Lub0$ napísal:Mne sa dost pacil a celkovo ma prekvalit TRANSFORMERS hlavne na tie efekty, to bola pecka
no tiez som si pozrel tento film a teiz sa mi vemi pacili tie efekty hlavne ked sa tie roboty menili na auta a naopak....a este sa mi pacila ta caja s tym peknym vystrihom:D
The Merlin napísal:Ludia, nemohli by ste mi poradit nejaky naozaj kvalitny a dobry film z lubovolneho zanru, aby som si to stiahol a pozrel? Lebo musim povedat, ze uz hodnu dobu som nevidel ziadny dobry, putavy a hlavne kvalitny film...
NuSuey napísal:Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
genialne, grandiozne, fenomenalne, brutalne, skvele.. atd..atd..
Soundtrack z filmu si snad pustavam denno denne vazne odporucam si pozriet ..
no ja som si pozrel tento film, ale nijak ma neuchvatil...sterilny, chvilami dost nudny
na csfd to ma hodnotenie okolo 90 percent ..ja by som tomu dal tak maximalne 50 percent... ta krv tam vypadala ako malinovka a velmi mi vadilo ako tam spievali. keby to nebol muzikal, ale normalny film, bolo by to ovela lepsie. Klasicky pribeh, ktoreho koniec bol jasny od zaciatku filmu...
ale to je iba moj subjektivny nazor ))
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street je veľmi dobrý film. Pozrel som si to a je to fakt dobré, príbeh je zaujímavý určite sa oplatí pozrieť.
Smozrejme, že je tam krv ako malinovka, veď to je musical / thriller a nie horror, nie je to Freddy vs. Jason a podobné krváky. Tej krvy tam je dosť, viacej netreba. Čo chcú akčný krvák tak vyšiel už Alien vs Predator 2 ten sa ti určite bude vaicej páčiť.
Cesar napísal:Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street je veľmi dobrý film. Pozrel som si to a je to fakt dobré, príbeh je zaujímavý určite sa oplatí pozrieť.
Smozrejme, že je tam krv ako malinovka, veď to je musical / thriller a nie horror
no lenze krv mohli spravit normalnu a nie ako Lesnu zmes co kupis v Jednote za 20 korun
prave som dopozeral po mnohych odporucaniach requiem for a dream a som v nemom uzase, to je proste nieco fenomenalne... takto so mnou film este nikdy nepohol. 10 z 10