Nemeckému Rapidsharu možno hrozí zánik

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Filipito napísal:najlepsie aj tak je sendspace filefactory megac tiez mozebyt ale rapid nemam rad
OMG kazdy ho nema rad kto nema acc, ved vsetko je pomaly len na RS... ako nie je problem si to najst, len bud to ide pomaly, bud je to nestabilne alebo si casovo obmedzeny, tak naco, ved ked si uvedomim ze zaplatim par euro ktore dokazem stiahnut v kvalitnych filmoch apps hudbe serialoch, tak nevidim dovod neinvestovat. :?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Retne napísal:OMG kazdy ho nema rad kto nema acc, ved vsetko je pomaly len na RS... ako nie je problem si to najst, len bud to ide pomaly, bud je to nestabilne alebo si casovo obmedzeny, tak naco, ved ked si uvedomim ze zaplatim par euro ktore dokazem stiahnut v kvalitnych filmoch apps hudbe serialoch, tak nevidim dovod neinvestovat. :?
konto na RS je pre takych co toho nastahuju viac, ale ked niekto stiahne napr jeden film/hru za mesiac tak tomu sa to moc neoplati...ale pravdaze kto si to zaplati tak ma kvalitnu sluzbu no...ci uz ide o warezaka alebo aj nie
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

SchYzo napísal:konto na RS je pre takych co toho nastahuju viac, ale ked niekto stiahne napr jeden film/hru za mesiac tak tomu sa to moc neoplati...ale pravdaze kto si to zaplati tak ma kvalitnu sluzbu no...ci uz ide o warezaka alebo aj nie
no no ja som taky kto si stiahne tak maximalne 2 filmy a 1 hru za mesiac a tak preto mam taky nazor
Retne
Darca
Darca

SchYzo: Vies kto stahuje jeden film na mesiac, ten kto nema acc... akonahle ho mas si vyberavy a nie si ovplyvneny nicim, pozeras kedy chces a co chces. Ja by som si dost tako zvykal na zivot bez rapidu :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Retne napísal:SchYzo: Vies kto stahuje jeden film na mesiac, ten kto nema acc... akonahle ho mas si vyberavy a nie si ovplyvneny nicim, pozeras kedy chces a co chces. Ja by som si dost tako zvykal na zivot bez rapidu :D
sak toto som tym chcel povedat, ty si to len zopakoval :D :)
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ja nemam acc a milujem rapid no jo ale dynamicka IP adresa a stahovat mi to aj tak viac pri mojej rychlosti netu nemoze ako 80Kb/s takze tak ...

A co sa tyka rapid.com tak ty maju ustredie v svajciarsku...
Retne
Darca
Darca

SchYzo napísal:sak toto som tym chcel povedat, ty si to len zopakoval :D :)
Si ma nepochopil, skoda reci.
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

rapidshare.de neni až taký veľký ako rapidshare.com tak by ma ani netrapilo keby ho zrušili len sa bojim o to aby sa to nestalo ostatnym väčšým firmám ako rapidshare.com alebo megaupload.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

btw pokracovanie kauzy Pirate Bay

http://medialne.etrend.sk/internet/spra ... prava=6210
Švédske úrady vo štvrtok oficiálne obvinili z porušovania autorských práv štyroch mužov, ktorí sa podieľajú na prevádzke najväčšieho torrentového servera na svete Pirate Bay. Obvineniu predchádzala policajná razia z mája 2006 a jeden a pol ročné vyšetrovanie.
juraj++
Medium Expert
Medium Expert

pirate

Príspevok od používateľa juraj++ »

mali by to vyriesit ako pirate bay, chcu si kupit vlastny ostrov a zalozit stat :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

tak ako prisli telefony a s nimi hackeri, tak prisiel net a snim nelegalne veci, a dal by sa na to aplikovat HACKERSKY MANIFEST :)
Napísať odpoveď