Valentin 14. februara
Vies ked niekto povie ze je to den ako kazdy iny... Vianoce nie su? Ked mas milovat cely rok nie len na Valentina, nie su nahodou o tom isom aj Vianoce? Byt dobry na kazdeho, vzorny krestan.. ano je to o tradicii, ale o tradicii Valentina nevie nik a vsetci to povazuju za americku komercnu sracku.Doris napísal:a to je podla teba malo?
ale je to o presvedceni...
//bolek Vianoce su podla teba tiez len o darcekoch? btw nekupujem darceky..
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Valentín. Bože, ako strašne nemám tento sviatok rada. Či ho slávim sama alebo nie, proste ho nemusím... A najhoršie je, že aj keď si poviem, že ho úplne odignorujem, aj tak budem na poslednú chvíľu behať po nejakom veľkoobchodnom dome a zháňať niečo. A zaradím sa do konzumnej spoločnosti, ktorá zháňa na poslednú chvíľu niečo gýčovité. Ach jo... 
A aby som nebola OT, tak naozaj neviem, čo bude na Valentína, ale dala by som prednosť nejakej spoločnej "akcii" s priateľom ako darčekom.
A aby som nebola OT, tak naozaj neviem, čo bude na Valentína, ale dala by som prednosť nejakej spoločnej "akcii" s priateľom ako darčekom.
tesim sa ze v tento den budem doma a nie na opravaku v ba
asi ho oslavim ako stale. rozmyslanim, ze preco som sam... 
triple: vies ze ani neviem?
no offence: to hovorenie ze naco ti dievca ved nemas ziadne zavezky ani nic mi pripada ako obhajovanie vlastnej neschopnosti si niekoho najst a preto som od toho upustil
teraz si len povzdychnem porozmyslam a idem dalej...
// ved ja to myslim byt len sam a nie sam na planete...
triple: vies ze ani neviem?
no offence: to hovorenie ze naco ti dievca ved nemas ziadne zavezky ani nic mi pripada ako obhajovanie vlastnej neschopnosti si niekoho najst a preto som od toho upustil
// ved ja to myslim byt len sam a nie sam na planete...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa: