instalacia win xp pro sp 2

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

instalacia win xp pro sp 2

Príspevok od používateľa ichliebdich »

caute chlapi pri instalacii mi na jedno pc robi stale toto, dam bootovat z cd, naskoci stlacte klavesu, stlacim, naskoci modra tabulka a dole bezia tie vsetky hovadiny obnovit zo zalohy dat do raidu a tak, a potom by sa mala spustit sranka kde si vyberem ze co chcem instalovat ale to nevyskoci ale vyskoci mi cierna obrazovka a hore v lavom hornom rohu iba blika kurzor, kde moze byt chyba poradte prosim
a ked tam dam iba win s sp 1 tak to zastane dole napisane ze instalacni program spousti system windows
ked pozeram na usb mis tak sa vypne a akokeby jej nedodavala energiu
ale v tom asi problem nebude a bude niekde inde poredite prosim?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Videl by som to na moznu chybu hardware, nieco podobne som zazil tiez tak pred piatimi rokmi a vtedy to bol problem s doskou a pamatami. Doska bola napokon vyreklamovana.

Je vsak mozne, ze instalatoru nieco nesedi, tazko povedat co by to mohlo byt, moze to byt uplna hlupost v nastaveni biosu, taktiez moze byt chybne CDcko atd...

Ani neviem co ti poradit, pretoze je to neidentifikovatelny problem, chcelo by to skusit odpojit mechaniku, ktoru nepouzivat, odpojit disk, ktory nepouzivas a tak podobne, proste treba skusat. Este by si mohol uviest svoju zostavu.
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

no to neni moj pc ale frajerkin a pred 3 ci 4 rokov, a teraz sa ide prvy krat preistalovavat :shock: a je to amd sempron 2500+, 120 gb hardisk,512 mb ramka
cd je v poriadku odskusane na inom pc a v pohode takze bude niekde chyba v hardweri len kde? :cry:
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

mne robilo to iste, lenze mi to zmrzlo hned ako som zmackol klavesu aby nacitalo z CD...

vyber HDD a daj ho do ineho PC... preformatuj vsetky particie... mne to pomohlo :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: instalacia win xp pro sp 2

Príspevok od používateľa cORP. »

ichliebdich napísal:caute chlapi pri instalacii mi na jedno pc robi stale toto, dam bootovat z cd, naskoci stlacte klavesu, stlacim, naskoci modra tabulka a dole bezia tie vsetky hovadiny obnovit zo zalohy dat do raidu a tak, a potom by sa mala spustit sranka kde si vyberem ze co chcem instalovat ale to nevyskoci ale vyskoci mi cierna obrazovka a hore v lavom hornom rohu iba blika kurzor, kde moze byt chyba poradte prosim
a ked tam dam iba win s sp 1 tak to zastane dole napisane ze instalacni program spousti system windows
ked pozeram na usb mis tak sa vypne a akokeby jej nedodavala energiu
ale v tom asi problem nebude a bude niekde inde poredite prosim?
teraz som presne nepochopil ked tam das instalacku len win xp sp1 tak ta instalacia ide alebo nejde v tom zmysle ze nejde prud ? lebo ak ta ide tak nainstaluj tu zo sp 1 a potom doinstaluj ten sp 2 a aky windows tam mala pred tym ? alebo skus tak ze zoberies jej disk zacnes instalaciu u teba na pc kde asi pojde a po restarte ho prehod naspat a malo by to ist ja som to tak tiez raz musel spravit
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

ma tam win xp pro sp2, a nejde ani jeden ani s sp1 ani s sp2 len inde to zastavi, teda u sp2 naskoci iba cirna obrazovka a pri sp1 tam vypise ze sa spusta instalacia win a tam to zamrzne
pomoze iba tvrdy restart
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

aj ja som mal problem zeked som instaloval win wx sp2 tak mi to mrzlo pri tom spusta s instalacia win....riesenim bolo odpojenie jednej dvd mechaniky, ktoru som velmi malo pouzival. ukazalo sa ze prave v nej bola chyba...skratka bola pokazena
ichliebdich
Light Expert
Light Expert

Skolacik napísal:aj ja som mal problem zeked som instaloval win wx sp2 tak mi to mrzlo pri tom spusta s instalacia win....riesenim bolo odpojenie jednej dvd mechaniky, ktoru som velmi malo pouzival. ukazalo sa ze prave v nej bola chyba...skratka bola pokazena
ale ked si mal normalne predtim win tak isla ta mechanika? lebo on tam ako je win a vsetko funguje len prinstalovat nejde
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

PeterCA napísal:mne robilo to iste, lenze mi to zmrzlo hned ako som zmackol klavesu aby nacitalo z CD...

vyber HDD a daj ho do ineho PC... preformatuj vsetky particie... mne to pomohlo :wink:
skus to, lebo mne to pomohlo :!:
Pedro109
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Pedro109 »

skusil by som takto: vytiahni priatelke z compu HDD, hod ho do svojho, poriadne sformatuj a vyskusaj...ak nepojde skus vo svojom compe nanho nahodit nahodit win a sprosto ho aj s winom hodit nazad
Napísať odpoveď