OMG kazdy ho nema rad kto nema acc, ved vsetko je pomaly len na RS... ako nie je problem si to najst, len bud to ide pomaly, bud je to nestabilne alebo si casovo obmedzeny, tak naco, ved ked si uvedomim ze zaplatim par euro ktore dokazem stiahnut v kvalitnych filmoch apps hudbe serialoch, tak nevidim dovod neinvestovat.Filipito napísal:najlepsie aj tak je sendspace filefactory megac tiez mozebyt ale rapid nemam rad
Nemeckému Rapidsharu možno hrozí zánik
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
konto na RS je pre takych co toho nastahuju viac, ale ked niekto stiahne napr jeden film/hru za mesiac tak tomu sa to moc neoplati...ale pravdaze kto si to zaplati tak ma kvalitnu sluzbu no...ci uz ide o warezaka alebo aj nieRetne napísal:OMG kazdy ho nema rad kto nema acc, ved vsetko je pomaly len na RS... ako nie je problem si to najst, len bud to ide pomaly, bud je to nestabilne alebo si casovo obmedzeny, tak naco, ved ked si uvedomim ze zaplatim par euro ktore dokazem stiahnut v kvalitnych filmoch apps hudbe serialoch, tak nevidim dovod neinvestovat.
no no ja som taky kto si stiahne tak maximalne 2 filmy a 1 hru za mesiac a tak preto mam taky nazorSchYzo napísal:konto na RS je pre takych co toho nastahuju viac, ale ked niekto stiahne napr jeden film/hru za mesiac tak tomu sa to moc neoplati...ale pravdaze kto si to zaplati tak ma kvalitnu sluzbu no...ci uz ide o warezaka alebo aj nie
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
btw pokracovanie kauzy Pirate Bay
http://medialne.etrend.sk/internet/spra ... prava=6210
http://medialne.etrend.sk/internet/spra ... prava=6210
Švédske úrady vo štvrtok oficiálne obvinili z porušovania autorských práv štyroch mužov, ktorí sa podieľajú na prevádzke najväčšieho torrentového servera na svete Pirate Bay. Obvineniu predchádzala policajná razia z mája 2006 a jeden a pol ročné vyšetrovanie.