instalacia win xp pro sp 2
-
ichliebdich
Light Expert
instalacia win xp pro sp 2
caute chlapi pri instalacii mi na jedno pc robi stale toto, dam bootovat z cd, naskoci stlacte klavesu, stlacim, naskoci modra tabulka a dole bezia tie vsetky hovadiny obnovit zo zalohy dat do raidu a tak, a potom by sa mala spustit sranka kde si vyberem ze co chcem instalovat ale to nevyskoci ale vyskoci mi cierna obrazovka a hore v lavom hornom rohu iba blika kurzor, kde moze byt chyba poradte prosim
a ked tam dam iba win s sp 1 tak to zastane dole napisane ze instalacni program spousti system windows
ked pozeram na usb mis tak sa vypne a akokeby jej nedodavala energiu
ale v tom asi problem nebude a bude niekde inde poredite prosim?
a ked tam dam iba win s sp 1 tak to zastane dole napisane ze instalacni program spousti system windows
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Videl by som to na moznu chybu hardware, nieco podobne som zazil tiez tak pred piatimi rokmi a vtedy to bol problem s doskou a pamatami. Doska bola napokon vyreklamovana.
Je vsak mozne, ze instalatoru nieco nesedi, tazko povedat co by to mohlo byt, moze to byt uplna hlupost v nastaveni biosu, taktiez moze byt chybne CDcko atd...
Ani neviem co ti poradit, pretoze je to neidentifikovatelny problem, chcelo by to skusit odpojit mechaniku, ktoru nepouzivat, odpojit disk, ktory nepouzivas a tak podobne, proste treba skusat. Este by si mohol uviest svoju zostavu.
Je vsak mozne, ze instalatoru nieco nesedi, tazko povedat co by to mohlo byt, moze to byt uplna hlupost v nastaveni biosu, taktiez moze byt chybne CDcko atd...
Ani neviem co ti poradit, pretoze je to neidentifikovatelny problem, chcelo by to skusit odpojit mechaniku, ktoru nepouzivat, odpojit disk, ktory nepouzivas a tak podobne, proste treba skusat. Este by si mohol uviest svoju zostavu.
-
ichliebdich
Light Expert
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: instalacia win xp pro sp 2
teraz som presne nepochopil ked tam das instalacku len win xp sp1 tak ta instalacia ide alebo nejde v tom zmysle ze nejde prud ? lebo ak ta ide tak nainstaluj tu zo sp 1 a potom doinstaluj ten sp 2 a aky windows tam mala pred tym ? alebo skus tak ze zoberies jej disk zacnes instalaciu u teba na pc kde asi pojde a po restarte ho prehod naspat a malo by to ist ja som to tak tiez raz musel spravitichliebdich napísal:caute chlapi pri instalacii mi na jedno pc robi stale toto, dam bootovat z cd, naskoci stlacte klavesu, stlacim, naskoci modra tabulka a dole bezia tie vsetky hovadiny obnovit zo zalohy dat do raidu a tak, a potom by sa mala spustit sranka kde si vyberem ze co chcem instalovat ale to nevyskoci ale vyskoci mi cierna obrazovka a hore v lavom hornom rohu iba blika kurzor, kde moze byt chyba poradte prosim
-
ichliebdich
Light Expert
-
nejakymarko
Addict
-
ichliebdich
Light Expert
ale ked si mal normalne predtim win tak isla ta mechanika? lebo on tam ako je win a vsetko funguje len prinstalovat nejdeSkolacik napísal:aj ja som mal problem zeked som instaloval win wx sp2 tak mi to mrzlo pri tom spusta s instalacia win....riesenim bolo odpojenie jednej dvd mechaniky, ktoru som velmi malo pouzival. ukazalo sa ze prave v nej bola chyba...skratka bola pokazena