Nemyslel som maďarský,pretože to mi je jasné,že to bude vedieť málokto...myslel som na Európsku úniu...Aryan Angel napísal:Nejaky zakon Madarskej republiky ?
Neviem ci tu niekto pozna zakony platne v Madarsku, ale ked myslis..
Madari nas zachrania!
-
Začiatok Konca
Professional
Re: správa
-
Začiatok Konca
Professional
správa
Najviac ma pobavilo ako povedal Nemam z čoho zaplatiť
ale ako sa tu píše, že to opäť rozpúta istú hladinu nevôle, pretože ten to poženie s najväčšou pravdepodobnosťou na súd do Štrasburgu, radšej by si mal davať pozor na jazyk a viac si prekladať význam viet ktoré chce hovoriť v slovenčine
ale ako sa tu píše, že to opäť rozpúta istú hladinu nevôle, pretože ten to poženie s najväčšou pravdepodobnosťou na súd do Štrasburgu, radšej by si mal davať pozor na jazyk a viac si prekladať význam viet ktoré chce hovoriť v slovenčine
-
kj37
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
To video som videl... Je to dost na pi*u, ze pri takychto veciach sa nikto neozyva. Alebo ked Madar zbil troch Slovakov v Komarne.Ujo Marky napísal:http://www.beo.sk/domace-udalosti/34-t/ ... a-su-ticho
Pritom palenie madarskej vlajky, z asi pred roka a pol, na YouTube bolo urcite natocene nejakymi Madarmi a od tej doby (aby sme si upresnili - odkedy neni SMK vo vlade) Madari neustale vyvolavaju nepokoje so Slovakmi...
NJ, vsetci si dobre pamatame, co za medzinarodny armagedon sposobilo video, na ktorom neidentifikovane osoby podpalili madarsku vlajku. Kde su dnes "strazcovia demokracie", ktori vtedajsi skandal na medzinarodnej politickej scene rozputali?Ujo Marky napísal:http://www.beo.sk/domace-udalosti/34-t/ ... a-su-ticho
Tentokrat si zrejme niekde pri cardasi pospevuju ich oblubene "Nem, nem soha!"
Napr. http://danilov.blog.sme.sk/c/132153/Zel ... plexy.htmlaxXis napísal:poslite to video niekto do noveho casu, jednak si zarobite a jednak z toho bude paradne haló
Pokial by bola minimalna vola, uz hodiny na sme.sk visi clanok s predmetnym videom ako headline...
Boze to su ubohi tatari...Tomasito napísal:http://danilov.blog.sme.sk/c/132153/Zel ... plexy.html
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
moj komentar k predmetnemu videu na utube bol pre zmenu zmazany. raz darmo, madarom pravda dvakrat nevonia! 
Genetic structure in relation to the history of Hungarian ethnic groups
Genetic structure in relation to the history of Hungarian ethnic groups
Madaroni si nejako zastavaju Kosovo, asi v tom vidia velku prilezitost do buducna...SMK: Čaplovič by mal kvôli Drogovu odstúpiť
Vicepremiér Dušan Čaplovič by mal zvážiť zotrvanie vo funkcii. Vyzvala ho k tomu Strana maďarskej koalície pre jeho stredajšie vyjadrenia v relácii TV JOJ De facto. V súvislosti s jednostranným vyhlásením nezávislosti Kosova uviedol, že bolo porušené medzinárodné právo a vznikol precedens a Kosovo nazval Drogovom.
Takéto vyjadrenie považuje SMK za neprijateľné a podpredseda vlády demokratickej krajiny za žiadnych okolností nesmie použiť takéto slová.
SMK považuje za diletantské aj vyjadrenia podpredsedu vlády Čaploviča v označení národných spoločenstiev termínom "národná menšina". Čaplovič aj týmto svojím vyjadrením dokázal, že nie je hoden zastávať post podpredsedu vlády, uvádza sa v tlačovej správe.
Zdroj: SITA
-
Začiatok Konca
Professional
Hej,ale chlapci tým vytvárajú vlnu nevôle..a potom je to tak,že zase tí najhorší budeme my...a k tomu blogu nemám slov..fakt,škoda sa vyjadrovať,lebo by som zase len hrešil
..Vieš,keď sa niekto nevie dostať do vlády,tak na seba musí upozorňovať inými,úbohými spôsobmi..ako je napr. toto,osočovanie a hanobenie národa,atď zo strany maďarských politikov,maďarských občanov..a všetkej maďarskej ******... 
Dnes rano som na STV 2 nahodou zachytil relaciu Madarsky magazin, ktora je v madarskom jazyku so slovenskymi titulkami. Rieseny bol problem skol, kde sa madarsky ucitelia ale aj iny hrdy madari stazovali na nedostatocnu vyucbu madarskeho jazyku ktory podla nich neni dost casto vyucujucim predmetom a naopak slovencina casovo pokryva vacsiu cast vyucby. Jeden zjavne velmi "inteligentny" madarsky sovinista (bohuzial neviem jeho meno) tvrdil ze slovencina by sa mala na madarskych skolach vyucovat ako druhotny ba dokonca ako cudzi jazyk. Asi je tazko pochopitelne ako je mozne ze verejnopravna STV ktora je platena z koncesionarskych poplatkov, ktore su uz okrem ineho povinne kedze su zaratane do platby elektriny, odvisielaju takuto relaciu kde huckaju madarov aby boli este viac nespokojny so situaciou a viac si uvedomovali ze su madarmi. Inymi slovami STV viac prebudza madarskeho narodneho ducha ako toho slovenskeho.
enter00. Ano, ja viem pojdem s ostynymi v dave dam si pasku cez oci a nebudem sa divat co sa okolo mna deje. Este si zabudol, okrem toho, ze ma urazas, ze som menej inteligentny (neviem o tom ze by som tu na fore zverejnoval svoje IQ), mi povedat ze som xenofob, rasista ultranacionalista a neviem co este aha prepac fasista....
Samozrejme, ale najvacsiu cast platicov tvoria slovaci a ta relacia bola vyslovene promadarska co sa moze rovnat protislovenska.brm napísal:kali520.. ale tie koncesionárske poplatky platia aj maďari, takže..... Možno keby bol zákon, že koncesionárske poplatky budú platiť iba slováci (tj. ľudia slovenskej národnosti), tak také názory by tam asi naozaj nemali patriť.
![]()
Kedze uz STV odviseila nejaku madarsku relaciu tak nech sa zapodieva problematikov Madarska.
A to ze platicmi su aj madari tak ich to neopravnuje odvysielat relaciu ktora kritizuje slovensky skolsky system a potom tam davali navrhy aby sa slovencina, na madarskych skolach na slovensku vyucovala ako cudzi jazyk.