Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
warham
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa warham »

ludia je tu niekto taky kto ma wi-fi a hrava wow na nejakom zahranicnom free servery??? dnes som skusal aspon 5 serverov a na kazdom latenci vyssia ako 8,000. Neviete cim to je???
a este jedna otazka co znamenaju tie cisla IN a OUT na pravo od nazvu kazdeho servera???
http://www.topgamesites.net/worldofwarcraft
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

warham napísal:ludia je tu niekto taky kto ma wi-fi a hrava wow na nejakom zahranicnom free servery??? dnes som skusal aspon 5 serverov a na kazdom latenci vyssia ako 8,000. Neviete cim to je???
a este jedna otazka co znamenaju tie cisla IN a OUT na pravo od nazvu kazdeho servera???
http://www.topgamesites.net/worldofwarcraft
wowko je hra ktora potrebuje rychly net napr. DSL alebo LAN ale na wifi toho zahras malo...

IN je asi pocet online hracov a OUT je pocet ulozenych postav
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

sheep co si dneska pojedol? s wifi nemozes gejmerit? :D
v pohodke mavam na offiku aj pod 100ms latency.. alebo vo War3 .. a to ked som u rodicovcov tak to mame antenu nasmerovanu na 6km daleky bod .. ale zase je to kvalitna a velka :p
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Sheep napísal:wowko je hra ktora potrebuje rychly net napr. DSL alebo LAN ale na wifi toho zahras malo...
na nete pisu ze minumum na hranie wowka je aj Dial-Up takze nema to az take strasne poziadavky :wink:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Sheep napísal:wowko je hra ktora potrebuje rychly net napr. DSL alebo LAN ale na wifi toho zahras malo...

IN je asi pocet online hracov a OUT je pocet ulozenych postav
omg co za bludy pises... Mam wifi, 5 Mbit a na CS mam latency okolo 30-40 :roll: A to o IN a OUT je tiez blbost... neviem presne co to je, ale nema to nic s ulozenymi postavami :wink:
warham
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa warham »

NuSuey napísal:
v pohodke mavam na offiku aj pod 100ms latency..:p
ked som hral aj ja na offiku tak som mal tiez taku latenci... ale ked som hral L2 na zahranicnom free servery, asi anglicky, tam som mal latenci tak 100 az 200, nerozumiem tomu
Sheep
Addict
Addict

omg wifi na gamblenie? a preco furt v hre pocujem jak nadavaju na wifi a sto krat ich to vykopne, ano mozes hrat na wifi ked mas dobry signal, ale staci ze zaprsi a uz hrajes s ĺagmi
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

chlape.. MAS wifi? NEMAS! tak nekecaj ptakoviny.. JA wifi mam a asi viem..

proste tak ako som s tebou velakrat suhlasil, teraz hovorit totalnu [censored]-ovinu :!:
maximilian
Novice
Novice

Príspevok od používateľa maximilian »

WoW : BC 2.3.2 SERVER

Web: :arrow:> > > .::: http://wow.gbely.net/index.php? :::. < < < :!:

Realmlist: :arrow: set realmlist wowserver.gbely.net
:!:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

maximilian napísal:WoW : BC 2.3.2 SERVER

Web: :arrow:> > > .::: http://wow.gbely.net/index.php? :::. < < < :!:

Realmlist: :arrow: set realmlist wowserver.gbely.net
:!:
uz ten pocet hracov online ma odradza :roll:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ja drtim na toxiqu denne 1000 ludi online neni fake je to pravda semtam daky slovak/cech raty su super je to fun ale ne taky co zabijete creepa a 20lvl :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

ja hram na mystiqu, nedavno tam bol wipe takze neni tam vela 70,toto je rekord co tam bolo max. ludi:
Aktuální online rekord [1280] hráčů online, dne [27.01.2008 15:15:07]
podla mna slusne na CZ/SK server, lagy su tam minimalne a je tam blizzlike, kto ma zaujem nech pride(www.mystiq.cz)ak nas tam bude viac mozme zalozit nieaku tu guildu, ja som momentalne Night Elf Hunter Level 35, toto je moj build: http://www.wowhead.com/?talent=cVZE0V0xz nazov postavy: Walrus
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Wolf mna odradza jedine : AscentEmu :D ...totalny prepadak co som mal moznost otestovat....
Na mmorpg4free funguje tiez ascent ale zatial tam nefungovalo len spravne zratavanie lvlov v guild okienku...takze neviem (mmorpg4free je zevraj najlepsi :-D) co som mal moznost hrat na fakahede tak tam fungovali veci ze by si sa divil :D no ale admin bol CHOBOT :lol:
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

Neviete kedy bude v predaji WoW na PSP?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Zavulon napísal:Wolf mna odradza jedine : AscentEmu :D ...totalny prepadak co som mal moznost otestovat....
Na mmorpg4free funguje tiez ascent ale zatial tam nefungovalo len spravne zratavanie lvlov v guild okienku...takze neviem (mmorpg4free je zevraj najlepsi :-D) co som mal moznost hrat na fakahede tak tam fungovali veci ze by si sa divil :D no ale admin bol CHOBOT :lol:
podla mna ascent ma nad mangosom :wink: ked pozeram funkcnost talentov na mangose a na ascente tak je tam uplny rozdiel, ascent vedie, na ascente tiez u maga funguje blink ako ma a nehadze po textury kedze su vertikalne informacie o terene a takto mozme pokracovat dalej a dalej, jediny bug ktory je na prvy pohlad znat na ascente je ten ze vo friend liste nezoraduje friendov ze najprv online a potom offline hraci ale podla abecedy ale to je podla mna uplny detail, tiez nefungovala freezing trap ale o 5 dni zacala fungovat
Sheep
Addict
Addict

NuSuey napísal:chlape.. MAS wifi? NEMAS! tak nekecaj ptakoviny.. JA wifi mam a asi viem..

proste tak ako som s tebou velakrat suhlasil, teraz hovorit totalnu [censored]-ovinu :!:
ved ok :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Dawn napísal:Neviete kedy bude v predaji WoW na PSP?
???? tu otazku si myslel vazne? :lol: odpoved je nikdy, pravdaze...

/sheep: no to je pravda :wink: :)
Sheep
Addict
Addict

SchYzo napísal:???? tu otazku si myslel vazne? :lol: odpoved je nikdy, pravdaze...
ano, ziadne ine zariadenie nanahradi komp co sa hrania tyka :D
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

SchYzo napísal:???? tu otazku si myslel vazne? :lol: odpoved je nikdy, pravdaze...

/sheep: no to je pravda :wink: :)
niekde na internete som zaregistroval, ze sa ma vydat na PsP... ci je to fake neviem a preto som sa opytal...
a este mi vysvetli, preco by to malo byt tak strasne nerealne(?). eh, ale ako tak po fore sledujem tvoje prispevky, tak to asi nema vyznam s tebou dalej riesit...
Sheep
Addict
Addict

Dawn napísal:niekde na internete som zaregistroval, ze sa ma vydat na PsP... ci je to fake neviem a preto som sa opytal...
a este mi vysvetli, preco by to malo byt tak strasne nerealne(?). eh, ale ako tak po fore sledujem tvoje prispevky, tak to asi nema vyznam s tebou dalej riesit...
spytam sa ta takto, hral si uz wowko? :?:
Napísať odpoveď