p4ra napísal:Akurat, ze Kanye West aj Timbo by nemali robit rap, len ostat pri produkcii.
a nechat si ujst veci ako college dropout, late registration (+late orchestration) a graduation? e-eee ... ide o kvalitne veci
btw digital: uz som to tu spominal - kopec interpretov je komercnych. wu-tang, 2pac, dilated peoples,... to vsak neznamena ze robia zlu hudbu...
Ujo Marky napísal:
Dnes je vela takych borcov, co ich vidim vsade, skejtky na nohach, velke tricko a siroke gate. Kracaju si po uliciach ako majstri sveta a pri tom o tom co robia len tak malo vedia.
ViRuS napísal:btw digital: uz som to tu spominal - kopec interpretov je komercnych. wu-tang, 2pac, dilated peoples,... to vsak neznamena ze robia zlu hudbu...
No nehovoril by som až o komercii, skor velká popularita/kvalita
Nuz musim povedat, ze mna ako neposluchaca a aj dost velkeho odporcu rapu ten track celkom prekvapil, nebudem to sice pocuvat, ale dobre sa to pozeralo a aj takto nejako si predstavujem tvorivu cinnost v oblasti rapu. Vzdy sa da prist s niecim novym a nemusia vsetci rapovat len o tom kolko coho maju...
ViRuS napísal:a nechat si ujst veci ako college dropout, late registration (+late orchestration) a graduation? e-eee ... ide o kvalitne veci
btw digital: uz som to tu spominal - kopec interpretov je komercnych. wu-tang, 2pac, dilated peoples,... to vsak neznamena ze robia zlu hudbu...
Tie veci su dobre, len proste mne osobne pride Kanye omnoho lepsi producent, ako raper.
ja osobne moc česky nepočúvam/nevyhladávam...a nemecky nepočúvam vobec,nepočul som zatial nič dobré čo by ma zaujalo snáď FLER,Agroberlin,Sido jedno,dve pesničky..čo počúvaš ty z nemeckého rapu?
Dobra skupinka , robili veci s ludmi ako black moon napr. a boot camp clik... ale klesli na tú uroven že robia featuringy s 50 centom a takymito "hviezdami".