Problemy s hamachi? Rieste tu!
AoE2 - Conqerrors
zdar,chcem sa spýtať že či mi provider môže blokovať hamachi ? Pretože pokial som nemal wifi tak mi AoE2 išlo hrať a odkedy mám wifi tak nejde ani za svet! Keď sa chcem na niekoho pripojiť nenajde, ani keď natvrdo napíšem IP servera, a mňa vedia nájsť ale nejde im pripojiť ... a za ďalšie s kamošom ktorý má ten istý net mi to ide , žiadne problémy...nevie niekto čo sa s tým dá robiť ? lebo som už zúfalý, prosím neodpisujte mi nikto že si mám vypnúť firewall a skúsiť pingnúť...taká lama som zas neni...dík za každú odpoveď!!!
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Problemy s hamachi? Rieste tu!
Kedze snad polovica threadov je o hamachi, toto bude jedina tema, ktora bude sluzit na ich riesenie. Stare prispevky postupne pospajam.
-
Dawn
Medium Star
ono aj hamachi ma obcas "svoje dni" a mne niekedy tiez vyskoci podobna hlaska, ale o par hodin - dni(Rúmil napísal:mam taky problem , ked pustim hamachi a chcem sa pripojit online tak mi napise ze sprostredkujuci server odmietol vasu poziadavku na prihlasenie, som vipol aj firewall a stale mi to vipisuje
Hamachi nejde prihlasit
Nainstaloval som si hamachi ze zahrame countra s kamom..po nainstalovani som cel zapnut tukol som na ten knoflik v hamachi na zapinanie a vypise tuto chybu:

vie mi nekto poradit ako sa mam uspesne prihlasit???Dakujem
ps.:ja som isiel len zapnut hamachi este som sa nepripajal len som si zapol hamachi a vypise tu chybu

vie mi nekto poradit ako sa mam uspesne prihlasit???Dakujem
ps.:ja som isiel len zapnut hamachi este som sa nepripajal len som si zapol hamachi a vypise tu chybu
-
Dawn
Medium Star
a keby si skusil preinstalovat hamachi?
Alebo skus jeden sposob, cim so ja vyriesil problem problem s hamachi...
Odinstaloval som, dal som si regedit a isiel som od vrchu F3...
hladal som slovo "hamachi"... kazdy najdeny som zmazal...
ked som presiel vsetko, tak som restartol pc, nainstalovat na novo a odvtedy s nim nemam problemy...
ked som presiel vsetko, tak som restartol pc, nainstalovat na novo a odvtedy s nim nemam problemy...
O tomto postupe mozem povedat ze funguje, sam som volakedy vyskusal. Nasledne som este preinstaloval ovladace na modem, takze sa mi Sietove Nastavenia vratili do normalu a frcalo vsetko ako malo.Dawn napísal:a keby si skusil preinstalovat hamachi?
mam Vistu, Flarion od TMobile (modem) a hamachi. stava sa mi, ze surfujem a (hamachi nemam ani spustene) zrazu mi vypisuje, ze sice mam pripojenie do siete, ale je to miestna siet bez internetu a surfovat sa neda. obcas pomoze vypnutie/zapnutie modemu resp. dat opravit sietove pripojenie vo viste (cosi pise, ze hamachi sietovy adapter nemoze ziskat ip adresu ...). ked hamachi sietovy adapter zakazem v spravcovi hardware, internet zase slape ok
nemate niekto podobny problem?
nemate niekto podobny problem?
Riesenie:Rúmil napísal:mam taky problem , ked pustim hamachi a chcem sa pripojit online tak mi napise ze sprostredkujuci server odmietol vasu poziadavku na prihlasenie, som vipol aj firewall a stale mi to vipisuje
Chod na Cinfigure hamachi (to ozubene koleso)> Preferences > System > Open Configuration Folder a vsetko co tam je vymaz, reinstall hamachi a ide to