Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: správa

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aryan Angel napísal:Nejaky zakon Madarskej republiky ?

Neviem ci tu niekto pozna zakony platne v Madarsku, ale ked myslis..
Nemyslel som maďarský,pretože to mi je jasné,že to bude vedieť málokto...myslel som na Európsku úniu... :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Začiatok Konca
Professional
Professional

Veľmi zaujímavé...ale aj tak ho to podľa mňa neskrotí...a ešte to v maďarsku pretočí na to,že ten súd bol skorumpovaný a zmanipulovaný... :roll: ale čo už..Inak,dobre mu tak...aj keď to asi vyrobí novú vlnu apatie...ale život ide ďalej.. :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Najviac ma pobavilo ako povedal Nemam z čoho zaplatiť :lol:

ale ako sa tu píše, že to opäť rozpúta istú hladinu nevôle, pretože ten to poženie s najväčšou pravdepodobnosťou na súd do Štrasburgu, radšej by si mal davať pozor na jazyk a viac si prekladať význam viet ktoré chce hovoriť v slovenčine :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

To video som videl... Je to dost na pi*u, ze pri takychto veciach sa nikto neozyva. Alebo ked Madar zbil troch Slovakov v Komarne.
Pritom palenie madarskej vlajky, z asi pred roka a pol, na YouTube bolo urcite natocene nejakymi Madarmi a od tej doby (aby sme si upresnili - odkedy neni SMK vo vlade) Madari neustale vyvolavaju nepokoje so Slovakmi...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Co uz s nimi... Vciraju sa nam do vlady, do zivota do tradiciji do vsedkeho :P
A sme si zato zcasti aj sami na vine...
Prílohy
l_027ad728e76d7b50fca8c7ae3c3923f2.jpg
Tomasito
VIP
VIP

NJ, vsetci si dobre pamatame, co za medzinarodny armagedon sposobilo video, na ktorom neidentifikovane osoby podpalili madarsku vlajku. Kde su dnes "strazcovia demokracie", ktori vtedajsi skandal na medzinarodnej politickej scene rozputali?

Tentokrat si zrejme niekde pri cardasi pospevuju ich oblubene "Nem, nem soha!"
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

poslite to video niekto do noveho casu, jednak si zarobite a jednak z toho bude paradne haló :D
Tomasito
VIP
VIP

axXis napísal:poslite to video niekto do noveho casu, jednak si zarobite a jednak z toho bude paradne haló :D
Napr. http://danilov.blog.sme.sk/c/132153/Zel ... plexy.html

Pokial by bola minimalna vola, uz hodiny na sme.sk visi clanok s predmetnym videom ako headline...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Boze to su ubohi tatari... :sledujem:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

moj komentar k predmetnemu videu na utube bol pre zmenu zmazany. raz darmo, madarom pravda dvakrat nevonia! 8)

Genetic structure in relation to the history of Hungarian ethnic groups
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

SMK: Čaplovič by mal kvôli Drogovu odstúpiť

Vicepremiér Dušan Čaplovič by mal zvážiť zotrvanie vo funkcii. Vyzvala ho k tomu Strana maďarskej koalície pre jeho stredajšie vyjadrenia v relácii TV JOJ De facto. V súvislosti s jednostranným vyhlásením nezávislosti Kosova uviedol, že bolo porušené medzinárodné právo a vznikol precedens a Kosovo nazval Drogovom.

Takéto vyjadrenie považuje SMK za neprijateľné a podpredseda vlády demokratickej krajiny za žiadnych okolností nesmie použiť takéto slová.

SMK považuje za diletantské aj vyjadrenia podpredsedu vlády Čaploviča v označení národných spoločenstiev termínom "národná menšina". Čaplovič aj týmto svojím vyjadrením dokázal, že nie je hoden zastávať post podpredsedu vlády, uvádza sa v tlačovej správe.

Zdroj: SITA
Madaroni si nejako zastavaju Kosovo, asi v tom vidia velku prilezitost do buducna...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

V poslednom čase sa mi zdá že jediné čo SMK robí je, že chytá ľudí za slovíčka a všetko kritizuje... Topiaci sa slamky chytá :roll:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Hej,ale chlapci tým vytvárajú vlnu nevôle..a potom je to tak,že zase tí najhorší budeme my...a k tomu blogu nemám slov..fakt,škoda sa vyjadrovať,lebo by som zase len hrešil :( ..Vieš,keď sa niekto nevie dostať do vlády,tak na seba musí upozorňovať inými,úbohými spôsobmi..ako je napr. toto,osočovanie a hanobenie národa,atď zo strany maďarských politikov,maďarských občanov..a všetkej maďarskej ******... :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Dnes rano som na STV 2 nahodou zachytil relaciu Madarsky magazin, ktora je v madarskom jazyku so slovenskymi titulkami. Rieseny bol problem skol, kde sa madarsky ucitelia ale aj iny hrdy madari stazovali na nedostatocnu vyucbu madarskeho jazyku ktory podla nich neni dost casto vyucujucim predmetom a naopak slovencina casovo pokryva vacsiu cast vyucby. Jeden zjavne velmi "inteligentny" madarsky sovinista (bohuzial neviem jeho meno) tvrdil ze slovencina by sa mala na madarskych skolach vyucovat ako druhotny ba dokonca ako cudzi jazyk. Asi je tazko pochopitelne ako je mozne ze verejnopravna STV ktora je platena z koncesionarskych poplatkov, ktore su uz okrem ineho povinne kedze su zaratane do platby elektriny, odvisielaju takuto relaciu kde huckaju madarov aby boli este viac nespokojny so situaciou a viac si uvedomovali ze su madarmi. Inymi slovami STV viac prebudza madarskeho narodneho ducha ako toho slovenskeho.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Xantyp napísal:
Medzi menej inteligentnymi vzdy konspiracne teorie leteli. Maju auru "neznameho", a to pritahuje.
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

enter00. Ano, ja viem pojdem s ostynymi v dave dam si pasku cez oci a nebudem sa divat co sa okolo mna deje. Este si zabudol, okrem toho, ze ma urazas, ze som menej inteligentny (neviem o tom ze by som tu na fore zverejnoval svoje IQ), mi povedat ze som xenofob, rasista ultranacionalista a neviem co este aha prepac fasista....
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

kali520.. ale tie koncesionárske poplatky platia aj maďari, takže..... Možno keby bol zákon, že koncesionárske poplatky budú platiť iba slováci (tj. ľudia slovenskej národnosti), tak také názory by tam asi naozaj nemali patriť.
:smt064 :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

brm napísal:kali520.. ale tie koncesionárske poplatky platia aj maďari, takže..... Možno keby bol zákon, že koncesionárske poplatky budú platiť iba slováci (tj. ľudia slovenskej národnosti), tak také názory by tam asi naozaj nemali patriť.
:smt064 :D
Samozrejme, ale najvacsiu cast platicov tvoria slovaci a ta relacia bola vyslovene promadarska co sa moze rovnat protislovenska.

Kedze uz STV odviseila nejaku madarsku relaciu tak nech sa zapodieva problematikov Madarska.

A to ze platicmi su aj madari tak ich to neopravnuje odvysielat relaciu ktora kritizuje slovensky skolsky system a potom tam davali navrhy aby sa slovencina, na madarskych skolach na slovensku vyucovala ako cudzi jazyk.
Napísať odpoveď