Nechce ma prihlasit na ICQ
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nechce ma prihlasit na ICQ
Vcera som si nainstaloval novy QIP Infium - Beta 4
Cely den pekne sapal.. A dnes rano ma nechce ani za nic prihlasit...
Vyhodilo mi okienko ktore som dal do prilohy...
Ak sa chcem prihlasit cez ICQ2GO vypise mi "Rate limit errorl"
Ani cez meebo ma nenapoji a pise ze je mozne ze som zadal zle heslo...
Trochu som hladal a nasiel som tuto temu: http://www.hojko.com/icq-obmedzenia-lic ... 72781.html tak ma napadlo, ci to nepostihlo aj mna...
Ale na QIPe bezim uz skoro rok a na Infime pol roka a doteraz nic...
Cely den pekne sapal.. A dnes rano ma nechce ani za nic prihlasit...
Vyhodilo mi okienko ktore som dal do prilohy...
Ak sa chcem prihlasit cez ICQ2GO vypise mi "Rate limit errorl"
Ani cez meebo ma nenapoji a pise ze je mozne ze som zadal zle heslo...
Trochu som hladal a nasiel som tuto temu: http://www.hojko.com/icq-obmedzenia-lic ... 72781.html tak ma napadlo, ci to nepostihlo aj mna...
Ale na QIPe bezim uz skoro rok a na Infime pol roka a doteraz nic...
-
will.i.am
Darca
Tak ja som sa rano nemohol prihlasit a pritom vcera vecer to v pohode slo... Jedine ak by sa snazil nikto cudzi... Ale uz 2 hodiny mi to nejde...t0m4s3 napísal:Nepostihlo. ICQ sa automaticky zablokuje na urcitu dobu po niekolkych neuspesnych pokusoch (zle meno/heslo), takze staci pockat cca 20min a vsetko pojde
-
webmasterr
Medium Professional
-
hojko
Site Admin
ICQ servre nerozlisuju len pripajanie na ucty, ale aj z IP adries. To byva problem pri velkych sietiach, ktore funguju na par IP adresach ako je napriklad mobilny internet, pretoze tam par tisiciek ludi vystupuje pod jednou IP adresou a castokrat sa stane, ze ich to nepripoji z toho dovodu, ze je vela pokusov o prihlasenie z jednej IP a tak to ICQ server berie ako flood. Dalsia vec je ta, ktora uz bola spomenuta a to je, ze pokial si sa viackrat po sebe snazil pripojit, tak ta server blokol pre flood pri logovanie, takze treba pockat par minut a malo by to ist.
-
will.i.am
Darca
no ja neviem. pripada mi to dost divne. Kedze mam 4G od T-Comu. Cize je tam dynamicka IP a bol som prihlaseny vecer a rano mi to nechelo... Co bol odstup medzi jednotlivymi prihlaseniami asi 9 hodinhojko napísal:ICQ servre nerozlisuju len pripajanie na ucty, ale aj z IP adries. To byva problem pri velkych sietiach, ktore funguju na par IP adresach ako je napriklad mobilny internet, pretoze tam par tisiciek ludi vystupuje pod jednou IP adresou a castokrat sa stane, ze ich to nepripoji z toho dovodu, ze je vela pokusov o prihlasenie z jednej IP a tak to ICQ server berie ako flood. Dalsia vec je ta, ktora uz bola spomenuta a to je, ze pokial si sa viackrat po sebe snazil pripojit, tak ta server blokol pre flood pri logovanie, takze treba pockat par minut a malo by to ist.
Jedine ak by bol problem v tom, ze mam doma 2 compy napojene cez switch. Cize tam je rovnaka IP. Ale nikdy predtym sa to enstalo...
takyto problem som este nemal. Hodil som tam plugin ExMusic a ked som potom spustil qip vyhodilo chybu. Ale len rpi prvom spusteni. Odvtedy to ide v pohode aj plugin facha...webmasterr napísal:hm pouzivam qip nejaky ten rocik ale toto sa mi este ani raz nestalo)
ale s beta4 mam aj ja kusa problemy, nejak cudne mi radi kontakty v zozname (ci mam off alebo aj on metakontakty) a uz 2x mi znicoho nic hodilo chybu
chlapci nesmierne ma sere , ze na icq sa musim prihlasovat niekedy aj 7-15 krat....proste cez icq5. mirandu qip je to tak...jedine icq6 a meebo na prvy max druhy šup...neviete mi poradit co mam robit? neni to v systeme ani v icq cisle , vsetko som uz medzicasom zmenil....myslim ze problem je len u mna doma, com pripojeny cez wifi...
-
hojko
Site Admin
kelimok: Problemom by mohla byt zdielana IP adresa. ICQ servre su nastavene tak, ze limituju pocet prihlasovani v urcitom casovom intervale na IP adresu. Je to najma problem mobilneho internetu, ked napriklad uzivatelia T-Mobile sa nemohli aj cely den pripojit na ICQ z tohto dovodu. Druha moznost je, ze mas vypadky spojenia, teda stratu paketov a tak ta nepripoji.