Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
skusil som, 3dni som hral. Najviac ma stve ten bordel pod nohamydodo.gold napísal:je to vas nazor a ja vam ho neberem.no odporucam css aspon skusitza to nic nedate...
a inac tato tema nieje vytvorena na to aby sme sa hadali co je lespie
proste css nema na cs.16 v hratelnosti sancu... keby sa hrac pohyboval ako v 1.6 tak to je o inom...
Mam takyto problem. Vytvoril som si cez srcds CS Source server. Normalne sme tam pripojeni 6 ale nefunguju rcon prikazy.
Toto su klasicke rcon prikazy asi:
Unable to connect to remote server (192.168.1.5:27015)
Mam dynamicku IP, hrame cez hamachi, mam vytvoreny subor aliases.txt aby sa mohli pripojit aj ostatny. Nevie niekto kde je problem?
Toto su klasicke rcon prikazy asi:
Ked napisem nejaky prikaz vypise mi to toto:rcon sv_restart X- reštart zápasu po X sekundách
rcon changelevel názov_mapy -zmena mapy
rcon say xxxx-napíše text xxxx
rcon kick xxxx- kick hráča s nickom xxxx
rcon kick #id_hráča- kick hráča pomocou id, ktoré môžeme zistiť pomocou príkazu status
rcon sv_password xxxx-zmena prístupového heslo na server
rcon rcon_password xxxx-zmena rcon hesla
Mam dynamicku IP, hrame cez hamachi, mam vytvoreny subor aliases.txt aby sa mohli pripojit aj ostatny. Nevie niekto kde je problem?
sak ked si vytvoril server,tak si si urcite musel nastavit aj Rcon..nie?radek21 napísal:Mam takyto problem. Vytvoril som si cez srcds CS Source server. Normalne sme tam pripojeni 6 ale nefunguju rcon prikazy.
Toto su klasicke rcon prikazy asi: Ked napisem nejaky prikaz vypise mi to toto:
Tento server som si vytvoril na vlastnom PC cez program srcds. Ako je u 1.6 hlds. Nastavenie je taketo (vid. obrazok). Ked napisem v hre napr. prikaz rcon sv_restart X pre restart mapy vypise mi to toto Unable to connect to remote server (192.168.1.5:27015) . A to pri vsetkych prikazoch rcon. Neviem ako sa to nastavuje, preto sem pisem. Diky
zdravim ked na CS:S mam ten texture pack a teraz som to skopirovala vsetko co bolo dnu do D:\Program Files\Counter-Strike Source\hl2
a ked stiahnem nejaky skin tak to mam potom kde prekopirovat tie veci do D:\Program Files\Counter-Strike Source\hl2 ? alebo do
D:\Program Files\Counter-Strike Source\cstrike
a este jedna vec ak si chcem zmenit ked si prepinam zbrane hore s 1 , 2 , 3 tak aby som nemusela uz stlacit natu moznost ze proste stlacim napr. 1 a hned sa mi ukaze zbran v ruke ahojte
dakujem za odpoved-
a ked stiahnem nejaky skin tak to mam potom kde prekopirovat tie veci do D:\Program Files\Counter-Strike Source\hl2 ? alebo do
a este jedna vec ak si chcem zmenit ked si prepinam zbrane hore s 1 , 2 , 3 tak aby som nemusela uz stlacit natu moznost ze proste stlacim napr. 1 a hned sa mi ukaze zbran v ruke ahojte
dakujem za odpoved-
neviem, ako je to v CSS, ale na 1.6tke si pred pouzitim rconu musel zadat heslo. teda konzolaradek21 napísal:Tento server som si vytvoril na vlastnom PC cez program srcds. Ako je u 1.6 hlds. Nastavenie je taketo (vid. obrazok). Ked napisem v hre napr. prikaz rcon sv_restart X pre restart mapy vypise mi to toto Unable to connect to remote server (192.168.1.5:27015) . A to pri vsetkych prikazoch rcon. Neviem ako sa to nastavuje, preto sem pisem. Diky
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
do cstrike a do models a tam uz hodis subory .mdl tusim no a tu zbran skus prikaz hud_fastswitch 1majka0408 napísal:zdravim ked na CS:S mam ten texture pack a teraz som to skopirovala vsetko co bolo dnu do D:\Program Files\Counter-Strike Source\hl2
dakujem za odpoved-
prosimvas pekne ako dam skiny zbrani ktore som stiahol do CS source ?? stiahla som si napr. skin glock a tam mam materials , models , sound a tie ked prekopirujem do zlozky D:\Program Files\Counter-Strike Source\cstrike tak mi potom ta zbran nejde je cela fialova ci aka ruzova a tak kockata ale pritom mam nainstalovany texture pack v D:\Program Files\Counter-Strike Source\hl2 tuto cestu pytalo pri instalacii tak ja uz fakt netusim