(to sme na internete vsetci)
Stretko
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Dnes necakane stretnutie, organizovane zo dna na den, ale tak ako tak sa podarilo. Za mojej ucasti + ucasti dalsich lam (t0m4s3, tomasito a uplink) sme sa stretli v BA, sice sa to trosku natahovalo s casom, ale podarilo sa. Skoda, ze nebolo viacej casu...
Len tolko, aby ste vedeli ako sa to robi, nie sa tu rok dohadovat a nic nevymysliet
Len tolko, aby ste vedeli ako sa to robi, nie sa tu rok dohadovat a nic nevymysliet
a co ste nedali info.....by som sa pridalhojko napísal:Dnes necakane stretnutie, organizovane zo dna na den, ale tak ako tak sa podarilo. Za mojej ucasti + ucasti dalsich lam (t0m4s3, tomasito a uplink) sme sa stretli v BA, sice sa to trosku natahovalo s casom, ale podarilo sa. Skoda, ze nebolo viacej casu...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
a coze sa V4 stretla? planuje sa nejaka velka zmena, nejaky vstup zahranicneho investora alebo nebodaj nieco ine?hojko napísal:Dnes necakane stretnutie, organizovane zo dna na den, ale tak ako tak sa podarilo. Za mojej ucasti + ucasti dalsich lam (t0m4s3, tomasito a uplink) sme sa stretli v BA, sice sa to trosku natahovalo s casom, ale podarilo sa. Skoda, ze nebolo viacej casu...
hojko - ono to je sice pekne ale nie je problem ked chces zariadit mini stretko s ludmi, s ktorymi sa poznas. Ale spravit vacsie stretko s ludmi ktori sa nepoznaju s nikym je problem. Zase napisat len tak ze zajtra tam a tam a kto chce nech pride, tiez nepovazujem za organizaciu
(to by som tam zrejme sedel sam hh
)
ani nehovorim ze sa pri takychto stretkach treba prisposobit aj cezpolnym ktori maju zaujem, a musia docestovat
ani nehovorim ze sa pri takychto stretkach treba prisposobit aj cezpolnym ktori maju zaujem, a musia docestovat
Tak vam to teda idehojko napísal:Dnes dalsia skvela akcia: ja, kobalt, kinjeril, bolek a jej brat. Pohodicka, super sme pokecali, trosku popili, aj ked niekto mal slinu, niekto zase musel ist prec, pretoze rano ide lyzovat... Ale tak do tej tretej ci do kedy sa to potiahlo.
btw. fotky zo stretka nemate?
//oprava: teraz sme to pocitali a hlasilo sa dokopy 8 ludi, aj ked nie vsetci na 100%