Cheatujete?
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
v MP necheatujem nikdy... a na druhej strane je pravda, ze MP ani nehravam, viacej ma bavi SP.
no a cheatujem len niekedy a to vtedy, ked dana pasaz v hre je na mna privelmi obtiazna a vidim, ze to nespravim ani na Xty krat a horsie je to ked sa neda sejvnut hocikde ale len na nejakych save pointoch, tak to potom cheatujem v takych nepremyslenych hrach, to je jasne.
ale ked len neviem ako dalej v hre, tak si vygooglujem navod a prejdem danu cast podla neho, osvedcilo sa mi to
no a cheatujem len niekedy a to vtedy, ked dana pasaz v hre je na mna privelmi obtiazna a vidim, ze to nespravim ani na Xty krat a horsie je to ked sa neda sejvnut hocikde ale len na nejakych save pointoch, tak to potom cheatujem v takych nepremyslenych hrach, to je jasne.
ale ked len neviem ako dalej v hre, tak si vygooglujem navod a prejdem danu cast podla neho, osvedcilo sa mi to
-
nejakymarko
Addict
-
wolodo
Professional
asi ako jediny sa tu priznam.... skusal som cheaty raz..... asi na 3 minuty.... bolo to na classic servery a skore som mal 13:3.... a nikto ma neupozornil zeby som mohol mat cheaty... jednoducho som to skryl ze aj ked som ho videl ale miesto kde bol som len letmo skontroloval a nechal som sa zastrelit.... inak vsetkych 13 shotov boli heady........uz len po tej chvilke ma to nebavilo lebo som vedel kto kde je a ani som sa nesnazil a daval som aj nemozne killi... nestoji to vobec za nic... skusal som to len z istej zvedavosti, aby som asi aj trosku pochopil tych sku***nych cheaterov.... lebo ich fakt nenavidim.... ale vobec som ich nepochopil, ta hra potom nema napatie, neni to o predvidani, a uz vobec nie o sikovnosti...... odvtedy som cheaty nikdy neskusil a ani neskusim..... uz viem ze je to len pre lamy.....
/ehm islo o CS-1.6....
/ehm islo o CS-1.6....
no nvm,ale dnes uz su na vsetko cheaty,aj na steam,aj na VAC a VAC2 ochranu najdete vsade cheats,staci ked si napisete do Googla,a hned to hodi,proste to sa neda len tak,minule som hral na nejakom europe BIH servery,mali nejaky dobry hosting serverov a boli tam celkom dobre pingy,napojil som sa tam s kamosom,a tam bola hned taka Vac ochrana,ze kamos mal script na Bhop,a hned dostal ban na 7hod 
-
audiotrack
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
webmasterr
Medium Professional