mam problem?
mam problem?
Ludia, prosim Vas poradtte mi co moze byt, ak si brat zbadal na bradavke taku hrcku,alebo jak to nazvat, je to tam taky jako uzlik.... co to moze byt?

správa
súhlasim, tiež som niečo také mal ale bolo to kvôli puberte a trvalo to nejaký ten mesiac a zmizlo je to bežnemi-chau napísal:pod bradavkou taka pevna hrcka, bezbolestna... ak to je ono to som mal aj ja a ako prislo tak aj odislo, ale sichr je sichr nech najde odbornika..
ak je tvoj brat v pubertálnom veku tak je to asi preto neviem koľko ma rokov ale asi tak
Re: správa
on ma 17... a teraz je cely nervozny chudak, ze ci to nemoze byt aj nejaky ten onii.. nadorJ.O.S.E napísal:súhlasim, tiež som niečo také mal ale bolo to kvôli puberte a trvalo to nejaký ten mesiac a zmizlo je to bežne![]()
ak je tvoj brat v pubertálnom veku tak je to asi preto neviem koľko ma rokov ale asi tak
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
niesom odbornik ale nador to nebude myslim...ako tu uz napisali ostatni..pre istotu k doktoroviwesley17 napísal:on ma 17... a teraz je cely nervozny chudak, ze ci to nemoze byt aj nejaky ten onii.. nador
to je u každého individuálne si myslím že sa nemusi bať, ale pre istotu nech naozaj radšej navštívi aspon odbornéího lekárawesley17 napísal:on ma 17... a teraz je cely nervozny chudak, ze ci to nemoze byt aj nejaky ten onii.. nador
-
Začiatok Konca
Professional
Normálne...aj ja som to mal...ale mňa tie hrče pod bradavkami aj boleli...tak som zašiel za lekárom(všeobecným)a povedal mi,že je to kvôli väčšej látkovej výmene=to znamená puberta..Mal som to asi nejaké dva mesiace a potom to prešlo...a už dávno je to oukej..
..ale pre istotu by som aj tak behol za lekárom... 
tak ja mam jednu taku hrcu pod bradou.... bol som s tym u lekara ked to bolo este malicke..sotva nahmatatelne... tak mi povedal ze mam prist ked to bude troska vacsie ...aspon ako hrasok....a teraz to je ako hrasok....(povedali mi ze ta hrcka je nahromadeny podkozny tuk) ,mal so aj pri spanku ale tu som si vypucil.....
..niet sa coho obavat ...
asi si to pojdem dat chirurgicky odstranit lebo mi to uz zerie nervy... 
ee, zeny sa mozu obavat o svoje prsniky,tam je ovela vascie riziko, ale muzi maju zriedka nador v prsniku, ked tvoj brat ma navyse malo rokov ... asi je to co pisali chalaniwesley17 napísal:on ma 17... a teraz je cely nervozny chudak, ze ci to nemoze byt aj nejaky ten onii.. nador
No ohľadne tých bradaviek netuším, ale čo sa týka pod bradou tak to som mal aj ja
a tiež tam bola tá alternatíva zákroku, tak mi povedala doktorka ak to nezmizne že mám prísť za ňou a ono to dosiahlo určitú veľkosť a pomaly sa začalo zmenšovať až to zmizlo, tj si myslím že zákrok by bol zbytočne riskantný a zbytočný, aj keď človek nevie či to je to isté
:-P