mam problem?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nikto123
Medium Star
Medium Star

mam problem?

Príspevok od používateľa nikto123 »

Ludia, prosim Vas poradtte mi co moze byt, ak si brat zbadal na bradavke taku hrcku,alebo jak to nazvat, je to tam taky jako uzlik.... co to moze byt? :cry: :cry: :cry:
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podkožná vyrážka? Neviem, radšej kožný, čo keď je to niečo vážnejšie?
//Jaj, pred tým som prečítala na brade namiesto bradavke, tak určite nech ide za kožným...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

A to je tvoj problem? :D
Nech skusi zajst za koznym.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

pod bradavkou taka pevna hrcka, bezbolestna... ak to je ono to som mal aj ja a ako prislo tak aj odislo, ale sichr je sichr nech najde odbornika..
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

mi-chau napísal:pod bradavkou taka pevna hrcka, bezbolestna... ak to je ono to som mal aj ja a ako prislo tak aj odislo, ale sichr je sichr nech najde odbornika..
súhlasim, tiež som niečo také mal ale bolo to kvôli puberte a trvalo to nejaký ten mesiac a zmizlo je to bežne :)

ak je tvoj brat v pubertálnom veku tak je to asi preto neviem koľko ma rokov ale asi tak :wink:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Re: správa

J.O.S.E napísal:súhlasim, tiež som niečo také mal ale bolo to kvôli puberte a trvalo to nejaký ten mesiac a zmizlo je to bežne :)

ak je tvoj brat v pubertálnom veku tak je to asi preto neviem koľko ma rokov ale asi tak :wink:
on ma 17... a teraz je cely nervozny chudak, ze ci to nemoze byt aj nejaky ten onii.. nador
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

wesley17 napísal:on ma 17... a teraz je cely nervozny chudak, ze ci to nemoze byt aj nejaky ten onii.. nador
niesom odbornik ale nador to nebude myslim...ako tu uz napisali ostatni..pre istotu k doktorovi
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

wesley17 napísal:on ma 17... a teraz je cely nervozny chudak, ze ci to nemoze byt aj nejaky ten onii.. nador
to je u každého individuálne si myslím že sa nemusi bať, ale pre istotu nech naozaj radšej navštívi aspon odbornéího lekára :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja to tam uz mam 3. rok, doktorka ma kvoli tomu ani nechcela zobrat do ambulancie, vraj je to na 100% z puberty.. ziadny nador..
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

je to pubertalne ...

zmizne to neboj, ked chces, chod za svojim pediatrom povie ti...
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

hej aj ja som mal nieco take, asi pred rokom... take trochu tvrde to bolo tusim.... najprv som myslel, ze mi ku**a rastu cecky :lol: :hehe: ale vtedy som sa vazne toho bal.. :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Normálne...aj ja som to mal...ale mňa tie hrče pod bradavkami aj boleli...tak som zašiel za lekárom(všeobecným)a povedal mi,že je to kvôli väčšej látkovej výmene=to znamená puberta..Mal som to asi nejaké dva mesiace a potom to prešlo...a už dávno je to oukej.. :) ..ale pre istotu by som aj tak behol za lekárom... :wink:
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

ja som to tiez mal a doktorka mi povedala, ze sa nemam coho bat, ze to je len natiahnuty sval...po nejakych troch tyzdnoch to zmizlo...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tak pridam sa k vacsine :D aj ja som to mal, dokonca na oboch a ani si nepamatam po kolkych tyzdnoch to zmyzlo, ale nemal som z toho strach niekto nam v triede vtedy poveal ze kazdy pubertiak ma citlivejsie bradavky, no a hokejisti vkuse pri narazoch, mali sme to takmer vsetci.
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

tak ja mam jednu taku hrcu pod bradou.... bol som s tym u lekara ked to bolo este malicke..sotva nahmatatelne... tak mi povedal ze mam prist ked to bude troska vacsie ...aspon ako hrasok....a teraz to je ako hrasok....(povedali mi ze ta hrcka je nahromadeny podkozny tuk) ,mal so aj pri spanku ale tu som si vypucil..... :lol: ..niet sa coho obavat ... :lol: asi si to pojdem dat chirurgicky odstranit lebo mi to uz zerie nervy... :wink:
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

ee, zeny sa mozu obavat o svoje prsniky,tam je ovela vascie riziko, ale muzi maju zriedka nador v prsniku, ked tvoj brat ma navyse malo rokov ... asi je to co pisali chalani
nikto123
Medium Star
Medium Star

dakujem vsetkym za odpovede
Voodoo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Voodoo »

No ohľadne tých bradaviek netuším, ale čo sa týka pod bradou tak to som mal aj ja 8) a tiež tam bola tá alternatíva zákroku, tak mi povedala doktorka ak to nezmizne že mám prísť za ňou a ono to dosiahlo určitú veľkosť a pomaly sa začalo zmenšovať až to zmizlo, tj si myslím že zákrok by bol zbytočne riskantný a zbytočný, aj keď človek nevie či to je to isté :-D:-P
Napísať odpoveď