UAZ 4x4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kore
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

UAZ 4x4

Príspevok od používateľa kore »

Co vy na tuto gamesku? celkom zauimava, odporucam sosnut, dost real, ;) UAZ fakt auta, do dost silneho terenu,

toto si ceknite, az od 17 sekundy ide UAZ, zabava, skuste a neolutujete ze ste to sosli.. :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hral som to uz davnejsie, dost sa mi to pacilo(hlavne s volantom). Bohuzial sa mi vzdy stalo, ze po urcitom case sa hra nespustila. Raz tak v polovici hrania a potom az ked som mal ten najlepsi UAZ prototyp, takze som sampionat nedohral na maximalnej obtiaznosti. No bolo dobre skusit si trochu vaznejsi trial. Ale privital by som, aby sa trial jazdil na body a nie na cas. Inak fajn, ked mam pravdu povedat, tak som cakal menej.
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Hral som to uz davnejsie, dost sa mi to pacilo(hlavne s volantom). Bohuzial sa mi vzdy stalo, ze po urcitom case sa hra nespustila. Raz tak v polovici hrania a potom az ked som mal ten najlepsi UAZ prototyp, takze som sampionat nedohral na maximalnej obtiaznosti. No bolo dobre skusit si trochu vaznejsi trial. Ale privital by som, aby sa trial jazdil na body a nie na cas. Inak fajn, ked mam pravdu povedat, tak som cakal menej.
Uvidim, kedze stahujem posledny part, zo styroch, vsetky po 400MB, a potom ešte raz zbalene, + potom patche ešte sosnut, uvidime ze ako sa mi hra zapaci, konecne nieco velke sosnem... ;), tam sa da jazdit iba na cas? neda sa take free? alebo nejake take? :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

cor3 napísal:Uvidim, kedze stahujem posledny part, zo styroch, vsetky po 400MB, a potom ešte raz zbalene, + potom patche ešte sosnut, uvidime ze ako sa mi hra zapaci, konecne nieco velke sosnem... ;), tam sa da jazdit iba na cas? neda sa take free? alebo nejake take? :)
No Free ano, ale to ma omrzelo. Inak je to vsetko iba na cas.
btw mala rada: na zaciatku si kup tu dodavku, je z tych aut najlepsia. Este aj ten druhy stary uaz sa da, dalsie 2 uz nezvladaju najnarocnejsi teren :)
Navyse pri tej dodavke vela usetris na opravach.
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:No Free ano, ale to ma omrzelo. Inak je to vsetko iba na cas.
btw mala rada: na zaciatku si kup tu dodavku, je z tych aut najlepsia. Este aj ten druhy stary uaz sa da, dalsie 2 uz nezvladaju najnarocnejsi teren :)
Navyse pri tej dodavke vela usetris na opravach.
Ok, diki za radu, z uazov mam najradsej dodavky, vies aky som bol stastny ked som bol na ukrajine a zbadal som sanitku uaz? jeee, predula cez mesto ako nic, a ten zvuk, na ukrajine take vozidla je treba, lebo tam je narocny teren ci uz aj v meste, sak skocte si niekedy do Velkeho bereznija.. :lol: uvidite ;)

// ssry za OT :roll:, tak co nikto viac sa nezauima o tuto hru?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no ok.. taham.. aspon budem mat :P
len som chcel ze
Full Drive 2: Hummer 4x4
je pokracovanie tejto hry
a podla mna vyzera lepsie
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 8d40786991
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:no ok.. taham.. aspon budem mat :P
len som chcel ze
no tak, ale stiahni si aj UAZ 4x4 neolutujes, a Full Drive2 : Hummer 4x4 pokracovanie, no tak to musim mat, mozeme tu rozoberat aj to Full Drive2, musim pohladat a sosnem... :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:no ok.. taham.. aspon budem mat :P
len som chcel ze
a podla mna vyzera lepsie
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 8d40786991
Tak to chcem :)
btw ten prvy obrazok vyzera ako artwork, dalsie 2 sa grafikou vyrovnaju UAZu, ale dufam, ze to bude aspon stabilnejsie ;)
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Uz to mam sosnute, prvy dojem celkom je vynikajuci, a taky dobry tuning? ooo, tak to sa tesim, uvidime, ked si nieco lepsie odomknem, uz sa tesim.. :), odporucam... fakt dobra hra, tuning ako ma byt, taku dodavku by som chcel z tym tuningom, inac kde sa prepina pohlad do vnutra, za volant.. ako?

// Myslim UAZ4x4, nie to co spominal su-do :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

cor3 napísal:Uz to mam sosnute, prvy dojem celkom je vynikajuci, a taky dobry tuning? ooo, tak to sa tesim, uvidime, ked si nieco lepsie odomknem, uz sa tesim.. :), odporucam... fakt dobra hra, tuning ako ma byt, taku dodavku by som chcel z tym tuningom, inac kde sa prepina pohlad do vnutra, za volant.. ako?

// Myslim UAZ4x4, nie to co spominal su-do :lol:
Co tak pozriet do controls? Tam to urcite je :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no uaz 4x4 mam no ale mna moc take iba na cas nebavia inak cor 3 tie sanitky uaz na ukrajine su cool :lol:
Kefas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Kefas »

Aj ja mastim tu hru, dost ma to bavi, ale neviem prejst 2 kola a preto by som poziadal, kto ma, tak nejake cheaty aby ste tu hodili, lebo som ich vsade hladal a nikde nic...
hUli
Light Expert
Light Expert

problemy so spustenim

Príspevok od používateľa hUli »

Zdravim vas, mam problem rozbehat to na mojom kompe. KEd hru spustim tak po par sekundach mi akurattak zacne blikat obrazovka...vsetko mam nainstalovane a vsetko mi normalne fici, akurat uaz nie...:(
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

podla mna je to uplne blbe bo pri takejto hre by to chcelo aj demolaciu terenu bo inak to vyzera dost divne a je to nudne ja som na tuto hru tak nadaval jak stara vrana :D som tam zapadol potom som odtrhol navijak a nasledne som zacal triskat do klavesnice :) a samozrejme alt + F4 delete uaz 4x4 :evil: a tak som sa na to tesil
Gothar
Moderátor
Moderátor

To mi chces povedat, ze ked ide normalne ternne auto, tak odhrabe pol kopca? Ja som presiel hry UAZ aj Hummer a obidve boli v pohode, len bolo treba premyslat nad tym, ako cez danu prekazku prejst a nie len drzat nohu/prst na plyne.
hlod11
Novice
Novice

HAMER 4X4

Príspevok od používateľa hlod11 »

:x :x ja nikde neviem najs hummer 4x4 cez torrnet ako najdem ale tahami pomali a chcem to aspon viac ako 200KB mi stahuje a hammer 4x4 iba 50 :? :? prosim kto niekde vie kde je hamer na sthnutie :twisted: dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prečítaj si pravidlá, warez sa tu nevedie
Napísať odpoveď