu o mnoho dlhšie než ty...Ak ti niekdo napíše že si si to mal spraviť doma,má pravdu tak prečo sa doňho navážaš omfg?
Aby som nebol OT tak: www.tahaky-referaty.sk , www.referaty.sk , www.google.sk :)
Napísať odpoveď