Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sagittarius: Ake cisla??? Podla cisel sa zrebuje len rozlosovanie zakladnej casti, teraz sa ide hrat prelinacka vo forme par-nepar, tak ako uz bolo spomenute vyssie.

Viac na www.szlh.sk - vlavo hore Statistiky - Slovnaft extraliga - Vysledky+Program ;)
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

test napísal:DYLYNO: Poculi, je to kvoli repre 20, inak by bolo vela kol. Takto sa odohra 44 kol, cize posledne 18. januara a potom ide par-nepar. To znamena, ze ten, kto skonci na druhom mieste, tak hra s muzstvami na poziciach: 1, 3, 5, 7, 9 a 11. Ak Dukla skonci teraz druha, tak dostane Slovan, Martin, Zvolen a podobne..., preto jej je lepsie skoncit na tretom mieste, pretoze dostane tabulkovo slabsieho, cize Martin, Kosice, Poprad. Mne sa tento system nepaci, pretoze nie je fair-play voci inym, pretoze tie zapasy nebudu rovnake, ale niekto zahra so Slovanom aj 6 zapasov a niekto len 4 zapasy.
aha..diky za info...lebo mi to nejak neslo do hlavy.. :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

hojko napísal:Sagittarius: Ake cisla??? Podla cisel sa zrebuje len rozlosovanie zakladnej casti, teraz sa ide hrat prelinacka vo forme par-nepar, tak ako uz bolo spomenute vyssie.

Viac na www.szlh.sk - vlavo hore Statistiky - Slovnaft extraliga - Vysledky+Program ;)
Aha. Tak sorry, zle som to pochopil aj ja...
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Je zaujímavé, ako má rozdelenie extraligy na párnych a nepárnych pred piatkovým kolom efekt. Najmä pri tímoch okolo 8. miesta teda Kežmarok, Nitra a Žilina. Môžu teda kalkulovat kde sa umiestnia.
Ked teda bude SR20 určite posledná tak sa nestretne s 8. a 10. týmom a ten čo je 9 s nou hrat bude, čím by mal mat pri výkonoch 20-tky istých 6 bodov čo je pri rozdieloch od 8 po 10 miesto pomerne dost vela.
Preto vlastne bolo pre Žilinu lepšie v Nitre prehrať, rovnako asi aj chcel prehrať Kežmarok ked nastúpil s tým s čím nastúpil. Obaja chceli získať zrejme 9. miesto. Čiže by vlastne aj Žilina a aj Kežmarok vlastne stratili 3 body aby v nadstavbe získali 6.
To znamená, že Nitra môže stále skončit na 9. mieste ked vyhrá v piatok, v Mikuláši a Kežmarok uhrá body v Martine. Ale ked Nitra boduje a Kežmarok nie tak 9. bude Kežmarok. Čo asi aj chce.. :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Je tazke kalkulovat ked sa musis spoliehat aj na vysledky inych muzstiev. Skoda vcerajsej prehry v Kosiciach, ale necakal som, ze odvezieme body. Zaujala ma Nitra, ktora zdramatizovala boj o osmu priecku. Prvych 7 miest je uz v podstate istych, bodovy rozdiel je obrovsky.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

ja som zato aby do play-off z posledneho miesta postupila Zilina ;)
aby som aspon tam, ked budem an intraku chodil na play-off - po niekolkych rokoch :D
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

Dufam že Martinu sa bude dariť v play-of už lepšie ako po iné roky skoro vždy skončil hned v prvej časti play of ale teraz nám ide a dúfam že to dotiahneme minimálne do finále
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

konec zakladnej casti bude velmi zaujimavy hlavne ten suboj o 2,3,4 a 5 miesto a potom o 8 postupovu poziciu tam podla mna postupi Kezmarok
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Peky05: Kezmarok??? Po tej neskutocnej snure prehier to prilis necakam, navyse Zilina zacala hrat, posilnila sa v obrane a dobreho obrancu a tak sa skorej priklanam k Ziline.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zda sa, ze dost napovie dnesny suboj Zilina - Kezmarok. Dufam, ze dobrezrobilovci ostanu na 9tom mieste.
Sagittarius
Guru
Guru

Čo hovoríte na príchod Karalahtiho do Slovana? Ja si myslím, že je to dobré, keď na Slovensko prichádzajú kvalitný hráči. Ale na druhej strane nemusí naša extraliga zbierať všetkých krachovancov a kriminálnikov z celej Európy, lebo nabudúce sa môžme tešiť na príchod Ozolinša, Bertuzziho alebo Flueryho :P
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Sagittarius napísal:Čo hovoríte na príchod Karalahtiho do Slovana? Ja si myslím, že je to dobré, keď na Slovensko prichádzajú kvalitný hráči. Ale na druhej strane nemusí naša extraliga zbierať všetkých krachovancov a kriminálnikov z celej Európy, lebo nabudúce sa môžme tešiť na príchod Ozolinša, Bertuzziho alebo Flueryho :P
čítal som, že by tu mal prísť v rozsahu 10 až 20 dní, že ma niejaké problemy s drogami ale údajne je v tom nevinne :lol: v minulosti už mal problemy s alkoholom tento hráč je už za vrcholom svojej kariery a uvidíme či to nebude také sklamanie ako napr. minulú sezonu Arturs Irbe - ale asi nie kedže je to obranca a irbe brankár, zase to netreba brať z toho uhlu pohľadu, že vau on hral NHL a teraz je na Slovensku - proste keby bol o 5 rokov mladší ani tu nepáchne, určite netreba ani hovoriť že ked tu odohra Karalahti nejaký ten zápas tak zrazu ho niekto bude pasovať do role najlepšieho beka na Slovensku, by ma zaujimalo koľko mu Slovan zaplatí zato že tu bude do konca sezony :?: dúfam, že nie tak predražený ako Irbe v Nitre
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hojko:podla mna je v slovenskom sporte vsetko mozne
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Arthas06 napísal:Dufam že Martinu sa bude dariť v play-of už lepšie ako po iné roky skoro vždy skončil hned v prvej časti play of ale teraz nám ide a dúfam že to dotiahneme minimálne do finále
skoda ze nevyslo s posilnenim o sivaka a hlavne o grmana,ktory by priniesol kvalitu, bo taky slavo hrina je fajn ale hokejovo to nieje prave bohvieco,skoda zajaca vsak skuta ci polak sa este budu rozohravat a na PO by sa urcite nestratil
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

z viacerych zdrojov mam, ze hokej v kk konci(dal by boh)..na PO to nevidim, su tam nejake tahanice so zmluvami...a k tomu: pan najvacsejsi sponzor mal vraj rokovania s vedenim HK SNV :)
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

podla mna ma spiska ovela vatsiu tradiciu ako kezmarok aj navstevy tam vedia byt pekne pokial muzstvo nieje beznadejne posledne
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja sa zas bojim, ze keby sme postupili nedopadlo by to dobre..minuly rok to bolo lepsie, mali sme lepsie vedenie..radsej nech si len hraju tu prvu ligu, v tej sme aspon prvy :)
bystrica ma momentalne lepsie zazemie, je podporovana hracmi z nhl...
je pravda, ze divaci tu na extraligu chodili v hojnom pocte, pamatne boli aj zapasy juniorky, na ktore prislo 6000 divakov :) este ked som bol maly fagan tak som na listok na slovan cakal celu prvu tretinu a celu prvu prestavku :)
mozno na LM, SR20 a sem-tam aj ZA by sme mali, ale s ostatnymi muzstvami by boli riadne problemy...
ale ak by k nam prisiel pan Zemba, mno neviem, to by uz vyzeralo lepsie :)
Sagittarius
Guru
Guru

Neviete čo je s Karalahtim? Nejako mi ušla informácia...

// hojko: Vďaka za info...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mame tu dvojice na play-off:

1 (Slovan) - 8 (Žilina)
2 (Košice) - 7 (Poprad)
3 (Martin) - 6 (Trenčín)
4 (Skalica) - 5 (Zvolen)

Asi najlepsie zapasy budu medzi Skalicou a Zvolenom.Potom aj Martin a Trencin moze byt celkom zaujimave.Pre Kosice by to mala byt jasna zalezitost ale s Popradom mali dost vyrovnane zapasy.A Slovan to je cista 1.

Ale play-off je uplne o dacom inom takze sa to moze kludne hocijako zvrtnut.
Zamknuté