uz ta vidim ako sledujes moje prispevky, daj si pohov s tymi blbymi kecmi. uz ta tvoja sprosta otazka ze ci bude wow na PSP hovori za vela...Dawn napísal:niekde na internete som zaregistroval, ze sa ma vydat na PsP... ci je to fake neviem a preto som sa opytal...
a este mi vysvetli, preco by to malo byt tak strasne nerealne(?). eh, ale ako tak po fore sledujem tvoje prispevky, tak to asi nema vyznam s tebou dalej riesit...
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Dawn
Medium Star
hej mam originalku a coskoro planujem prechod na ofik... preco?Sheep napísal:spytam sa ta takto, hral si uz wowko?
btw ak hravas na ofiku, tak by som rad pokecal o par veciach...
vidim, ze si taky zaslepeny obhajovat svoje ego, ze si mi ani nebol schopny odpovedat na otazku(ktoru nebudem opakovat dva krat) a jedine na co si sa zmohol, ze si ma zacal urazat a poslal si mi negativnu karmu... ber to tak, ze niekto ma aj vyssi ciel ako zhrnat karmu na hojkovi. A aspon sa potvrdila moja teoria, ze to s tebou nema zmysel dalej riesit a nabuduce skus PM...SchYzo napísal:uz ta vidim ako sledujes moje prispevky, daj si pohov s tymi blbymi kecmi. uz ta tvoja sprosta otazka ze ci bude wow na PSP hovori za vela...
-
Dawn
Medium Star
a ty si asi nevidel PSP-cko... ono ma totiz software-ovu klavesnicu, ale o to nejde...-=wolf=- napísal:omg Dawn podla mna ty si v zivote wow nehralvies kolko vo wowku mozes mat action barov a inych pi*ov***? povedz ako to chces ovladat na PSP? rad by som to videl
v principe ked hras(behas) tak vela tlacidiel nepouzivas... maximalne ked si zvyknuty pouzivat pri suboji klavesnicu... neviem teda ako ty hras, ale urcite si ta dam ako sedis doma zapoteny nad klavesnicou, lebo hras wow jak keby si hral nedokoncenu od Bethovena... pochop,ze ja nerobim ziadny konflikt... opytal som sa na vec ktoru som zargistroval na webe a informujem sa, ze ci je to fake...
no nehram, lebo este nemam zriadenu kreditku a ani nemam peniaze...Sheep napísal:ked chces vediet daco o ofiku tak ma kontaktuj po SS ale nechapem prave mas originalku a hras na free? divne...
inak ja si neviem predstavit ako by som na PSPcku vedel zadat tolko prikazov co niekedy ani na kompe nestiham, navyse wowko je tak obrovska hra ze do dajakeho PSPcka tazko vojde
btw: PsP je vec na hranie arkadoviek jako tetris, snake, mario a pod...daju sa natom mozno hrat nejake 3D preteky alebo aj nieco na styl Tekenu ale neviem si predstavit ako by som hral FPS/RPG natom a neto este MMORPG
DAKUJEM ZA ODPOVEDE A NERIESTE UZ PSP.
ked chces vediet daco o ofiku tak ma kontaktuj po SS ale nechapem prave mas originalku a hras na free? divne...Dawn napísal:vidim, ze si taky zaslepeny obhajovat svoje ego, ze si mi ani nebol schopny odpovedat na otazku(ktoru nebudem opakovat dva krat) a jedine na co si sa zmohol, ze si ma zacal urazat a poslal si mi negativnu karmu... ber to tak, ze niekto ma aj vyssi ciel ako zhrnat karmu na hojkovi. A aspon sa potvrdila moja teoria, ze to s tebou nema zmysel dalej riesit a nabuduce skus PM...
inak ja si neviem predstavit ako by som na PSPcku vedel zadat tolko prikazov co niekedy ani na kompe nestiham, navyse wowko je tak obrovska hra ze do dajakeho PSPcka tazko vojde
btw: PsP je vec na hranie arkadoviek jako tetris, snake, mario a pod...daju sa natom mozno hrat nejake 3D preteky alebo aj nieco na styl Tekenu ale neviem si predstavit ako by som hral FPS/RPG natom a neto este MMORPG
2Dawn: no ja ked doma hram wow tak zaroven beham a pouzivam tlacidla 1-5, SHIFT+1-5,CTRL+1-5,ALT+1-5, potom Q a E, SHFIT+Q a SHIFT+E a este vela klavesovych skratiek ktore tu nemienim vypisovat, toto si vobec neviem predstavit na tej softwarovej klavesnicy pretoze je to drina hrat aj na HW klavesnicy takymto sposobom BTW zabudol som napisat ze pri tom este beham ale na to pouzivam Mouse 3
-
Hotwire
Addict
asshole....najprv som ti odpovedal, ty si zaca urazat mna tak som ti poslal k- za stupidne prispevky (ale podpisal som sa!!!), takze sa zamysli nad sebou jasneDawn napísal:vidim, ze si taky zaslepeny obhajovat svoje ego, ze si mi ani nebol schopny odpovedat na otazku(ktoru nebudem opakovat dva krat) a jedine na co si sa zmohol, ze si ma zacal urazat a poslal si mi negativnu karmu... ber to tak, ze niekto ma aj vyssi ciel ako zhrnat karmu na hojkovi. A aspon sa potvrdila moja teoria, ze to s tebou nema zmysel dalej riesit a nabuduce skus PM...
/a k tomu ovladaniu to nema cenu sa vyjadrovat...ked si myslis ze na tom by si poriadne dokazal hrat wow tak...
neodpovedal som lebo odpoved mas v 2 prispevkoch nad tym mojim tak naco to opakovat...ja som nic neriesil, odpovedal som ti na otazku ze NIKDYDawn napísal:nemozem si pomoct, ale mam silny pocit, ze na moju otazku preco je to podla teba take nerealne si asi neodpovedal...
no nevadi niekedy v zapale hnevu zabudame preco sme vlastne tu...
nechaj to tak... naco riesit tieto veci... ak ti to pomoze pre mna za mna mozem postnut moje posledne prispevky modom, nech ich deletnu... riesil som problem a iba som hrubo skonstatoval par veci, tak sa hned nepriec. Niekedy usmev urobi viac ako nozom do chrbta...![]()
sry za OT
-
Dawn
Medium Star
nemozem si pomoct, ale mam silny pocit, ze na moju otazku preco je to podla teba take nerealne si asi neodpovedal...SchYzo napísal:asshole....najprv som ti odpovedal, ty si zaca urazat mna tak som ti poslal k- za stupidne prispevky (ale podpisal som sa!!!), takze sa zamysli nad sebou jasne
/a k tomu ovladaniu to nema cenu sa vyjadrovat...ked si myslis ze na tom by si poriadne dokazal hrat wow tak...
no nevadi niekedy v zapale hnevu zabudame preco sme vlastne tu...
nechaj to tak... naco riesit tieto veci... ak ti to pomoze pre mna za mna mozem postnut moje posledne prispevky modom, nech ich deletnu... riesil som problem a iba som hrubo skonstatoval par veci, tak sa hned nepriec. Niekedy usmev urobi viac ako nozom do chrbta...
sry za OT
to co tam stale stlacas? ja ked som kedysi hraval tak 1-7 ale nic so shiftom ani Ctrl, ani Alt... teda mozno hej ale nepamatam-=wolf=- napísal:... no ja ked doma hram wow tak zaroven beham a pouzivam tlacidla 1-5, SHIFT+1-5,CTRL+1-5,ALT+1-5, potom Q a E, SHFIT+Q a SHIFT+E a este vela klavesovych skratiek ktore tu nemienim vypisovat ...
-
aruN
Professional
Ja pouzivam W,S,A,D,mysku na otacanie a potom bindy cez shift -f,c,v...shift a potom rozne cisla,dalej X,C,Y,V,G,T a uz neviem co este,nehral som 2 tyzdne a screeny som zmazal tak si nepamatam viac co vsetko puzivam.Mysou klikam len na urcite veci,ktorych aj tak nieje vela 
// tu je jeden moj starsi screen
my UI suxx
// tu je jeden moj starsi screen
my UI suxx
-
blitzkrieg
Professional