ked sa budes ako debil spravat, bude sa s tebou ako s debilom jednat
iba tolko k tebe...
sry vsetkym (-jeffo007 samozrejme) ale nedalo mi to...
No vec sa ma tak, ze ked sa da poradit, tak radime, ale pre teba je uz neskorojeffo007 napísal:nechcem nikoho urazit ale mam pocit ze toto je spam forum...lebo az na par vynimiek mi poradi ini budu len vymyslat co mi napisu aby ma urazili,...abo aby tu robili formu ze co su a co sm ja...mohli tu byt 3 prispevky k teme a nic viac a nie tu je skoro 20 prispevkov a z toho jeden k teme...
No to vzniklo hlavne z toho, ze si to sem dal neskoro. A mozno aj preto, ze tvoja poziadavka vyznela z prveho prispevku tak, ze chces aby ti to niekto napisal. Potom vsak vysvitlo, ze to ma mat 20 stran(co ak si na strednej sa mi zda ako riadna blbost, my sme na strednej pisali maximalne na 4-5 stran a to boli polrocne slohove prace, teda ak neratam SOC) a vela ludi vratane mna malo vsak "zaznamenany" ten prvy dojem, ze ti to ma niekto napisat. Tymto je tvoj problem de facto neriesitelny, lebo musel by si mat velke stastie aby tu pracu mal niekto vobec napisanu a este vacsie stastie aby ju mal niekto aj v PC a bol ochotny ti ju len tak dat.jeffo007 napísal:"20 stranova analyza diela? boze ty si debil chlape mas tam o nulu viac" tak toto je ina rada fakt...