toto si ceknite, az od 17 sekundy ide UAZ, zabava, skuste a neolutujete ze ste to sosli..
UAZ 4x4
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
UAZ 4x4
Co vy na tuto gamesku? celkom zauimava, odporucam sosnut, dost real,
UAZ fakt auta, do dost silneho terenu,
toto si ceknite, az od 17 sekundy ide UAZ, zabava, skuste a neolutujete ze ste to sosli..
Hral som to uz davnejsie, dost sa mi to pacilo(hlavne s volantom). Bohuzial sa mi vzdy stalo, ze po urcitom case sa hra nespustila. Raz tak v polovici hrania a potom az ked som mal ten najlepsi UAZ prototyp, takze som sampionat nedohral na maximalnej obtiaznosti. No bolo dobre skusit si trochu vaznejsi trial. Ale privital by som, aby sa trial jazdil na body a nie na cas. Inak fajn, ked mam pravdu povedat, tak som cakal menej.
-
kore
Light Professional
Uvidim, kedze stahujem posledny part, zo styroch, vsetky po 400MB, a potom ešte raz zbalene, + potom patche ešte sosnut, uvidime ze ako sa mi hra zapaci, konecne nieco velke sosnem...GothaR napísal:Hral som to uz davnejsie, dost sa mi to pacilo(hlavne s volantom). Bohuzial sa mi vzdy stalo, ze po urcitom case sa hra nespustila. Raz tak v polovici hrania a potom az ked som mal ten najlepsi UAZ prototyp, takze som sampionat nedohral na maximalnej obtiaznosti. No bolo dobre skusit si trochu vaznejsi trial. Ale privital by som, aby sa trial jazdil na body a nie na cas. Inak fajn, ked mam pravdu povedat, tak som cakal menej.
No Free ano, ale to ma omrzelo. Inak je to vsetko iba na cas.cor3 napísal:Uvidim, kedze stahujem posledny part, zo styroch, vsetky po 400MB, a potom ešte raz zbalene, + potom patche ešte sosnut, uvidime ze ako sa mi hra zapaci, konecne nieco velke sosnem..., tam sa da jazdit iba na cas? neda sa take free? alebo nejake take?
btw mala rada: na zaciatku si kup tu dodavku, je z tych aut najlepsia. Este aj ten druhy stary uaz sa da, dalsie 2 uz nezvladaju najnarocnejsi teren
Navyse pri tej dodavke vela usetris na opravach.
-
kore
Light Professional
Ok, diki za radu, z uazov mam najradsej dodavky, vies aky som bol stastny ked som bol na ukrajine a zbadal som sanitku uaz? jeee, predula cez mesto ako nic, a ten zvuk, na ukrajine take vozidla je treba, lebo tam je narocny teren ci uz aj v meste, sak skocte si niekedy do Velkeho bereznija..GothaR napísal:No Free ano, ale to ma omrzelo. Inak je to vsetko iba na cas.
btw mala rada: na zaciatku si kup tu dodavku, je z tych aut najlepsia. Este aj ten druhy stary uaz sa da, dalsie 2 uz nezvladaju najnarocnejsi teren
Navyse pri tej dodavke vela usetris na opravach.
// ssry za OT
-
Šu-Do
Redeemer
no ok.. taham.. aspon budem mat 
len som chcel ze
Full Drive 2: Hummer 4x4
je pokracovanie tejto hry
a podla mna vyzera lepsie
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 8d40786991
len som chcel ze
Tak to chcemŠu-Do napísal:no ok.. taham.. aspon budem mat
len som chcel ze
btw ten prvy obrazok vyzera ako artwork, dalsie 2 sa grafikou vyrovnaju UAZu, ale dufam, ze to bude aspon stabilnejsie
-
kore
Light Professional
Uz to mam sosnute, prvy dojem celkom je vynikajuci, a taky dobry tuning? ooo, tak to sa tesim, uvidime, ked si nieco lepsie odomknem, uz sa tesim..
, odporucam... fakt dobra hra, tuning ako ma byt, taku dodavku by som chcel z tym tuningom, inac kde sa prepina pohlad do vnutra, za volant.. ako?
// Myslim UAZ4x4, nie to co spominal su-do
Co tak pozriet do controls? Tam to urcite jecor3 napísal:Uz to mam sosnute, prvy dojem celkom je vynikajuci, a taky dobry tuning? ooo, tak to sa tesim, uvidime, ked si nieco lepsie odomknem, uz sa tesim.., odporucam... fakt dobra hra, tuning ako ma byt, taku dodavku by som chcel z tym tuningom, inac kde sa prepina pohlad do vnutra, za volant.. ako?
problemy so spustenim
Zdravim vas, mam problem rozbehat to na mojom kompe. KEd hru spustim tak po par sekundach mi akurattak zacne blikat obrazovka...vsetko mam nainstalovane a vsetko mi normalne fici, akurat uaz nie...
-
DAMON88
Professional
podla mna je to uplne blbe bo pri takejto hre by to chcelo aj demolaciu terenu bo inak to vyzera dost divne a je to nudne ja som na tuto hru tak nadaval jak stara vrana
som tam zapadol potom som odtrhol navijak a nasledne som zacal triskat do klavesnice
a samozrejme alt + F4 delete uaz 4x4
a tak som sa na to tesil
-
audiotrack
VIP