Viac na www.szlh.sk - vlavo hore Statistiky - Slovnaft extraliga - Vysledky+Program
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
DYLYNO
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
aha..diky za info...lebo mi to nejak neslo do hlavy..test napísal:DYLYNO: Poculi, je to kvoli repre 20, inak by bolo vela kol. Takto sa odohra 44 kol, cize posledne 18. januara a potom ide par-nepar. To znamena, ze ten, kto skonci na druhom mieste, tak hra s muzstvami na poziciach: 1, 3, 5, 7, 9 a 11. Ak Dukla skonci teraz druha, tak dostane Slovan, Martin, Zvolen a podobne..., preto jej je lepsie skoncit na tretom mieste, pretoze dostane tabulkovo slabsieho, cize Martin, Kosice, Poprad. Mne sa tento system nepaci, pretoze nie je fair-play voci inym, pretoze tie zapasy nebudu rovnake, ale niekto zahra so Slovanom aj 6 zapasov a niekto len 4 zapasy.
-
Sagittarius
Guru
Aha. Tak sorry, zle som to pochopil aj ja...hojko napísal:Sagittarius: Ake cisla??? Podla cisel sa zrebuje len rozlosovanie zakladnej casti, teraz sa ide hrat prelinacka vo forme par-nepar, tak ako uz bolo spomenute vyssie.
Viac na www.szlh.sk - vlavo hore Statistiky - Slovnaft extraliga - Vysledky+Program
Je zaujímavé, ako má rozdelenie extraligy na párnych a nepárnych pred piatkovým kolom efekt. Najmä pri tímoch okolo 8. miesta teda Kežmarok, Nitra a Žilina. Môžu teda kalkulovat kde sa umiestnia.
Ked teda bude SR20 určite posledná tak sa nestretne s 8. a 10. týmom a ten čo je 9 s nou hrat bude, čím by mal mat pri výkonoch 20-tky istých 6 bodov čo je pri rozdieloch od 8 po 10 miesto pomerne dost vela.
Preto vlastne bolo pre Žilinu lepšie v Nitre prehrať, rovnako asi aj chcel prehrať Kežmarok ked nastúpil s tým s čím nastúpil. Obaja chceli získať zrejme 9. miesto. Čiže by vlastne aj Žilina a aj Kežmarok vlastne stratili 3 body aby v nadstavbe získali 6.
To znamená, že Nitra môže stále skončit na 9. mieste ked vyhrá v piatok, v Mikuláši a Kežmarok uhrá body v Martine. Ale ked Nitra boduje a Kežmarok nie tak 9. bude Kežmarok. Čo asi aj chce..
Ked teda bude SR20 určite posledná tak sa nestretne s 8. a 10. týmom a ten čo je 9 s nou hrat bude, čím by mal mat pri výkonoch 20-tky istých 6 bodov čo je pri rozdieloch od 8 po 10 miesto pomerne dost vela.
Preto vlastne bolo pre Žilinu lepšie v Nitre prehrať, rovnako asi aj chcel prehrať Kežmarok ked nastúpil s tým s čím nastúpil. Obaja chceli získať zrejme 9. miesto. Čiže by vlastne aj Žilina a aj Kežmarok vlastne stratili 3 body aby v nadstavbe získali 6.
To znamená, že Nitra môže stále skončit na 9. mieste ked vyhrá v piatok, v Mikuláši a Kežmarok uhrá body v Martine. Ale ked Nitra boduje a Kežmarok nie tak 9. bude Kežmarok. Čo asi aj chce..
-
Sagittarius
Guru
Čo hovoríte na príchod Karalahtiho do Slovana? Ja si myslím, že je to dobré, keď na Slovensko prichádzajú kvalitný hráči. Ale na druhej strane nemusí naša extraliga zbierať všetkých krachovancov a kriminálnikov z celej Európy, lebo nabudúce sa môžme tešiť na príchod Ozolinša, Bertuzziho alebo Flueryho 
správa
čítal som, že by tu mal prísť v rozsahu 10 až 20 dní, že ma niejaké problemy s drogami ale údajne je v tom nevinneSagittarius napísal:Čo hovoríte na príchod Karalahtiho do Slovana? Ja si myslím, že je to dobré, keď na Slovensko prichádzajú kvalitný hráči. Ale na druhej strane nemusí naša extraliga zbierať všetkých krachovancov a kriminálnikov z celej Európy, lebo nabudúce sa môžme tešiť na príchod Ozolinša, Bertuzziho alebo Flueryho
-
Hossa1881
Medium Professional
skoda ze nevyslo s posilnenim o sivaka a hlavne o grmana,ktory by priniesol kvalitu, bo taky slavo hrina je fajn ale hokejovo to nieje prave bohvieco,skoda zajaca vsak skuta ci polak sa este budu rozohravat a na PO by sa urcite nestratilArthas06 napísal:Dufam že Martinu sa bude dariť v play-of už lepšie ako po iné roky skoro vždy skončil hned v prvej časti play of ale teraz nám ide a dúfam že to dotiahneme minimálne do finále
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja sa zas bojim, ze keby sme postupili nedopadlo by to dobre..minuly rok to bolo lepsie, mali sme lepsie vedenie..radsej nech si len hraju tu prvu ligu, v tej sme aspon prvy
bystrica ma momentalne lepsie zazemie, je podporovana hracmi z nhl...
je pravda, ze divaci tu na extraligu chodili v hojnom pocte, pamatne boli aj zapasy juniorky, na ktore prislo 6000 divakov
este ked som bol maly fagan tak som na listok na slovan cakal celu prvu tretinu a celu prvu prestavku
mozno na LM, SR20 a sem-tam aj ZA by sme mali, ale s ostatnymi muzstvami by boli riadne problemy...
ale ak by k nam prisiel pan Zemba, mno neviem, to by uz vyzeralo lepsie
bystrica ma momentalne lepsie zazemie, je podporovana hracmi z nhl...
je pravda, ze divaci tu na extraligu chodili v hojnom pocte, pamatne boli aj zapasy juniorky, na ktore prislo 6000 divakov
mozno na LM, SR20 a sem-tam aj ZA by sme mali, ale s ostatnymi muzstvami by boli riadne problemy...
ale ak by k nam prisiel pan Zemba, mno neviem, to by uz vyzeralo lepsie
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Sagittarius: http://www.hokej.sk/extraliga/?clanok=52965
mame tu dvojice na play-off:
1 (Slovan) - 8 (Žilina)
2 (Košice) - 7 (Poprad)
3 (Martin) - 6 (Trenčín)
4 (Skalica) - 5 (Zvolen)
Asi najlepsie zapasy budu medzi Skalicou a Zvolenom.Potom aj Martin a Trencin moze byt celkom zaujimave.Pre Kosice by to mala byt jasna zalezitost ale s Popradom mali dost vyrovnane zapasy.A Slovan to je cista 1.
Ale play-off je uplne o dacom inom takze sa to moze kludne hocijako zvrtnut.
1 (Slovan) - 8 (Žilina)
2 (Košice) - 7 (Poprad)
3 (Martin) - 6 (Trenčín)
4 (Skalica) - 5 (Zvolen)
Asi najlepsie zapasy budu medzi Skalicou a Zvolenom.Potom aj Martin a Trencin moze byt celkom zaujimave.Pre Kosice by to mala byt jasna zalezitost ale s Popradom mali dost vyrovnane zapasy.A Slovan to je cista 1.
Ale play-off je uplne o dacom inom takze sa to moze kludne hocijako zvrtnut.