ja vas velmi prosim....ma niekto pozvanku na czone lebo ja sa tam uz asi pol roka snazim dostat a stale nemam pozvanku tak keby bol niekto taky dobry a by mi ju poslal na [email protected] bol by som mu velmi vdacny a pravim prenho vsetko co bude chciet a bude to v mojich silach...mimochodom som uz aj na sk-cz.net...tak mam nejake skusenosti....Dakujem
pls. nevite co je s tym Torrentleechtom som niekde cital ze su uzamknute pozvanky, tak nefiem co je na tom rpavdy ak nie su a ma niekto pozvanky pls. velmi potrebujem kto by bol ochotny mi poslat tak na [email protected] velmi by som bol rad a stastny ako blcha ...
Viem, že momentálne regy na Torrentleech nie sú možné, ale dúfam v to, že najbližšej dobe by sa to mohlo, zmeniť a chcel by som poprosiť nejakú kompetentnú osobu, ktorá mi má možnosť poslať pozvánku, či by bola taká ochotná a poslala mi ju na [email protected] ....Bol by som jej veľmi vďačný.
Dík
hojko napísal:Alexi8: Citas co sa pisalo o par prispevkov vyssie alebo si robis len srandu z ludi???
Nie, nerobím si z nikoho srandu. Ospravedlňujem sa ak to niekto zobral takto Čo sa týka tých príspevkov vyššie, tak samozrejme, že som ich čítala, no predsa môj príspevok si môže pozrieť niekto aj o mesiac či o dva, nie?
ak ma niekto zaujem o pozvanku na torrentleech.org tak piste cez sukromne spravy...piste len ak mate nejake pozvanky na ponuku...zhanam scenetorrents.org, revolutiontt.net a torrentbytes.net...
Ak sú už znovu pozvánky na torrentleech a niekto má nebodaj zvyšnú, seriozne o jednu žiadam. Na ostatných trackeroch mám slušné ratia, väčšinou okolo 4, takže hanbu neurobím... Ak by niekto mal zvyšnú pozvánku, budem rád. [email protected]. Díky.
pls, mohol by niekto poslat aj mne pozvanku na TorrentLeech ? mam mikrovlnku,m takze tahat z rapidu a podobne je dost obtiazne a toto by fakt pomohlo:-) [email protected]