fountain.
12/10
// fracture: pekne zamotane. uchylacky face a prefikanost hopkinsa urobila dojem
ten film fountain bola podla mna totalna kravina.prepackachna napísal:juno, hitman... oddychovky.
fountain.akoze neskutocna hudba ! a dej to malo taky zvlastny ze sa mi to strasne pacilo aj ked mi nic nedavalo zmysel po prezreti. napr: ako sa dostal do tej bubliny ked smeroval so stromom k xibalbe? a s tou hudbou to neskutocne gradovalo. waw neviem preco som to nevidel skor...
12/10
// fracture: pekne zamotane. uchylacky face a prefikanost hopkinsa urobila dojem
jj ja viem.. to som videl.. je to celkom dobry priklad.. ale nie je to rovnaka situacia.. vo filme ho dal do krku macetou.. a na tej pumpe NIKTO nebol... chalan sa dusil vlastnou krvou co bolo pekne pocut.. a krv aj pekne rychlo tiekla..Gangy napísal:Su-Do
Prezil a za relativne kratky cas sa vratil spat na lad
(V nemocnici stravil jedinu noc, za styri dni uz bol na treningu a za tyzden znova chytal v dalsom zapase)
Good Luck Chuckl0f4s3 napísal:poradte mi niaku komediu
Skor ide o to, či si videl nejaky film od Tima Burtona...Cesar napísal:Good Luck ChuckDobrá komédia.
http://www.csfd.cz/film/230194-good-luck-chuck/
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street videl niekto? Oplatí sa pozrieť? Musical nemám moc rád ale Johnny Depp zvykol mať dobré filmy.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet StreetCesar napísal: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street videl niekto? Oplatí sa pozrieť? Musical nemám moc rád ale Johnny Depp zvykol mať dobré filmy.