Viac spravodajstva na JOJ-ke

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Viac spravodajstva na JOJ-ke

Príspevok od používateľa Online »

Zdravím, určite ste vydeli ten spot na JOJ-kde kde hovoria že viac spravodajstva len u nás.
Krimi noviny, noviny, noviny plus a cez sobotu nedeľu dlhší šport. Myslím že takto nejako to bude.

Už nevedia čo robiť zo sebou? Sa mi zdá že aj PRIMA niečo ide robiť so správami.

Aký je váš názor na to?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no jednoznacne maju najvyssiu sledovanost na spravodajstve.. tak marketinguju... ale ja to moc teda nepozeram... i ked jojka zas nema take kktske spravy ako markiza.. markiza sa celkom slusne taha na STV.. co je nuda
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

myslim, ze hovorili v reklame, ze na jojke budu spravy od 19,00 do 20,30 :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

jednoducha logika, ked pecies kolace kt. vacsine chutia preco ich nepiect viac?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keď som to videla, tak som si povedala. Bože, Markíza už dosrala svoje správy, teraz aj Jojka. Ale možno to nakoniec také hrozné nebude. Ktovie...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

viac emocii, viac tragedii, vrazd, umrti, zraneni, nespravodlivosti. nie dakujem. do pi*e aj s takym spravodajstvom. na spravodajstvo mam ta3 a na bulvar novy cas. naco sa hraju na nieco co niesu?! ch*j do riti borovskemu. nechcem ziadnu ich vlastnu tvorbu, lebo stoji za velky chlpaty falus.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Šu-Do napísal:...
Spravy? To je silne slovo pre tigrov v slovenskej televiznej brandzi...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

HH, jojka namala ''spravy'' uz za casu, ked som este byval na slovensku...to bol obycajny kabaret zakonceny ''sladkymi zvieratkami''. Jedine ktore vtedy za nieco stali boli spravy na STV, Narkoza a Joj je jeden pes, same sprostosti. V poslednom case pozeram na nete TA3, to sa este tiez celkom da.
tocs
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tocs »

jojka mi v poslednej dobe pripada dost uboho...
vsetko iba kopiruju od markizi ale pritom na dost slabej urovni... mali by skor vymyslat nieco nove, vlastne, originalne... ked markiza prerobila spravy, tak o mesiac musia aj oni... ked sa skoncili susedia na markize, oni vymysleli "panelak"... neviem kam to vedie - kopirovanim svoju uroven nezlepsia... :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

tocs: Az na to, ze Susedia skoncili prave kvoli tomu, ze sa herci rozhodli prijat lepsiu ponuku od JOJky.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

hojko napísal:tocs: Az na to, ze Susedia skoncili prave kvoli tomu, ze sa herci rozhodli prijat lepsiu ponuku od JOJky.
Marcin sa pohadal z Krausom ... Na to obom ponukla JoJ Lepsie platene role v Susedoch na JoJke
Marcin to odmietol a Kraus to v honbe za peniazmi zobral.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

podla mna mozu ist do pi*e s takyma spravami aj markiza aj joj.

to si radsej kuknem TA 3 :smt039
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

ked v spravach ukazuju problemy britney spears, nepovazujem ostatne spravy za doveryhodne. cele markizacke a jojkarske spravy su nechutny bulvar. v kazdych druhych spravach ukazuju kto koho zabil resp. napadol. je mi z toho na prd. iba to magori ludi. cakam kedy mi nasi kupia nejaku devinu aby mohli kludne spat ked budem v noci mimo domu. to vsetko maju na svedomi tieto trapne media. keby aspon poriadne filmy davali...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tripmaster: Ale to je realita, ze sa deju vrazdy a podobne, neviem co sa ti na tom nepaci. Cakas, ze budu v spravach davat, ze detsky tanecny subor vystupil na zakladnej skole a potesil tak malych prvacikov pri odovzdavani prveho vysvedcenia??? To su veci, ktore nikoho nezaujimaju.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Hojko suhlas ale podla mna jojka to strasne rozmazava .... proste pozeram CT1 a potom STV1 to je moj vecerny program sprav ....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

hojko napísal: Cakas, ze budu v spravach davat, ze detsky tanecny subor vystupil na zakladnej skole a potesil tak malych prvacikov pri odovzdavani prveho vysvedcenia??? To su veci, ktore nikoho nezaujimaju.
no ale tam davaju aj podobne kktiny aku si teraz opisal...myslim joj a markiza, stv si este jakz takz drzi uroven nezainteresovanosti...ale spravy uz akosi prestavam pozerat :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Enduro3333 napísal:Hojko suhlas ale podla mna jojka to strasne rozmazava .... proste pozeram CT1 a potom STV1 to je moj vecerny program sprav ....
jop, to je pravda ze ct ma spravodajstvo na inej urovni. za spravy nepovazujem autohavarie, vrazdy a podobne hluposti ale seriozne spravodajstvo, spravy zo zahranicia, z eu, preco nikto netusi co to vlastne je ta lisabonska zmluva (ak vobec ste uz o tom poculi), toto sa clovek nedozvie a pritom pre jeho zivot a pre tento statik je to ta najdolezitejsia vec okrem prijatia eura. ale nie, tento tupy narod ma radsej havarie, vrazdy, husicky, kacicky, kozicky, ved je to sucast zivota. tak nech sa paci. mate to mat. a potom sa cudujeme preco niesu ziadne protesty, preco tie hovada este sedia v parlamente a nevyleteli von oknom. trosku som sa rozohnil. tak pardon.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

hojko napísal:Tripmaster: Ale to je realita, ze sa deju vrazdy a podobne, neviem co sa ti na tom nepaci. Cakas, ze budu v spravach davat, ze detsky tanecny subor vystupil na zakladnej skole a potesil tak malych prvacikov pri odovzdavani prveho vysvedcenia??? To su veci, ktore nikoho nezaujimaju.
To, ze uvedu vrazdu, to je celkom OK, je potrebne aj uviest, ci pachatela maju a ak nie, tak aby si ludia davali pozor. Ale toto je uz maximalny vrchol, ked tito "publicisti" urobia reportaz o rodine, kde syn omylom poreze kuchynskym nozom matke prst a zacnu sa vypytovat sudedov, ake ma dana rodina problemy atd. Z tejto banality urobia reportaz dna a nasu spolocnost gumuju...

Ale to, ze ludia nevedia, ako funguje napr. DSS nikoho nezaujima. V spravach uvedu co sa deje o DSSkach atd., ale obcan nevie, ako DSS funguje!

Spravy by mali ludi informovat a nie sirit poplasne spravy - robit z komara somara v otazkach kriminality je podla mna poplasna sprava
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

jimino: To, akym sposobom funguje DSS podla mna nie je vecou vecernych sprav, ktorych cas je maly na to, aby to tam bolo vysvetlene, ale je to skor vecou diskusnych relacii a najma tlacovych medii, kde to je mozne dopodrobna rozpisat.
Napísať odpoveď