Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

vendo napísal:cely acc je majetkom blizzu :) ale netusim preco by to oni mali zmazat :) ale urcite ak niesi isty napis na technical support :)
tak dnes som to konzlutoval s GM a povedal ze navzdy je asi silne slovo ale ze taky je plan :D ze sa nemam nicoho bat a postava tam ostane :wink:

//opat ficim na viste v skusobnom provozu a to wowko stale seka, Ramku mam zahltenu len do polovice, na pozadi nic nebezi a hra stale seka navyse bez absolutneho vplyvu nastaveni, teda aj ked som dal 800x600 a najnizsie efekty fps bolo rovnake ako v pripade 1280x1024 s najvyssimi detailami, nechapem neviete dakto fix?
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Sheep napísal:tak dnes som to konzlutoval s GM a povedal ze navzdy je asi silne slovo ale ze taky je plan :D ze sa nemam nicoho bat a postava tam ostane :wink:

//opat ficim na viste v skusobnom provozu a to wowko stale seka, Ramku mam zahltenu len do polovice, na pozadi nic nebezi a hra stale seka navyse bez absolutneho vplyvu nastaveni, teda aj ked som dal 800x600 a najnizsie efekty fps bolo rovnake ako v pripade 1280x1024 s najvyssimi detailami, nechapem neviete dakto fix?
zase iba adresuj technical supportu alebo prejdi fora
ja bezim na XP a bez problemov :) akurat sa nam podarilo vycistit vsetky t5 instancie dnes (kael padol) tak sa ideme pomaly do MH a BT kuknut :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

vendo napísal:zase iba adresuj technical supportu alebo prejdi fora
ja bezim na XP a bez problemov :) akurat sa nam podarilo vycistit vsetky t5 instancie dnes (kael padol) tak sa ideme pomaly do MH a BT kuknut :)
do BT az po Rage Winterchillovi :P 1st boss v MH treba ti to na vstup do BT
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

aruN napísal:do BT az po Rage Winterchillovi :P 1st boss v MH treba ti to na vstup do BT
ja viem :) lenze rage je total formalita :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

vendo napísal:ja viem :) lenze rage je total formalita :)
ty lama lobogo sa budes uz aj tu chvalit :D keal je buzna :D ale hej rage su free epix!
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

omg tak dnes sa stala vec mierena absolutne proti logike, ako som to uz pisal, vista spomalovala wowko tak som zacal zistovat preco, hladal na nete kdejake rady kde som mal tahat kdejake ovladace atd...vsetko som skusal az ma zastavil bluescreen ktory nebol opravitelny a tak som musel znova format, tak som si povedal ze nenaistalujem ziadne ovladace od grafiky a ono to omg chodi :lol: ide to tak isto jak na XP dokonca aj so zapnutym Aerom takze ozaj nerozumiem tej logike visty ze bez ovaladacov to chodi... :D samozrejme ziadne predcasne zavery, chce to kompletne odskusat :wink:
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

k tomu drak thulu ... jak som pisal ze lagy .. zavolal som teda bosovi nasho netu.. a net maju v naprostom poriadkku ziadne male vypadky proste vsetko faka ako ma byt... Spomenul som mu ze ta hra je wowko a povedal ze maju na sieti niekolko ludi co to hraju a ziadny problem.. Povedal ze mam skusit vypnut addony... tak som vypol (latenciu som mal akurat nehoraznu az 17K - je to neuveritelne ale je to tak xD) (Addony to boli velmi zakladne -titan panel *all* ,mob info -thats all ) No a jak som to vypol razom som mal latenciu 40 mb O.o ... tak je mozne aby na OFIKU takto je*ali addony? ked som hraval na narniasi (napr) tak som taketo problemi moc nemaval...
ako nerobi mi problem hravat bez addonov - no velmi rad (uz ked si za to platim ze) by som si napr interface upravil podla seba (s pomocou adonov) ale tazko ked mi to :arrow: - nie vzdy mam vsak take velke lagy niekedy je lat zelena a proste to lagne (teda behaat mozem ale pisat nejde nic creepi stoja - a disconeted... a takto radsej budem hrat bez adonov ako s padmy a lagmi...
Hmmm pytam sa teda je to addonmi? (a vie mi niekto vysvetlit preco ? )
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

ja chcem zacat hravat wowka ale nefim s kym mam zacat hravat kto je dobry (bojovnik alebo tak dako).... s kym mam proste sancu byt lepsi . thx
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

nuz byt tebou tak zistujem ktorymi addonmi to je.. niesu zrejme moc updatovane.. a inac neodporucam povolovat OUT OF DATE addony
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

nepovolujem out of date... hm nvm .. ono to je asi celkovo.. lebo ked som sa pytal ostatnych kt. maju napr mob infa a titan panely a tak ... a ide im to no problem
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

4j4xXx napísal:ja chcem zacat hravat wowka ale nefim s kym mam zacat hravat kto je dobry (bojovnik alebo tak dako).... s kym mam proste sancu byt lepsi . thx
musis skusat, na to dojdes casom sam, kazdy je dobry
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

nehrava tu niekto na wow.e-sports.sk ? (byvaly rumpel) neni tam vela ludi ale dost dobry server co sa tyka pingu padaniu a bugov :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

laskavo tu nepiste o nebugovosti a bugovosti :D lol .. vacsia cast fixov pochadza priamo od mangos teamu .. velka cast.. uz len na adminoch je ktory z dasich fixov daju na server - vzhladom na to ci nebude dany fix crashovat server.. atd..
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

NuSuey napísal:laskavo tu nepiste o nebugovosti a bugovosti :D lol .. vacsia cast fixov pochadza priamo od mangos teamu .. velka cast.. uz len na adminoch je ktory z dasich fixov daju na server - vzhladom na to ci nebude dany fix crashovat server.. atd..
pardoon sefe uz nebudem
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

4j4xXx napísal:ja chcem zacat hravat wowka ale nefim s kym mam zacat hravat kto je dobry (bojovnik alebo tak dako).... s kym mam proste sancu byt lepsi . thx
Volba je na tebe,musis sa len zaskolit o danej classe,ake ma :plus: a :minus: a potom uz nieje problem.Na to aby si bol dobry - lepsi netreba classu ale skusenosti.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

aruN napísal:Volba je na tebe,musis sa len zaskolit o danej classe,ake ma :plus: a :minus: a potom uz nieje problem.Na to aby si bol dobry - lepsi netreba classu ale skusenosti.
hmm warlock je imba aj ked si lampa xD a to nevravim o huntovi :-P
me
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa me »

daju sa na WoW Bc preinštalovať patche
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »