Viac spravodajstva na JOJ-ke
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Viac spravodajstva na JOJ-ke
Zdravím, určite ste vydeli ten spot na JOJ-kde kde hovoria že viac spravodajstva len u nás.
Krimi noviny, noviny, noviny plus a cez sobotu nedeľu dlhší šport. Myslím že takto nejako to bude.
Už nevedia čo robiť zo sebou? Sa mi zdá že aj PRIMA niečo ide robiť so správami.
Aký je váš názor na to?
Krimi noviny, noviny, noviny plus a cez sobotu nedeľu dlhší šport. Myslím že takto nejako to bude.
Už nevedia čo robiť zo sebou? Sa mi zdá že aj PRIMA niečo ide robiť so správami.
Aký je váš názor na to?
-
seth82
Darca
jojka mi v poslednej dobe pripada dost uboho...
vsetko iba kopiruju od markizi ale pritom na dost slabej urovni... mali by skor vymyslat nieco nove, vlastne, originalne... ked markiza prerobila spravy, tak o mesiac musia aj oni... ked sa skoncili susedia na markize, oni vymysleli "panelak"... neviem kam to vedie - kopirovanim svoju uroven nezlepsia...
vsetko iba kopiruju od markizi ale pritom na dost slabej urovni... mali by skor vymyslat nieco nove, vlastne, originalne... ked markiza prerobila spravy, tak o mesiac musia aj oni... ked sa skoncili susedia na markize, oni vymysleli "panelak"... neviem kam to vedie - kopirovanim svoju uroven nezlepsia...
-
Tripmaster
Light Star
ked v spravach ukazuju problemy britney spears, nepovazujem ostatne spravy za doveryhodne. cele markizacke a jojkarske spravy su nechutny bulvar. v kazdych druhych spravach ukazuju kto koho zabil resp. napadol. je mi z toho na prd. iba to magori ludi. cakam kedy mi nasi kupia nejaku devinu aby mohli kludne spat ked budem v noci mimo domu. to vsetko maju na svedomi tieto trapne media. keby aspon poriadne filmy davali...
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Hotwire
Addict
no ale tam davaju aj podobne kktiny aku si teraz opisal...myslim joj a markiza, stv si este jakz takz drzi uroven nezainteresovanosti...ale spravy uz akosi prestavam pozerathojko napísal: Cakas, ze budu v spravach davat, ze detsky tanecny subor vystupil na zakladnej skole a potesil tak malych prvacikov pri odovzdavani prveho vysvedcenia??? To su veci, ktore nikoho nezaujimaju.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
jop, to je pravda ze ct ma spravodajstvo na inej urovni. za spravy nepovazujem autohavarie, vrazdy a podobne hluposti ale seriozne spravodajstvo, spravy zo zahranicia, z eu, preco nikto netusi co to vlastne je ta lisabonska zmluva (ak vobec ste uz o tom poculi), toto sa clovek nedozvie a pritom pre jeho zivot a pre tento statik je to ta najdolezitejsia vec okrem prijatia eura. ale nie, tento tupy narod ma radsej havarie, vrazdy, husicky, kacicky, kozicky, ved je to sucast zivota. tak nech sa paci. mate to mat. a potom sa cudujeme preco niesu ziadne protesty, preco tie hovada este sedia v parlamente a nevyleteli von oknom. trosku som sa rozohnil. tak pardon.Enduro3333 napísal:Hojko suhlas ale podla mna jojka to strasne rozmazava .... proste pozeram CT1 a potom STV1 to je moj vecerny program sprav ....
To, ze uvedu vrazdu, to je celkom OK, je potrebne aj uviest, ci pachatela maju a ak nie, tak aby si ludia davali pozor. Ale toto je uz maximalny vrchol, ked tito "publicisti" urobia reportaz o rodine, kde syn omylom poreze kuchynskym nozom matke prst a zacnu sa vypytovat sudedov, ake ma dana rodina problemy atd. Z tejto banality urobia reportaz dna a nasu spolocnost gumuju...hojko napísal:Tripmaster: Ale to je realita, ze sa deju vrazdy a podobne, neviem co sa ti na tom nepaci. Cakas, ze budu v spravach davat, ze detsky tanecny subor vystupil na zakladnej skole a potesil tak malych prvacikov pri odovzdavani prveho vysvedcenia??? To su veci, ktore nikoho nezaujimaju.
Ale to, ze ludia nevedia, ako funguje napr. DSS nikoho nezaujima. V spravach uvedu co sa deje o DSSkach atd., ale obcan nevie, ako DSS funguje!
Spravy by mali ludi informovat a nie sirit poplasne spravy - robit z komara somara v otazkach kriminality je podla mna poplasna sprava