Sukromna oslava
Sukromna oslava
Mna by velmi zaujimalo co mam spravit preto aby som nemal problem alebo nedajboze pokutu ak chcem spravit poriadnu narodeninovu oslavu ....
na ktorej bude taka mensia diskotecka iba pre znamych, a ako vyriesit hudbu lebo napalene byt nemôze ...
na ktorej bude taka mensia diskotecka iba pre znamych, a ako vyriesit hudbu lebo napalene byt nemôze ...
ROFL to ma byt vtip? To aj ja chcem takuto travu.
Kazdy fizel za rohom caka kedy si ty na nejakej bezvyznamnej party pustis napalenu muziku, a so slinami tecucimi po brade si predstavuje ako ti tam nabehne a spravi coro-moro (aj ked na to nema akukolvek pravomoc). Tak ale zasa softwarovej policie je dnes viac ako pravnikov to mas pravdu, po mne tiez idu traja. Jeden akurat hliadkuje pred domom, druhy sa hra na chodbe na bezdaka a myslim ze treti sa schovava pod vanou, takze ja si uz nemozem stiahnutu hudbu pustit ani sam doma... A ten pocit ze ta pocuje ako masturbujes... No strasne, neprajem nikomu! Dnes uz cloveku ostava fakt len to radio.
Schovaj fajku, vyhod bongo a papieriky splachni do zachoda.
Kazdy fizel za rohom caka kedy si ty na nejakej bezvyznamnej party pustis napalenu muziku, a so slinami tecucimi po brade si predstavuje ako ti tam nabehne a spravi coro-moro (aj ked na to nema akukolvek pravomoc). Tak ale zasa softwarovej policie je dnes viac ako pravnikov to mas pravdu, po mne tiez idu traja. Jeden akurat hliadkuje pred domom, druhy sa hra na chodbe na bezdaka a myslim ze treti sa schovava pod vanou, takze ja si uz nemozem stiahnutu hudbu pustit ani sam doma... A ten pocit ze ta pocuje ako masturbujes... No strasne, neprajem nikomu! Dnes uz cloveku ostava fakt len to radio.
Schovaj fajku, vyhod bongo a papieriky splachni do zachoda.
hadepe, ak sa utrhnete z retaze, pri aktivnych susedoch ti po 22:00 hrozi poriestupok za rusenie nocneho kludu. Pokial by sa vsak na toto malo striktne prihliadat, divoke party na bytoch by nikto z nas nepoznal ; ) Jednoducho s tym treba pocitat...
lol, tomuto sa hovori Obcan : ))))hadepe napísal:na ktorej bude taka mensia diskotecka iba pre znamych, a ako vyriesit hudbu lebo napalene byt nemôze ...
Urcite budes moct, pokial nebudete robit extra velky bordel, tak sa susedia ani nebudu mat na co stazovat. Ak mate so susedmi dobre vztahy tak maximalne vas pride upozornit sused a nie policia.hadepe napísal:Dieg0 ... vies ja sa len chcem uistit ze ci tu oslavu budem môct realizovat ....
a ta hudba velmi nahlas nepojde ... ja by som to chcel zrealizovat na neakej prenajatej chate
toto otaca celu situaciu o dalsich 180 stupnov, mat tak tvoje problemy tak sveta zit. Bude to niekde na chate takze na susedov sa mozes vyprdnut, lebo nemate spolocne steny a co sa tyka tej hudby nohadepe napísal:Dieg0 ... vies ja sa len chcem uistit ze ci tu oslavu budem môct realizovat ....
a ta hudba velmi nahlas nepojde ... ja by som to chcel zrealizovat na neakej prenajatej chate
No ale som sa nasmial pri citani tejto temy lol
ked to mas v dome tak sa nemas coho velmi obavat, a aj keby je to v byte... jeden môj znamy mal party v byte a niekto zavolal fizlov aby to ukludnili, tak mu zaklopali na dvere... oni stisili hudbu a na odpoved ci robia party povedal nieee nerobime
Policajt ale asi zbadal tych 20 parov botasiek co mali pri dverach tak sa to vyriesilo tak ze mu dali 150 korun a zurovali dalej
Tu v GB, mi hovoril jeden Slovak ,ze mali party na jednom dome sa dohodli, vsetci prisli a pilo sa (tu maju party kazdu sobotu, lebo niesu v robote tak sa chlasta
) A su tu radove vystavby, a oni boli dost hlucny tak sused zavolal fizlov, A ked policajti prichadzali tak jeden Slovak vybehol z domu bez tricka s gitarou a klakol si na chodnik a zacal spievat, ze vytajte a hello my friends!
a ceresnicka na torte bola ta, ze este vybehl ivonku dalsi dvaja slovaci, chytili policajta okolo pliec a druhy ich sfotil
a neviem ci ich aj s dacim nenukali a podobne.
A je to pravda, tu ked vas poliucajti aj chytia alebo vas zatykaju tak mozte aj nadavat a hresit a im to nevadi.
A je to pravda, tu ked vas poliucajti aj chytia alebo vas zatykaju tak mozte aj nadavat a hresit a im to nevadi.