Bolo by fajn, ak by tu všetci písali svoje nápady, kam volať babu či chalana von. Všetky myšlienky aj s tým sa spájajúce, sú vítané.
Teda ja som prišiel na to, že niekedy je lepšie, ak sa chcú dvaja spoznať a nemá to byť nápadné zo strany pozývajúceho, je lepšie ak sa "niečo robí". Napríklad vyberá darček v obchode. Takto človek nemusí sústrediť pozornosť na osobu, ale je to také voľnejšie. Teda nevznikajú trápne tichá a pod.
No aj tak mám veľmi malé spektrum nápadov KAM a ČO robiť s dievčaťom vonku. Zdôrazňujem, že pozývame vonku niekoho, koho by sme možno aj radi "zbalili", lebo ho/ju aj celkom dobre poznáme.
Aby nebolo, že som prišiel len čerpať, tak tu sú i moje návrhy:
1. Len tak von
- deficit činnosti, hrozba unudenia partnera (v prípade, že ste možno trošku hanblivejší a pomenej vtipnuschopný, ako ja)
2. Čajovňa
- pôsobí príliš romanticky, čo môže dostať partnerku za obranný pancier nedostupnosti. Môžu potom vzniknúť obavy, že sa jeden o druhého pokúša. Je to síce pravda, ale nechceme, aby to bolo vidno, lebo to vzápätí často vyvolá opačný efekt, než vyžadovaný
3. Reštaurácia
- nutné platiť niekedy pekné sumičky a nepríjemné situácie, kedy žena možno chce zaplatiť atď atď.
4. Squash, plaváreň a pod.
- malá možnosť spoznať sa (+ nie som športovo nadaný
5. Doma
- to až oveľa neskôr
6. Kino
- absolútne znemožnenie spoločnej komunikácie
7. Koncerty, diskotéky
- taktiež malá komunikácia a keď niekto nerád tancuje.. ach
8. Príroda
- na túru sa nemusí každému chcieť
9. Nejaké jednoducho pekné miesto (kopec so stromami nad mestom a pod.)
- príliš romantické na začiatku (ak ste už vo vzťahu, veľmi vítané, ale nie často to isté miesto)
10. Obchod
- nedá sa tam byť dlho, ale dá sa zamestnať inou činnosťou a ľahko prechádzať z témy na tému
Tak viac ma nenapadlo a aj tak si neviem vybrať. Je aj niečo viac? A čo iné sa dá robiť? Ako sa zbaviť situácii, kedy nastane nepríjemné možné ticho (začínam si uvedomovať, že také situácie nastávajú len veľmi zriedkavo)?
Za všetky návrhy ďakujem a dúfam, že som neprehliadol tému, ktorá sa venuje tomu istému.